Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ya hangi servera girersem gireim 3 katta 3 insanlar abys kasamıyom hell abysde insan tum onların ya bıkltım bi katta rahatça kasamıcakmıyım!para kasamıyoz bıktım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kosp tan dolayı kasamıyorsun :-)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hayır insanlar işgal etmiş heryeri herkat solucanlardan bırak taaa darkmareye kadar tum katlar onlarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abbysde darkmare?ehu ehu:-)) ya sarsie ben de cz'de np kasamıyom heryerde yeşil kafalar var nolcek?[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yeşil kafalar kasacak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :-D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hangi serverda oynuyosun sen? benim açtıgım topik i buş.. "Delos ile arena arasındaki fark" başlıklı...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hangi server gelip kesem humanları... ^^[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 1xx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Biraz uğraştırdı ama sorun gitti aldım 30 tane 720 hpyi (canım 667 ama öle aldım)o hpşişesinin biri benim canımı dldurur mana şişesi 480 aldım 48 tane daldım alt kata tek başıma 15 kişiyi kestim üste çıktılar bende 5-6 orgla birlikte kasıyom şu an 13 abys çıkardım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Go go Sarsie! Ekşın men![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Human her yerde yavaş kes :D WiN humans:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K2netvork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o zaman sende insanlarla iyi anlaş yeşil kafalı olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K2netvork Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o zaman sende insanlarla iyi anlaş yeşil kafalı olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla başka serverleri bilmem ama cyhper'da orclar üstün :) ama bu aralar insanlar hep makro yapıyolar geçen savaşta piyana kapısına dayandık :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar