Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Warrior komedisi hehe

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
Nefr, 07 Aralık 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
lol ya, ağzımdan kaçan birşey yok, kişisel rekorum lvl 30 iken lvl 37 elite mobu sololamış olmamdır

editledim mesajımı ama gözden kaçmasın;

Edit: not düşmeden edemedim; bu atma sallama olayına güler geçerim, kafanıza göre de, asıl güldüğüm nokta "hunterla kendinden iki lvl yüksek mob alma rekoru"; zira ya aggro kontrolünden haberin yok ya da petini kullanmayı bilmiyorsun demek bu.

bu bir. ikinci nokta da şudur;

haliyle casterdı arkadaşlar, ogre mage doğası gereği caster, benim petim de lvl 30 full trainli raptordı ona dalarken.

Kimseye birşey kanıtlama derdinde değilim dediğim gibi ama hunterın kendinden 3 lvl yüksek adamı alamaması da ya hakikaten aggrodan habersiz olduğunu, ya da seri talent değişikliğine gitmesi gerektiğini düşündürüyor bana.

bu konu da tartışmadan ciddi bir sapma değil aslında, çünkü bu olayı anlatmamın nedeni zaten hunterın aggro kontrolündeki başarısına vurgu yapmaktı, pull için perfect zone of ultimate safety durumunda en makul class hunter fikrini savunuyorum yani.

[Bu mesaj Nefr tarafından 07 Aralık 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]

abi bunun agroyla ilgisi yok ama sen sololarken peti rahatlıkla indirir senin bastığın heal pete 68 ken ( sn de) adam pete 120 ile vuruyor bi hesaplarmısın ne heal ne agrosu dayanır böyle bir elite? ben kendimden 3 lvl üstün mele olmayan eliti zorla aldım oda dediğim hesaba uyması şartıyla bana inanılmaz geldi dediğin hayır hadi agroyu pet ölmeden üstüne aldın sende fd yaptın felanda adam combattan çıktığında onunda heali reslenmeye başlıyor tam çelişki mümkün gözükmüyor...[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Pette resist var ise caster çok damage veremez. Ve hem senin hem petin damageları cast süresini uzatır. Ayrıca sen FD yapınca mob pete geri döner heallanmaz. Nefrin dediği caster moblarda olabilecek birşey yani melee mobda olması zor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 07 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
Ben hunter olarak FD konusundaki en büyük mallığımı FD yemek suretiyle yaptım. Huntersın lan, ayıptır eheh, ama ne PvP den haberim vardı -ki hala yok doğru dürüst, öyle arada gördükçe girişiyorum- ne de FD kullanmışlığım. Sonradan HK in artmamasının nedenini çözmeye çalışırken yanındaki pet aklıma geldi elemanın, birşeyler oturdu yerine birden

İşte o yüzden Prowl pek kullanışlı oluyor hehe sen FD yapar yapmaz prowla basıcan veya zaten prowlda olucak pet :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

lvl 30 ken pete hangi resistler alınıyo abolut? sadece ilk resistlerdi hatırladığım ayrıca lvl 30 san 37 ye vurmaya çalışıyosan vuruşlarının %70 i miss yada parry bundan bahsetsekmi? ben taktiki öğrenmek istiyorum bizde yapalım belki bizde eksiklik vardır?[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Aralık 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
Senden 5 lvl yuksek normal mob ile senden 7 lvl yuksek elite cidden çok farklı konular, yani 50 elite bir mob 55 normal mobu kahvaltı niyetine yiyebilir.

eet,lvl 50 ken 55 ı alabılıyordum,ama 45 elit zorluyordu [dragonkin ama][signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arkadaşlar, bir okusanıza ne dediğimi yalancılıkla itham etmeden.

1) Meleeyi alamazsın, en azından ben alamam, ama bahsettiğim arkadaş ogre mage, yani caster.
2) FD yemiyorlar lvl farkı nedeniyle, zaten dalmış olmamın tek nedeni budur başka birşey değil, invis potionla bir safe spota gidip, adım attığım anda aggro alanına gireceğim için mecburen girdim adama.
3) Peti heallemedim, maymunluktan öteye gitmez zaten bu.

Her zaman üst lvl da kullandığım yöntem şu;

Pet yollanır,
hedef marklanır,
Rapid shot açılır,
Pet saldırdığı anda aimed shot ile başlanır, ikisi arka arkaya gelir vakit kaybı olmaz,
Serpent Sting atılır DoT için,
autoshota bırakılır,
pet ölecek gibiyken growlu kapatılır, aimed shot koyulup aggro alınır, petin ölmesine izin verilmez böylece o da dmga devam eder,
potion motion kesmez ve ölme noktasına gelinir ise growl aktive edilir, aggro transfer edilebilirse pet ölene kadar blizz ne verdiyse devam edilir -ki bu conc, sting, multi gibi üstüste koyarak cdı bittikçe yeniden kullanacağınız iki gıdım da olsa fazla vurmanızı sağlayacak herşeyi kapsar,
aggro pete aktarılamaz ise ise yine aynı şekilde devam edilir çünkü casterın yanına koşup disengage yapmak veya henüz scatterım olmadığı için kullanmak mümkün değildir maalesef, FD de resistlenir lvl farkı nedeniyle,
balınız tutar da birkaç crit fazla vurabilirseniz iner, olmadı ölürsünüz

ölmek her zaman daha yüksek ihtimal olduğu için zaten anlattığım durumdaki gibi bir mecburiyet yok iken tavsiye etmem, bu da zaten benim kişisel rekorumdur, her gün düzenli yapabildiğim veya yapmaya kasacağım birşey değildir, uç örnmek olması açısından topicteki tartışmada yer verilmiştir.

Üstüne tekrar ediyorum, biri 28 biri 29 iken olmak üzere 32 lvl elite Fenros'u iki kez sololamışlığım da vardır (ilkinde tribal helm ki hala kafamdadır haliyle, ikincisinde ise rawen bow vermiştir ki hala AHda dır maalesef, elden çıkaramadım bir türlü), bu ikisi de en az 6-7 lvl yüksek bir casterı almak kadar zorlamıştır beni, zira melee çok ama çok daha zor olur. Yine de ben kendi lvlımın en az 2 lvl üstü moblarla grind yapıyorum ki aldığım XP bir şeye benzesin, ve hemen hiçbir zaman bandage yapmama bile gerek kalmıyor, manam da 1/2 nin altına inmiyor. Siz elinizi fazla korkak alıştırıyorsunuz eğer 2 lvl üst mob rekor ise sizin için, benimle alakası yok olayın.

[Bu mesaj Nefr tarafından 07 Aralık 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben AS kullanmayı sevmiyorum PvMde gereksiz mana olarak goruyorum ama senin durumda zaten evde avucta ne varsa kullanmadan kesmen çok zor :)
Birde su rapid fire kullanmayı unutmasam iyi olacak hehe. Ve tabi her zaman atak speedi çok dusuk bir bow PvE için en ideali oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

İşin komik yani benim instance petimde 90-120 arasında bütün resistler. Ama atıyorum mesela mob bana dönerse 0 resistim olduğu halde nerdeyse 5 attıysa 3ünü rahat resistliyorum. Fakat pete dönünce 5 atıştan maksimum 1ini resistliyor.

Enteresan.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok seviyorum ASı yav, dancında grupta falan çok işlevli değil belki bilmiyorum ama PvEde tam ayarlayıp zamanlamayı, pet saldırdığı anda ateş etmeyi çok seviyorum =]

Bir de humanoid / criticala gittim talentta da, dolayısıyla bir de crit AS ile başlarsam keyiften dört köşe oluyorum. Oysa mantık hatası var, o zaman bana dalıyor herif petin growlunu falan tınlamayıp aslında kızmam lazım ama naapiim acaip hoşuma gidiyor yüksek dmgı bir kerede vermek eheh

oktayca; yeni gördüm mesajı pardon, rank 4 resist alıyorsun 30 da petine bütün resistlerden, benden sağlam yani petim resistte
Sosyal ağlarda paylaş

Şans az kalır, bal damlıyordu o olayda benden de petimden de o ayrı da, yapılabiliyor sonuçta yani. Ha tabii ki normal değil, helbette mecbur değilsem yapmaya da çalışmam.

Arkadaş elin adamı gidip "0.02% rateli epic hede düşürdüm bilmemne bossundan" diyince inanıyorsunuz da biz balımız tutunca niye şak diye yalancı oluyoruz anlamıyorum ki =]

Yalnız ciddiyim, harbi ideal mob lvlı grind için iki lvl yüksek kendininkinden, yoksa XP almıyorsun doğru dürüst, kasmaya değmez. Kendinden çok üst lvl mobdan aldığın XPde harcadığın çabaya ve girdiğin riske değmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 07 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
lvl 30 hunterımla lvl 37 elitei sololayabiliyorsam .

lvl 30'lar lvl 37'yi ?? görmüyomu, atıyo olabilirim tümden ama hutner'dır öküzdür sololar. warrıor'lar kendilerinden yüksek lvl normal mob'u kesemiyodu gecen patchden önce[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 07 Aralık 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, normalde ben 7 lvl + oldu mu ?? olması gerektiğini sanıyordum, ama hem o zaman bunları (ruinlerin içinde bir tane de 39 ya da 40 var, onu petle oyalayıp kitabı almak ve ölüp healerda canlanmak suretiyle halledebildim anca zaten), hem de dün sınırı bilemem, ama 41 horde gördüm dün bir tane 32 ile.

O sınırı tam bilen var mıdır cidden? Ben şu anda ?? gördüğümde hiç lvl tahminine girişmeden kaçıyorum her halikarda.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu warrior olayı birşeymi ya holy /protection palayımdiye blessing of might öğrenmemiş pala biliyom
bi huntera ise lvl 30 kenmi ne pet almayı öğretmiştim
oyun böle insanlarla dolu[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60
Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60
Ankia ,the Shadowmelter 21
-------------------------
Eu Magtherion
For Alliance
Sosyal ağlarda paylaş

ibret olsun diye sticky olsun bu ya

Bütün n00bların okuması gereken bir eser

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunca tavsiye edilir.[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...