TahtaBacak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ana sayfada gördüm ama bana mail gelmedi nasıl kazanıcaz anlatabilir misiniz yılbaşında[signature][hline]Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 uhauahua süper :) 20 euro kazanılmıyor, hediye olarak alırsan birine wow paketini rebate olarak geri dönüyor, ama bizim ülkemiz kampanya dahilinde değil.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 This offer applies to World of Warcraft subscribers living in one of the eligible countries, who had an account active on November 23, 2005. The eligible countries are: Germany, France, The United Kingdom, Sweden, Denmark, Norway, The Netherlands, Austria, Spain, Belgium, Switzerland, Finland, Italy, Greece, Poland, Hungary, Portugal, The Czech Republic, and Ireland. For more information you can contact our customer support team using this webform. Turkiyeyi sallamamaya devammmm[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 türkiyede rebate diye bir kavram yokki :) adamlar sallasa ne olacak? bunun için bir kuruluşu görevlendirmeleri gerek, oyunun dağıtımcısı bile görevini doğru dürüst yerine getiremezken bir de rebate işine mi giricekler? onlar da haklı, karşılarında düzgün bir muhatap yok çünkü.. yinede olsa süper olurdu :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 warcraft3 ve frozen throne zamaninda turkiyede insanlar esen elektronik denen "distrubutor musvettesi" nden cok cekmisti,simdi de bu aral...allah kolaylik versin bize ne diyim,isin aci tarafi bu adamlar pazardaki talebi goremeip,sacma sapan fiyatlar bicip bu oyunlara,ellerinde olan musteriyi de disariya yoneltiolar(bkz:sendit.com,gittigidiyor.com dan alanlar vs),sonra ellerine yuzlerine bulastiriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben blizz e yazdim maili dahil edin bizi de die az mi bre 20 €?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 25er dolar gonderin bana aliim 20 dolardan, sonra 100 ytlye satariz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 heheh hatta bır sırket koyalım ısmınede paral ıthalat dıelım 60 a alır 100 e satarız aldıgımız yerden daha dusuk alımgucu olan ulkemıze sonrada cıakr kımse orjınal almıyor dıye aglarız[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 arkadaslar bir sey soracagım konu dısı ama wow üretmeyi bilzz bırakmıs mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar