Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo Acılmıo

DIEMASTER

Öne çıkan mesajlar

RunUo ya girebilmen icin Butun patchlerinin tam olmasi ve Clientinde en son versiyon olmasi gerekiyor sanirim..[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

[Bu mesaj Kobe tarafından 13 August 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Reaperx full haklı çünkü önce orginal client exeni bi yerden bulacagın 4.0.0.c update i ile deistirmen lazım ( T2a ise ) daha sonra full patch e ihtiyacın olucak. Ama sana tavsiyem Lbr veya aos ol hem yaratıkları görebil ![hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind
Icq=176375932
MailMee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 15 August 2003 04:46 tarihinde demiş ki:
lan burda runuo acamıorum diosun nbl forumlarında imzana runuo scripter falan yazmısın lol :D

Lam kıro windows a format atmadan önce açıyodum formatı attım açamaz hale geldim ultima online patch i indirirken bile error alıyorum yaaaahhhh canım aynen böle yapmadıgım bişeyin yazısınıda yazmam zaten hegehrherherhdfsdf :)[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
www.darkworlduo.gen.tr.tc
www.darkworlduo.com.tr.tc

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 15 August 2003 10:15 tarihinde demiş ki:
Yok link mink sana doğrumu lan runuo scripter yazmışın hem öyle bişi olmaz programmer yazman lazım c# biliosan[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind
Icq=176375932
MailMee

Allam ya yarabbim töbe töbe c# biliyorus malmısınız yaw bakın makinada problem var ultima online direk patch ite error veriyor en fazla indirdigin client versiyonu 3.0.8 bunlada runuo açılmıo zati baska bir program saysinde yada sadece client 4.0.0c olan bir patch programı istedik istemez laydık allah belmaı verseydide istemeseydim

Hem imzama dikkatli bakarsanız RunUO yazıyo RunUO scripter yazmıo artı runuo zati c# ile yazılıo bu kadar sazanlık olmaz laf sokmak için yapmıcanız şey yok oyun dışı lamerlik heralde[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım bundan sonra bişeyi tam öğrenmeden saldırmazsınız Örn:Benim problemi çözmek yerine nedenini sormak yerine yaptıgınız terbiyesizlige bakın özellikle tazmanyak senin beni tanıdıgını düşünüyodum ama yanılmışım[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
robert, 15 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
Bütün yamalar bittikten sonra RICE'i indir (2.2b)
4.0.0o clientiyle uyumlu.
Gatewayle bende denedim çalışmıyor...

Saol denerim Gerçi önceden UOGATEWAY ile açmıştım ama benim makinanın adetleri durmadan degişio :)[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
Sosyal ağlarda paylaş

HEHE offf tüm patch yaptım client açılıo bu seferde account name i yazmak için tıklıom client göçüo büyük ihtimal patch eksik aman onlamı ugrascam ben gidiom age of shadows sürümü almaya :) beleş sayılır 2 milyon hhehe yaw tüm patch oldugu bi link varmı iiii ben buldukları patch ledim ama yinde problemler çıkıo[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
Sosyal ağlarda paylaş

normalde olmayacak sorunlar oluyor sende anladigim kadariyla client versionunundan dolayi servera giremezsin

ama bu anlattigin sorunlar bara ultima online kurulumunun sorunlu oldugunu anlatmaya calisir gibien son patchi mutlaka yap uogatewaydede kullandigin clienti dogru sec makinende 2 tanemi uo kurulumu var?
hem 3d hem 2d clientmi yüklü? bundan kaynaklanan sorunlarda var
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece 2d var yaw önceden açmıştım ben RunUO yu şimdi c# bilgimde olunca biras kendi çapımda degerlendirme yapam dedim açılmıo :) Sey bide hiç beni uğraştırmıcak full patch olan bi site biliyormusunuz[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...