DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yaw net framework ü filam yükledim gatewayden açıom girmeye çalışıom iyi hoş karakter yaratıom creating char yazıo ve sonrada entering britannia dio öle kalıo yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Hangi clienti kullanarak bağlanmaya çalışıyorsun?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Çogunu denedim artı gateway den açmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hımmm, eski clientleri kullanarak bağlanmayı deneme bence.. (203 vs) clienti uopatch.exe ile son versiona yükselt sonra da uogateway ile bağlan, o zaman problem kalmayacaktır..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 RunUo ya girebilmen icin Butun patchlerinin tam olmasi ve Clientinde en son versiyon olmasi gerekiyor sanirim..[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. [Bu mesaj Kobe tarafından 13 August 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 client aramana gerek yok direk indir bunu hallet http://www.uogateway.com/setup.exe[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 EHEHE mesajı degiştirdim pacth indirdim client 3.0.8 oldu onu uo gatewayden açtım yine entering britannia dio öle kalıo [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 13 August 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Arkadaslar bişiy daha keşfettim gateway listesinden baska bir runuo server nia girmeye çalıştıgımda da aynı hatayı alıyorum belki bir yardımcı olur hatayı bulmanızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Client patch'in minumum 4.0.0c olması lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 binkw32.dll hatası alıyorum[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 14 August 2003 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Reaperx full haklı çünkü önce orginal client exeni bi yerden bulacagın 4.0.0.c update i ile deistirmen lazım ( T2a ise ) daha sonra full patch e ihtiyacın olucak. Ama sana tavsiyem Lbr veya aos ol hem yaratıkları görebil ![hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hehe link verin pls[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lan burda runuo acamıorum diosun nbl forumlarında imzana runuo scripter falan yazmısın lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ne bilion belki adamın c si iyidir alla alla KEK :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yok link mink sana doğrumu lan runuo scripter yazmışın hem öyle bişi olmaz programmer yazman lazım c# biliosan[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: TaZmAnYaK, 15 August 2003 04:46 tarihinde demiş ki: lan burda runuo acamıorum diosun nbl forumlarında imzana runuo scripter falan yazmısın lol :D Lam kıro windows a format atmadan önce açıyodum formatı attım açamaz hale geldim ultima online patch i indirirken bile error alıyorum yaaaahhhh canım aynen böle yapmadıgım bişeyin yazısınıda yazmam zaten hegehrherherhdfsdf :)[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Arthur_HellsFire, 15 August 2003 10:15 tarihinde demiş ki: Yok link mink sana doğrumu lan runuo scripter yazmışın hem öyle bişi olmaz programmer yazman lazım c# biliosan[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Allam ya yarabbim töbe töbe c# biliyorus malmısınız yaw bakın makinada problem var ultima online direk patch ite error veriyor en fazla indirdigin client versiyonu 3.0.8 bunlada runuo açılmıo zati baska bir program saysinde yada sadece client 4.0.0c olan bir patch programı istedik istemez laydık allah belmaı verseydide istemeseydim Hem imzama dikkatli bakarsanız RunUO yazıyo RunUO scripter yazmıo artı runuo zati c# ile yazılıo bu kadar sazanlık olmaz laf sokmak için yapmıcanız şey yok oyun dışı lamerlik heralde[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Umarım bundan sonra bişeyi tam öğrenmeden saldırmazsınız Örn:Benim problemi çözmek yerine nedenini sormak yerine yaptıgınız terbiyesizlige bakın özellikle tazmanyak senin beni tanıdıgını düşünüyodum ama yanılmışım[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bütün yamalar bittikten sonra RICE'i indir (2.2b) 4.0.0o clientiyle uyumlu. Gatewayle bende denedim çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: robert, 15 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: Bütün yamalar bittikten sonra RICE'i indir (2.2b) 4.0.0o clientiyle uyumlu. Gatewayle bende denedim çalışmıyor... Saol denerim Gerçi önceden UOGATEWAY ile açmıştım ama benim makinanın adetleri durmadan degişio :)[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 uorice indircen 4.0.0o clientı bi yerden bul rice la onun encryptionını kaldır. serverı da aç işte normal siteden her dalgayı indir windows update yap olmassa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 HEHE offf tüm patch yaptım client açılıo bu seferde account name i yazmak için tıklıom client göçüo büyük ihtimal patch eksik aman onlamı ugrascam ben gidiom age of shadows sürümü almaya :) beleş sayılır 2 milyon hhehe yaw tüm patch oldugu bi link varmı iiii ben buldukları patch ledim ama yinde problemler çıkıo[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 normalde olmayacak sorunlar oluyor sende anladigim kadariyla client versionunundan dolayi servera giremezsin ama bu anlattigin sorunlar bara ultima online kurulumunun sorunlu oldugunu anlatmaya calisir gibien son patchi mutlaka yap uogatewaydede kullandigin clienti dogru sec makinende 2 tanemi uo kurulumu var? hem 3d hem 2d clientmi yüklü? bundan kaynaklanan sorunlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sadece 2d var yaw önceden açmıştım ben RunUO yu şimdi c# bilgimde olunca biras kendi çapımda degerlendirme yapam dedim açılmıo :) Sey bide hiç beni uğraştırmıcak full patch olan bi site biliyormusunuz[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 15 August 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar