KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Var ama geyikler falan aşırı bişi kaçırmazsın ovaları izlersen . Son seri bittikten sonra mangaya dönmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ippo'da gördüğüm guts şuan beni ders çalışmaya teşvik ediyor. Sıkılıp yorulduğum zaman içimdeki guts uyanıyor ve abanıyorum. I won't lose! mehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 daha ilk bölümünde tamam dedim. müthiş gidiyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bunun mangasını takip eden varmı ya :) 1000 küsür bölüm olmuş.ilk bölümden beri okuyan çoluğa cocuğa karışmış hatta dede bile olmuştur be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 net takip ediyorum 924 çıktı en son hatta şu an tekrar başladım volume 60 tayım bana göre şu an için en iyi manga one piece le beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahaha takamura (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 takamura anime tarihinin en başarılı karakterlerinden biridir çok net ya http://i.ytimg.com/vi/-qRf3iJUXXo/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Virus said: ahaha takamura (tu) hasta herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 944 takamura dağıttı ama nere gitti acep . gene yollaramı vurdu kendi. dateye fena kapak yaptı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 1000. chapter çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gayet iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 1000. i bolum daha translate(ya da scanlate mi deniyo iste ondan =)) edilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 edildi mangareaderdan okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-07-19/3rd-season-of-hajime-no-ippo-anime-green-lit allleaaah http://www.ntv.co.jp/ippo/ postere bakınca en kotu Ippo vs Shimabukuro ve Sawamura, Takamura vs Golden Eagle, Aoki JP title kovalaması olcak gibi 1 sezonluk bisey olur heralde. OF COK HEYCANLANDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abaoav bu haber iyi geldi, bi takamura maçı daha görelim. ôwô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 david eagle maçı çok net olacak ya gene izlerken sakallarım uzuyacak ve gene bi sezon çıkarıcak sanırım ipneler off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ÇIKMIŞMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 YEAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Vingthor said: ÇIKMIŞMIThe anime is scheduled to begin airing this fall in Japan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 öyle deli deli bakma içim gidiyüüöeöeöeeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 super haber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 mne lan 3. defa mı başlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hay sunu okudum kalbim kırıldı There is a problem. Kamogawa will have another voice because Utsumi Kenji died on June. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Lan burkuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 KOZOOO )): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar