Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 dani dani derken ne cevall dövüşcüymüş bizim dani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ohh 4 bölüm manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 "What era did you learn to box?!" hehehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Anime bitti yine. Manga da daha güzeldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bitti ama mutluyum animede en cok izlemek istedigim manga chapterlarıydı kamogawa nın gecmisi. neyse mangayı cevirseler diycem de raw larına baktım cok acayip yavas ilerliyo suan. ne yazıcagına mı karar veremedi morikawa nedir anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 off ağladım güldüm.. off off icim düğümlendi lan. yuki-san.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Dragonfire said: Anime bitti yine. Manga da daha güzeldi sanki. animenin muzikleri, mangayı ekrana taşıyası, cizginin ifadelerin acıların klorunusu falan cok basarılı. jojo'la ippo kapısır bu konuda, hatta ippo daha bile iyi olabilir. üstüne pacingden falanda feraget etmedikleri için canavar gibi iş cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 bide sanırım utsumi kenjiyle nagai ichirou icin yaptılar bu son bölümü. hanı sonraki seriye bağlamaktansa saygı durusu olarak bununla bitirmek istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Son 3 bölümün renginin sarı ağırlıklı olması on numaraydı. Overly manly man sonu geldi animeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 offf serinin bitmesine üzüldüm ama çok iyiydi final ya, yeni seri ne zaman gelir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://rpgmaker.net/media/content/users/546/locker/tumblr_mlgy51JgE61qdeg0do1_500.jpg abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Mangası geldi 2 bölüm. Kıyak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://i.imgur.com/DmNeNAE.gif YAMEROOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ne zaman gelıyo yenı sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 pff ne zaman gelicek yenisi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 2-3 sene si var kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 topiği görünce heycanlandım sonuc=husran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 manga 1069 gercekten cok fazla zaman invest etmemis olsaydım droplamıstım ya. tam 6 aydır dandik bir fight ciziyosun sonunu da bok gibi cizdin oldu mu morikawa. ziyan. ippoya bisey olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Fuck, Fuck,Fuck, Fuck.... Bu nasıl hüsran lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 manga 1069 ben woli ile zail i ilk hatırladıgı ve "koc ve benim dovus stillim dunyayı dize getirebilir" spami basladıgı andan beri farkındaydım boyle bi yola gittiginin de umudum fight i ucu ucuna kazandıktan sonra bu konunun ustune gitmeleriydi ippoyla beraber. ippoyu yarı olu halde yerde bırakmak bayagı kotu ve sacma oldu. simdi buyuk ihtimal super heavy de takamuranın macı sırasında hikayeyi toparlamayla ugrasıcak bi 6 ay da. mangafox forumlarında herkes nefret etmis durumda son 3-6 aydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 6 aylık saçmalama. Daha o kadar geniş konu varki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yeni sezon animesi gelsin. Dempşi rollu özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 47:58 gibi açarsanız manga 1069 http://www.youtube.com/watch?v=KKu162lUByM mangaka bundan sonra yan hikayelere dalmaz umarım yoksa torun torba görür ipponun kemeri aldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 madcow said: manga 1069 simdi buyuk ihtimal super middleweightde takamuranın macı sırasında hikayeyi toparlamayla ugrasıcak bi 6 ay da. dedigime geldi takamuranın soyledigi seyle. manga 1070 hit before you get hit felsefesinden cıkıp biraz daha akıllı bir boxa donmeyecekse bu fight ın anlamını bilmiyorum o yuzden beklentim o yonde. ama o kısa boyla ve reachle naptırabilir ippoya mangaka hic bir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 manga LA NOOOLDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar