Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 iyi ısıttı bölüm. bomba bomba patlatsalar sornaki bölümleri şöle gaza gelsek iyice. bide endingde gazeteci kız yok, ayıp kosunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 20. bölüm: Cİ-ZIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 shit just got serious, gayet iyi artıyo tempo ama bi hawk vs takamura değil daha :( bakalım sonraki bölüm nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Adamın dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 oha Virus diye üye varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 şampiyonun artık ultiyi patlatması lazım. bide aceleye gelmiş bölüm biraz, cizim kalitesi kötü olmasada ippodan beklemediğimiz kalitedeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 aynen çizimler bana da bi kötü geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 seriye yeni basladim da, 16. bolume geldim. ne guzel bi' anime bu ya. gerizekalidan ziyade saf lead olmasi cok hosuma gitti. ben de sporcunun zeki, cevik ve ahlaklisini severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tadını çıkartmaya bak, hafta hafta bekleyince çok acılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 abiiiii off nasıl bir epic bölümdü abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Sol kroşeyle beraber müziğin girmesi epikti.+p+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 2. ye izlenir bu bölüm ya sabah kahvaltısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Overly manly man bölümü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ilk 72 bolumluk olan sezonun sonunda manga akısında olmamasına ragmen takamura ile kamogawanın tanısmasını anlatmıstı. simdi de taa hawk zamanında kalan manga chapterlarından nekota ve kamogawanın gecmisini anlatıcak okurken cok cok begenmistim resmen heyecanlandım daha izleyemeden bolumun tamamını. bi an dankichi yi hatırlamayanlar olur diye yazasım geldi suan amerikada volg un koclugunu yapan zamanında sanada ile ippoyla kapısan hieni ogreten herif dankichi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dankichi bunlardan yaslımıydı ya? bide setting değişimi iyi oldu, ilk sezondaki gibi acemelik sahneleride olmayınca training/dovus döngüsü bayabilridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 a new challenger'a geldim sonunda. yalniz arada 2 ova var sanirim, gogoanime'de gozukmuyor da. izlenirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 izlenir izlenir. biri ipponun ilk title defence'ı. diğeride kimuranın title matchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ok hikaye bunlarin uzerinden ilerliyormus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 evet ovalar mangada var. title defence macı baya guzel. kimura biraz beni baymıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 title defense'i bitirdim, kimura'ya gecicem ama simdi eyleme cikiyorum fjdsklfjds. yarina kalir o. mashiba favori karakterim ya, beni baymaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sezonun dramını tek bölümden çıkardılar. Nekota'nın gençliği Sendo/Miyata karışımı bir tipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Mangada baya bir gidiyordu bu flashback sahneleri. Çok uzatmadan duvara tahta çakmaya başlasınlar bi an önce. Birde mangası ara vermesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 flashbackten sonra anime bitiyo tekrar. 2 ova cıkar arada belki sonra 2 3 sene sonra bi daha 25 bolum cıksa iyidir. 2 aydan fazla oldu cevirmiyolar kafayı yicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Off muhteşem bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Tekkeni göstermeden bitirdiler, kahpe koniçivalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar