Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bi yumuruk bari ataydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 arkadaslar bunadamı bı anime konusu acsak ayrı? 2 sezon sürücek madem anime patlatalım bi konu nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 1037-1038 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Enaz 50 bolum surer artik. Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 7.bölüm iyiydi. team aoki, takamura ve sapık ruhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 8de sahaneydi. volgun annesi ölmüş =(((( yeni rakipde dallamanın önde gideni cıktı. aokide sampiyon olsaydıo cokmu olurdu ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ruhi'de birazcık dram yatıyor, sapık itin önde gideni olsa da az acıyorum. :p 8 adamın hası volg döndü,delikanlılık abidesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ne acıycam dallamaya. ohş böle yüzüne gözüne yiyicek damseyleri ippo her koduğunda ben rahatlıycam oh cekicem oh cekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 manga sawamura Orası öyle canı çıkana kadar dayak yiyince ben de sevindim. Çoçukluğuna üzüldüydüm azcık o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 1039 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 adamın hası has left japan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 off cok pis dayak geliyo, öle pis bi dayak geliyoki, bole jackie chan dayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi off nası beklicem bi hafta ya dempsey'i counterlamaya çalışırken counter falan yicek bence quad dmg dan ölcek, ippo allahını seviyosan yok edersin şu herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 off abi bu hafta yokmus nasıl olmaz ya hatta gelecek haftada yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 epik kavga geliyor haftaya ağzını yüzünü kıracak hayatta küstürecek hide yo kids hide yo wifes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi 28 inde çıkıcakmış ya yeni bölüm NASIL YA NASIL FUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARKKKK FAK DAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 vay be 2005 te açtığım konu halen devam ediyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bende 1 hafta kadar önce başladım buna. karakterler falan baya iyi hazırlanmış ama yagi-san'a uyuz oluyorum ya. sen git gym'de seneler seneler çalış sonra maçlarda ufacık krizde 'hadi havlu atalım, havlu havlu havlu' diye dolanıyo biri de çakmıyo ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 SENKOU! 11 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 IPPO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 öff tadı damağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 aynen ya 2 hafta ara vermeseydi şimdi ne güzel bitmiş olcaktı fight :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 o değilde mangası yok gene ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 raw sadece 3 tane cıkmıs. 1039 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar