Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hoca benim anlamadığım paticik'te neden arıyor? gayet de sorduğun mp3'ü ne olursa olsun saniyede link halinde veren forum siteleri var,burayı onunla karıştırmasına kızıyorum.burda gruplar arası iletişim kurmaya,müzik tartışmaya geliyoruz.mp3 paylaşmaya değil.zaten bakınız arkadaş ne demiş: said: Korax, 04 Aralık 2005 05:06 tarihinde demiş ki: burası mp3 bulma sitesi değil herkes p2p programlar kullanarak istedigini buluyor.mp3 paylaşım forumu olsada yazsan anlarım. zaten müzik başlığı altında takip etmeye çalıştığımız ve okunmaya değer bissürü topic var,ama üstüne bi de böyle gereksiz ve saçma bi nedenle açılan topic'ler (artı topic başlığının ne kadar saçma ve alakasız olduğundan da bahsetmiyom daha) onları geriye,güncel konular sınırının dışına itiyor.belki çOk öNeMli yazmasa da "şu mp3 ü arıyorum" yazsa bi derece tahammül edilebilir de,bi baktım konu kişisel.zaten bi parça hit olduğunda şahit oluyosunuz,aratmadan 100 tane "şunun mp3 linkini versenize" diye başlık açılıyor,bunlar bana göre kirlilik ve forum'u takip etmemizi zorlaştıran etmenler.Limeware'den indirebilirsin diyen arkadaşa da ukala,mukala demesi iyice bardağı taşıran son damla olmuş: said: kabartmatozu, 04 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki: bi tawır sanki dünya yı bul istedim al şarkıyı da münasip winapında çall beyinsiz.... bilmem derdimi anlatabildim mi? Burdan da forum yetkililerine sesleniyorum,oraya bi tane sticky yapıştırsınlar,şarkı soran ordan sorsun.hem bizim kafamız rahat hem onların işi istediği şekilde hallolur.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 07 Aralık 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hakiki_Portnoy DENEN ZEKİ ARKADAŞ SENİN SÖLEDİĞİN FORUMLARDA SENİN GİBİ UKALA İNSANLAR YOK BU BİR KENDİNİ BİŞEY SANIP ÜSTÜMDEN ŞEKİL YAPMAYA ÇALIŞMA BU 2 BURASI PAYLAŞIM SİTESİYSE BEN BURDA İSTEDİĞİM YARDIMI ALMAKTA SERBESTİM BUNU DA O UFAK BEYNİNE SOK BUDA 3 WE AYRICA KONULARA İYİ BAK BAKALIM BENDEN BAŞKA KAÇ KİŞİ DAHA ŞARKI PAYLAŞIMINDA YARDIM İSTEMİŞ BUDA 4 SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN İNSANLAR DAN SOĞUYO HALA ARKAMDAN BU KONUYU DALLANDIRIP BUDAKLANDIRIP KONUŞUYOSUN ADAM DEĞİLSİN AMA İNAN BANA BİRAZ DAHA BÖLE SOSYAL SİTELERDE İNSANLARA SATAŞMAYA DEWAM EDERSEN GRUPLARDAN ATILIRSIN WE İNİNE DÖNERSİN..... KUSURA BAKMAYIN ARKDAŞLAR ARTIK BU KONU ONUR MESELESİ OLMA YOLUNDA ADAM KILIBIK DEMİŞ SEN KİMSİN KUŞ BEYİNLİ GEREKSİZ ADAM .... SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN BU FORUMLARIN KALİTESİ DÜŞÜYO PAYLAŞIMDAN UZAK EGOİST BEYİN... ÖNCE KAFANI TEMİZLE İNSANLARA SATAŞMA YARDIM EDİCEKSEN CEWAP WER YOKSA SATAŞMA MİLLETE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 öhehehe adam berserk olmuş...[signature][hline]All those moments will lost in time...Like tears in rain http://moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: kabartmatozu, 07 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Hakiki_Portnoy DENEN ZEKİ ARKADAŞ SENİN SÖLEDİĞİN FORUMLARDA SENİN GİBİ UKALA İNSANLAR YOK BU BİR KENDİNİ BİŞEY SANIP ÜSTÜMDEN ŞEKİL YAPMAYA ÇALIŞMA BU 2 BURASI PAYLAŞIM SİTESİYSE BEN BURDA İSTEDİĞİM YARDIMI ALMAKTA SERBESTİM BUNU DA O UFAK BEYNİNE SOK BUDA 3 WE AYRICA KONULARA İYİ BAK BAKALIM BENDEN BAŞKA KAÇ KİŞİ DAHA ŞARKI PAYLAŞIMINDA YARDIM İSTEMİŞ BUDA 4 SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN İNSANLAR DAN SOĞUYO HALA ARKAMDAN BU KONUYU DALLANDIRIP BUDAKLANDIRIP KONUŞUYOSUN ADAM DEĞİLSİN AMA İNAN BANA BİRAZ DAHA BÖLE SOSYAL SİTELERDE İNSANLARA SATAŞMAYA DEWAM EDERSEN GRUPLARDAN ATILIRSIN WE İNİNE DÖNERSİN..... KUSURA BAKMAYIN ARKDAŞLAR ARTIK BU KONU ONUR MESELESİ OLMA YOLUNDA ADAM KILIBIK DEMİŞ SEN KİMSİN KUŞ BEYİNLİ GEREKSİZ ADAM .... SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN BU FORUMLARIN KALİTESİ DÜŞÜYO PAYLAŞIMDAN UZAK EGOİST BEYİN... ÖNCE KAFANI TEMİZLE İNSANLARA SATAŞMA YARDIM EDİCEKSEN CEWAP WER YOKSA SATAŞMA MİLLETE... HÖHLHÖHLHÖHLHÖL BELELELELE!.. Önce bi insan ol sen. Binbir hakaret yazmışsın ve caps lockla konuşmussun. ininden çıkmaışsın ama hala aynısın! [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 07 Aralık 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sana swarrrm yazıyorum. Anca o keser seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o rly __[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadas caps lock kullanimina cok guzel bir ornek, herkes ders alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 İnatla cevap yazmıyorum kaç gündür sonra musallat oluyorlar başımızı ağrıtıyorlar diye ama ; Bak öncelikle imla kurallarına ve türkçeye dikkat ederek adam gibi yaz.AnLaTaBİLdiM mI ?! Bu şekilde daha nitelikli sayar insanlar seni. Foruma bir topic açacağın zaman cOk OneMLI yazıp da gız arkidişim mepeüjj istediydi de bi kilo versenize lann!! tabiriyle bir şeyler isteme.İstediğin bir şey olursa burası yeri olmasa da yalandan da olsa "aradım bulamadım.Kusura bakmayın sizi de rahatsız ettim" gibi tabirler kullanarak insanları mutlu et. Sana şu şekilde bulursun şeklinde yardım etmek isteyen insanları ezmeye çalışma onları her zaman savunacak birileri çıkar. Hatanı kabul et insan evladı modunda yaşamaya çalış ve kız arkadaşına söyle -eğer onu çok seviyorsan- senden ayrılsın.Çünkü sen bir takozsun kanımca. Bu mesaj için istediğin kadar bık bık edebilir bana klavye dlikanlısı diyebilir istedğin kadar küfredebilirsin.Senin gibi InSaN ların ettiği LAfLardaN alıncak birisi değilim. Haa şuraya ben bir eşşeklik tüm paticikten özür dilerim yazarsan da tüm şu sözlerimi geri alırım.Ama o olgunluğu gösterebileceğini pek sanmıyorum.Kusura bakma ağır oldu ama hakettin. İyi geceler. CAPS LOCK'u insani amaçlarla kullanman dileğimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kız arkadaşı soner arıca dinleyen adamdan ne beklenir dfsfds[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster <3 apathetic www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hoşmuş daha neler görecez bakalım[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: finch, 08 Aralık 2005 02:50 tarihinde demiş ki: kız arkadaşı soner arıca dinleyen adamdan ne beklenir dfsfds ahaha olm kız arkadaşı soner arıca dinleyen patiler birazdan zoziklicek seni =) talihsiz bi acıklama oldu finch .. =)))[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 who cares lan :)[signature][hline]awww stifler's moooom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: finch, 08 Aralık 2005 13:49 tarihinde demiş ki: who cares lan :) [signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 anladım ben seni[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hmmmm baya eglendim :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bi bakalım. said: kabartmatozu, 07 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Hakiki_Portnoy DENEN ZEKİ ARKADAŞ SENİN SÖLEDİĞİN FORUMLARDA SENİN GİBİ UKALA İNSANLAR YOK BU BİR KENDİNİ BİŞEY SANIP ÜSTÜMDEN ŞEKİL YAPMAYA ÇALIŞMA hmmm baya sinirlendirmişim anlaşılan :horace: öyle ki kendisi üzerinden şekil yaptığımı zannedecek kadar berserk,frenzied olmuş. arkadaşım seviyeni düşürmeden gel konuş,tartış,ciddiye alayım seni.Cevap vereyim.ama öbür türlü,forumun maymunu olursun. caps lock'u açıp hayvan kadar yazıları gözümüze sokarak biyere varamazsın.artı halen de yaptığın şeyi (hem de abartılı kaba bir dille) savunuyorsun.yapma lütfen. ps:yörüngeye de elveda demişsin zaten [signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 09 Aralık 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar