ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 eh aslında dota da en iyi hero dendiginde , olaya hep hero kesmek amacıyla bakmamak lazım. Takımı tek basına yonetiyor olabilirsin ama karsı taraf ne kadar gucsuz olsa da sadece 1 kule ve 1 baraka alarak oyunun yonunu degistirebilir. O yuzden Support herolara da onem vermek gerekiyor kanımca. Ki ezalorun oldugu koridor lvl9 sınırı asıldıktan sonra base'in icine kadar ilerlemis olucaktır. (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eğer ise support yonunden bakılırsa ogre magi de superdir :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Syn, 29 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki: 6 Serisinin en iyi heroları(Bence) 1-)The Legend :-P Nerubian Weaver[Bu heroyla kim gelse üzerim] 2-)Barathrum [Oynamasını bilene 0 itemla bile rahat adam kesersin] 3-)Enchantress[Uff uff meleelerin korkulu rüyası] 4-)Bloodseeker[Bu da yeni çıkmasına rağmen ii hero baya] 5-)Faceless Void[Adamı hareket ettirmez matrix gibi bişi oluyo zati bu] Katılmamak elde değil ama şu var -Faceless Void, Enchantress hariç her heroyu çok rahat öldüren biri. Hele ultisi adamı deli ediyor. -Enchantress warrior katili direk zaten ama mage kombolarına karşı biraz dayanıksız -Nerubian Assassin, söze gerek varmı? -Bloodseeker'ı çok iyi kullabiliyorsan bana göre en kaliteli hero tabi enchantress karşısına çıktımı hedehödö kalıyor -Barathrum hangi heroydu bilmiyorum. Bende ekleyeyim razor ve lich çok güzel hero bi kaç hero daha var ismi aklıma gelmediği. Aslında her hero çok kaliteli[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
raspy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 6 serisi hiç oynamadım o yüzden 6 serisinde var mı bilmiyorum (ve yukarda 6 yazmasına rağmen 5.84 ten yazacağım için özür dilerim şimdiden ama dayanamadım :P) ama pugna kadar oynamaktan zevk aldığım bir hero yok..
LethE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 6 serisinde çok dha güzel olmuş pugna :). oynamanı tavsiye edeirm.. Ward direk ownage :D hp side biraz arttırıldı..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 herkez bişi demişde hiçkimse axe den bahsetmemiş axe ve chaos asla durdurulamaz bana hadi chaosu geçin axe i yenebilcek bi hero soleyin axe i bilirsiniz en fazla 2 snde bir 175 dmg verio ve (lvl 16 tabi) adamın canbı 600 den aşaıdaysa direk olduruyo yani super gbişi şole diyim axe le tek rakibim thy.[signature][hline]
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Faceless Void oyunun en iyi kaçip yakalaya bilen herosu . Ama tek sorunu para kazanma[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
spadina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 faceless ile hero cok rahat oldurerek para kazanabilirsin.ztn 2 basher yaptin mi cıkmayin karsisina..ondan sonra ztn para sorunun kalmiyor.[signature][hline]infinite skills create miracles.
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 harbi axe bi de utanmadan deli gibi para kasıo o hero kadar kasıntısı az bulunur ama o da skeleton kingi gorünce nereye kaçıcaını şaşırıyo bu arada bu kadar konusulmus koskoca kralı söyleyen olmamıs yani adam kral bide refresher yaparsan komiklik olsun die tam bi komedi oluo:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yeni hero epey saglam buraya soyliyim dedim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 simdiye kadar hic hyper stone almadim almayida dusunmuyorum. slot kaybi bence baska bisey deigl.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu froma daha öncede post atmışım şimdi baktım. Aradan o kadar zaman geçmiş hala yanı şeyleri iddaa edebilirim. KING LEORIC ayrı bi hero.[signature][hline]I gladly obey.
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Barathrum oyundaki en iyi hero, tartışmasız. (tartışmayın o yüzden)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
LethE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 enchantress owns barathrum ama :) lv6 dan itibaren alması çok zor.. barathrum charge yaparken arkasından kosan bi impetus gördün mü hiç , dehset güzel :D[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 5 serisindeki ogre magi ile yenemeyeceğim hero yoktur bu arada.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 axe'in kötü yanı çok çabuk damage yiyor fakat gerçekten kaliteli hero. Hiç unmadığın anda 2snde 300 dmg verebilen hero vede instant kill olayıda güzel fakat enchantress o heroyu devirir bence. Çünkü %99 move-attack slow veriyor. Amanen
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kim daha iyi oynuyorsa o otekini devirir. herolar cok az sey degistirir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tam tersine çok değiştirir. Kristalle Naixi yeneni alnından öperim şahsen.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oyunun basinda kastirmassan o kadar guclenemez ve kazanirsin. hic bir tp oyunda kimse naix almaz ama herkes kristal alir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
skyly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 En iyi hero gerçekten yoktur. Bu karşıdaki herolara karşı üstünlüğüne ve senin onu kontrol edebilmene bağlıdır. 6 serisini pek bilmiyorum ama 584 te ulfsaar dan nefret eder çoğu kişi fakat ben 6 serisi oynayan bir arkadaşımla oynarken 584 te ona ulfsaar gelmişti. Çocuk bi oynadı anlatamam, ulfsaarla beyond godlike fln yaptı. Yani herkesin en kötü hero dediği heroyla oynarken bile eğer iyi oynuyorsanız o hero çok güçlü olur yok en iyi heroyu sevmiyorsanı ve kötü oynuyorsanız o en kötü herodur[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Evet uzun uğraşlar sonucu dota sevmiyen ben ilk defa oynadı ve venomacer gibi bişi geldi ve cok sevdim :D cok pis ezdim ama dota bilmek onemli deilmiş hero bazlı oyunlarda eziom :) nasıl guzelmidir bu vemonacer gibi olan dot yapıo shadowstrike fln cok guzel atıom shadowu ben az hp le kacıom ama adam yatıo hehe triple kill yaptım bir ara bide helcaraxe unstoppable oldu hehe :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun?
dioX Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bence Moon Rider çünkü çok ii bi hero herkeze tavsiye ederim[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ii hero wardır bence her zaman wow la karıstırmamak lazim dotda bilegin bittiği anda war :) benim favorim enigma ve belki lich :) enigma yuru be kim tutar seni??
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bütün herolar oynayana göre çok iyi.Dönem dönem değişiyor benim sevdiklerim.Bu aralar;Butcher,Crystal Maiden,Bane ve Anti Mage.6 serilerinde Anti Mage de pasif magic ressist i falan var Mana Void güçlendirilmiş sanırım biraz blinki falan da var abartı yani...Durdurlamıyor,yönetiyor.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
raspy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: THARKAS, 05 Kasım 2005 02:24 tarihinde demiş ki: kim daha iyi oynuyorsa o otekini devirir. herolar cok az sey degistirir. oh be dotayı özetleyen biri çıkmış sonunda hll; yok en iyi hero falan.. yeri geldi mi ulfsaar rulz yeri geldi mi naix sux.
Öne çıkan mesajlar