Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota En İyi Hero ( 6 serisi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh aslında dota da en iyi hero dendiginde , olaya hep hero kesmek amacıyla bakmamak lazım. Takımı tek basına yonetiyor olabilirsin ama karsı taraf ne kadar gucsuz olsa da sadece 1 kule ve 1 baraka alarak oyunun yonunu degistirebilir. O yuzden Support herolara da onem vermek gerekiyor kanımca. Ki ezalorun oldugu koridor lvl9 sınırı asıldıktan sonra base'in icine kadar ilerlemis olucaktır. (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 29 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
6 Serisinin en iyi heroları(Bence)

1-)The Legend :-P Nerubian Weaver[Bu heroyla kim gelse üzerim]
2-)Barathrum [Oynamasını bilene 0 itemla bile rahat adam kesersin]
3-)Enchantress[Uff uff meleelerin korkulu rüyası]
4-)Bloodseeker[Bu da yeni çıkmasına rağmen ii hero baya]
5-)Faceless Void[Adamı hareket ettirmez matrix gibi bişi oluyo zati bu]

Katılmamak elde değil ama şu var

-Faceless Void, Enchantress hariç her heroyu çok rahat öldüren biri. Hele ultisi adamı deli ediyor.

-Enchantress warrior katili direk zaten ama mage kombolarına karşı biraz dayanıksız

-Nerubian Assassin, söze gerek varmı?

-Bloodseeker'ı çok iyi kullabiliyorsan bana göre en kaliteli hero tabi enchantress karşısına çıktımı hedehödö kalıyor

-Barathrum hangi heroydu bilmiyorum. Bende ekleyeyim

razor ve lich çok güzel hero bi kaç hero daha var ismi aklıma gelmediği. Aslında her hero çok kaliteli[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Mesaj tarihi:
6 serisi hiç oynamadım o yüzden 6 serisinde var mı bilmiyorum
(ve yukarda 6 yazmasına rağmen 5.84 ten yazacağım için özür dilerim şimdiden ama dayanamadım :P) ama pugna kadar oynamaktan zevk aldığım bir hero yok..
Mesaj tarihi:
herkez bişi demişde hiçkimse axe den bahsetmemiş axe ve chaos asla durdurulamaz bana hadi chaosu geçin axe i yenebilcek bi hero soleyin axe i bilirsiniz en fazla 2 snde bir 175 dmg verio ve (lvl 16 tabi) adamın canbı 600 den aşaıdaysa direk olduruyo yani super gbişi şole diyim

axe le tek rakibim thy.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
faceless ile hero cok rahat oldurerek para kazanabilirsin.ztn 2 basher yaptin mi cıkmayin karsisina..ondan sonra ztn para sorunun kalmiyor.[signature][hline]infinite skills create miracles.
Mesaj tarihi:
harbi axe bi de utanmadan deli gibi para kasıo o hero kadar kasıntısı az bulunur ama o da skeleton kingi gorünce nereye kaçıcaını şaşırıyo bu arada bu kadar konusulmus koskoca kralı söyleyen olmamıs yani adam kral bide refresher yaparsan komiklik olsun die tam bi komedi oluo:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Mesaj tarihi:
simdiye kadar hic hyper stone almadim
almayida dusunmuyorum.

slot kaybi bence baska bisey deigl.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Bu froma daha öncede post atmışım şimdi baktım. Aradan o kadar zaman geçmiş hala yanı şeyleri iddaa edebilirim.
KING LEORIC ayrı bi hero.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
axe'in kötü yanı çok çabuk damage yiyor fakat gerçekten kaliteli hero. Hiç unmadığın anda 2snde 300 dmg verebilen hero vede instant kill olayıda güzel fakat enchantress o heroyu devirir bence. Çünkü %99 move-attack slow veriyor. Amanen
Mesaj tarihi:
kim daha iyi oynuyorsa o otekini devirir.

herolar cok az sey degistirir.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
oyunun basinda kastirmassan o kadar guclenemez ve kazanirsin.

hic bir tp oyunda kimse naix almaz ama herkes kristal alir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
En iyi hero gerçekten yoktur. Bu karşıdaki herolara karşı üstünlüğüne ve senin onu kontrol edebilmene bağlıdır. 6 serisini pek bilmiyorum ama 584 te ulfsaar dan nefret eder çoğu kişi fakat ben 6 serisi oynayan bir arkadaşımla oynarken 584 te ona ulfsaar gelmişti. Çocuk bi oynadı anlatamam, ulfsaarla beyond godlike fln yaptı. Yani herkesin en kötü hero dediği heroyla oynarken bile eğer iyi oynuyorsanız o hero çok güçlü olur yok en iyi heroyu sevmiyorsanı ve kötü oynuyorsanız o en kötü herodur[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet uzun uğraşlar sonucu dota sevmiyen ben ilk defa oynadı ve venomacer gibi bişi geldi ve cok sevdim :D cok pis ezdim ama dota bilmek onemli deilmiş hero bazlı oyunlarda eziom :) nasıl guzelmidir bu vemonacer gibi olan dot yapıo shadowstrike fln cok guzel atıom shadowu ben az hp le kacıom ama adam yatıo hehe triple kill yaptım bir ara bide helcaraxe unstoppable oldu hehe :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Mesaj tarihi:
Bütün herolar oynayana göre çok iyi.Dönem dönem değişiyor benim sevdiklerim.Bu aralar;Butcher,Crystal Maiden,Bane ve Anti Mage.6 serilerinde Anti Mage de pasif magic ressist i falan var Mana Void güçlendirilmiş sanırım biraz blinki falan da var abartı yani...Durdurlamıyor,yönetiyor.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Mesaj tarihi:
said:
THARKAS, 05 Kasım 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
kim daha iyi oynuyorsa o otekini devirir.

herolar cok az sey degistirir.

oh be dotayı özetleyen biri çıkmış sonunda hll; yok en iyi hero falan.. yeri geldi mi ulfsaar rulz yeri geldi mi naix sux.
  • Yeni Oluştur...