spadina Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 narstil iyi söylemişssin helal alkişliyorz seni:)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben morp u dex olarak kokleyen ve 2 tane tarrasq la takılan adamlar gordum cok da şık oluyor ... kardel e 2 butterfly ve skadi çok şirin oluyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 3 butterfly daha da guzel oluyor hatta.. Tobe tobe. Evasion dont stack bu arada. Bilen?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evasion için değil +25 dex yani +25 attack speed + +25 dmage ,+25 attack speed ,+25 damage yani toplam da 2 butterflyin kardele etkisi ... +%100 attack speed ,+100 damage ,%25 evasion zaten uzun bir menzili olup skadileyince güzel oluyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hyperstone duydunuz mu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Keske baslik fantaziler diyari olsaymis :)[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dex hero için iyi değil hyper ... str ve int lere gider ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ayni fikirde degilim. Hyperstone her turlu hero icin iyidir. 6000'a Butterfly yapmaktansa 2500'e Hyperstone alindigi da unutulmamali.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Beyler En iyi Herolardan Biri Gondardır.Balanar'da Çok İyi Bence Her Heroya Tarrasq Yapılmalı Çünkü Creep Yaparken ve de adam öldürürken çok işinize yarıcak çünkü bir kişi gondarla o kadar adamın arasından almak için dayanmalısınız ve gondar zaten çok kısa sürede çok yüksek damage veren bir hero bence gondara tarrasq yapın sonra butter alın veya hyperstone ye kasın olay biter zaten.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Messor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 gondara satanic daha iyi tarrasqtan[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bnce 1.Drow Ranger 2.Bone Fletcher 3.Quenn Of Pain[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
screamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Drow Ranger a neden dir bilmem ben hep Lothar's Edge yaparım sanırım böyle adam kesmek daha basit oluyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
mutos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 uzun sureden sonra dota oynadım hemide 6.19 :) enigma cok hosuma gitti sahsen :P
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence de herolar arasında güzel bi denge war ama en ii 6: 1)vengeful spirit 2)barathrum 3)balanar 4)tiny :D 5)slardar 6)random :D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 HER hero süperdir kullanmayı bilene. Int:Pugna Str: King Leoric Agility: 5.84c de riki. 6 serisi mortred. Oynamasını çok severim. Ama yinede bariz üstün hero soruyosanız Direk King Leoric.[signature][hline]I gladly obey.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bilmiyorum neden ama ben tam bi 5.84c ozurlusuyum. Ouyn ciktigindada oynuyamiyodum halada oynuyoyamiyorum 5 serisinde[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
ozzystalker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 6.19b de pugnanın life drain süresini 9 yapmışlar kral olmuş. çektikçe çekiyo doymuyo mübarek insan
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Vengeful Spirit , Sniper...(Evet malesef 2 sevdigimde Sentinel) Benim gözümde iyi karakter zevk aldigin karakterdir.. 100 hero kesmişin 1 hero kesmişin fark etmez zevk alıyosan iyidir...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence abi bu oyundaki tek kotu keeper of light mi ne saydam archmage hani bence okadar ama bugun onunda pek kotu olmadigini gordum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 KOL yani ezalor oyun başında çok etkili hele ilk gece uzaktan uzaktan iyi ayarlarsan adamlar böyle "O_o" şeklinde baka kalıyolar :) ama late game de tek başına eziliyor bencede.. support agırlıklı kullanmayı dene :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Stun yada slow veren herolar bana göre pvp'de çok işe yarar bana göre. Ama seri herolar idölümdür [Bu mesaj Masteis tarafından 21 Ekim 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bu stone bildiimiz sut dimi ? yanlıslık olmasın:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dur ya :D uo oynuodum karıştı ortalık düzelttim:P
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ezalor super bi hero baslarda cok kolay para yapıo takım icin de harika cakra super bi buyu zaten parayla istediini yaparsın kimse ezalora kotu hero demesin iyi kullanırsan daha bastan eziosun karsındakini bide range 650 olayı var bitiyorum ona ilk buyunun menzili de ucuk kacık dikkatli oynayıp olmezsen oyunun basından eye of skadi bile yaparsın :D ne diyim en iyi hero demem ama gelince repick yapana noob derim :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Öne çıkan mesajlar