Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota En İyi Hero ( 6 serisi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben morp u dex olarak kokleyen ve 2 tane tarrasq la takılan adamlar gordum cok da şık oluyor ...
kardel e 2 butterfly ve skadi çok şirin oluyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
evasion için değil +25 dex yani +25 attack speed + +25 dmage ,+25 attack speed ,+25 damage yani toplam da 2 butterflyin kardele etkisi ...

+%100 attack speed ,+100 damage ,%25 evasion zaten uzun bir menzili olup skadileyince güzel oluyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
dex hero için iyi değil hyper ...
str ve int lere gider ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Mesaj tarihi:
Ayni fikirde degilim. Hyperstone her turlu hero icin iyidir. 6000'a Butterfly yapmaktansa 2500'e Hyperstone alindigi da unutulmamali.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
Beyler En iyi Herolardan Biri Gondardır.Balanar'da Çok İyi

Bence Her Heroya Tarrasq Yapılmalı Çünkü Creep Yaparken ve de adam öldürürken çok işinize yarıcak çünkü bir kişi gondarla o kadar adamın arasından almak için dayanmalısınız ve gondar zaten çok kısa sürede çok yüksek damage veren bir hero bence gondara tarrasq yapın sonra butter alın veya hyperstone ye kasın olay biter zaten.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Mesaj tarihi:
gondara satanic daha iyi tarrasqtan[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
bence de herolar arasında güzel bi denge war ama en ii 6:

1)vengeful spirit
2)barathrum
3)balanar
4)tiny :D
5)slardar
6)random :D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez!
Cenk&Erdem
Mesaj tarihi:
HER hero süperdir kullanmayı bilene.
Int:Pugna
Str: King Leoric
Agility: 5.84c de riki. 6 serisi mortred.

Oynamasını çok severim.
Ama yinede bariz üstün hero soruyosanız Direk King Leoric.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum neden ama ben tam bi 5.84c ozurlusuyum. Ouyn ciktigindada oynuyamiyodum halada oynuyoyamiyorum 5 serisinde[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Vengeful Spirit , Sniper...(Evet malesef 2 sevdigimde Sentinel)

Benim gözümde iyi karakter zevk aldigin karakterdir..
100 hero kesmişin 1 hero kesmişin fark etmez zevk alıyosan iyidir...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
bence abi bu oyundaki tek kotu keeper of light mi ne saydam archmage hani bence okadar ama bugun onunda pek kotu olmadigini gordum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
Stun yada slow veren herolar bana göre pvp'de çok işe yarar bana göre. Ama seri herolar idölümdür

[Bu mesaj Masteis tarafından 21 Ekim 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ezalor super bi hero baslarda cok kolay para yapıo takım icin de harika cakra super bi buyu zaten parayla istediini yaparsın kimse ezalora kotu hero demesin iyi kullanırsan daha bastan eziosun karsındakini bide range 650 olayı var bitiyorum ona ilk buyunun menzili de ucuk kacık dikkatli oynayıp olmezsen oyunun basından eye of skadi bile yaparsın :D
ne diyim en iyi hero demem ama gelince repick yapana noob derim :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
  • Yeni Oluştur...