Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota En İyi Hero ( 6 serisi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa en iyi hero die birşey söylemek zor sonuçta herkesin tarzı var ama naix i baştan dikkatli oynayıp ezersen bi halt yityemio isteyenle denerim de hiç kasmaz morpfling harika ama onun da zayıf kaldığı yönler var mesala balanar gecce süper tamam ama gündüz de ezik kalıo dikkat edip balanara vgece görünmezsen cok da problem cıkartmıo ne billim sonucta her hero bastan ezik kalırsa ilerde pek bşy yapamıo ancak işte biri cıkcak da onun itemlere koncak bu arada burdan bütün quiterlara kafam girsin diorum[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Mesaj tarihi:
daha fazla kasmıcam ya çok komik şeyler söylüyorsunuz, yok shaman yok omni-knight.Ya shaman ile balanarı nasıl durduruyorsun açıkla bu müthiş formülü?Umarım bir gün adam gibi bu heroları oynayanlar ile kapışırsınızda anlarsınız güçlerini.

Ha şuna katılıyorum sevdiğin ve özelliklerini iyi kullandığın hero/heroların vardır bunlar ile gerçekten güzel oynarsında bu bahsettiğim karakterlerin özellikleri dehşet ve oyundaki heroların %95ini ezerler.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
6 serisi dio ama sizn dediklerinizde var 6da ama 6 serisinin en iyi heroları dediklerim.Genel olarak sıralarsanız sizn dedikleriniz çıkıor..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Mesaj tarihi:
said:
Arloth, 30 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
daha fazla kasmıcam ya çok komik şeyler söylüyorsunuz, yok shaman yok omni-knight.Ya shaman ile balanarı nasıl durduruyorsun açıkla bu müthiş formülü?Umarım bir gün adam gibi bu heroları oynayanlar ile kapışırsınızda anlarsınız güçlerini.

Ha şuna katılıyorum sevdiğin ve özelliklerini iyi kullandığın hero/heroların vardır bunlar ile gerçekten güzel oynarsında bu bahsettiğim karakterlerin özellikleri dehşet ve oyundaki heroların %95ini ezerler.

Arlet
shamanla balanarı nasıl durduyorum istersen bi ara oynarız görürüz.
shaman guinso yaptın mı balanar bakalım shaman bişey yapabiliyomu...
shaman sadece guinsoo ya bakar eger yaparsan guinsoyu kimse teke tek de gelemez karsına ister balanar ister bi başkası
dur bari sana nasıl yapıcagımı da anlatıyım.
voodoyu atarsın biraz vurusun sonra voodo bitcegi an guinsyo yaparsın sonra da dikersin vardı(istersen adamı wardın içine alırsın o ayrı )sonra da tutarsın.
o sırada zaten guinso falan tekrar doluyor.adam felc oluyor.
sen şimdi gelir bana
bkb yaparım alırım dersin
sen bkb yapınca adamın ustune gidince adam armut toplamaz merak etme.
hem bkb yapınca butun herolar normal kosus hızlarından kaybediyolar ki bu da balanarın yavaşlıycagı anlamına gelir.
yani shman guinso yaparsa balanar kapısamaz shamnla (rhasta )
Mesaj tarihi:
valla soulcube benim aklim almiyor o ise

bkb yapinca kosu hizini kaybetmiyorsun bu arada manevra kabiliyetin azaliyor sadece.

bkb yaptiktan sonra gece rhastacik napacak balanara

cok teknik bir sekilde kosu yoluna ward atmasi lazim ve balanarin arada kalmasi lazim

ustune bi ward daha atmasi ve pesinde kosmasi gerekiyor ki oda her babayigidin harci degildir.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
tharkas anlattıgın şeyler biraz hayal oluyor senın.her baba yiğidin harcı değildir doğru .ama ben kendım her zmn yaptıgım için alıştım artık =)
hani şüphen olmasın karşıdaki adam noob deıl fragleri 15 20 olan adamlara da aynı şeyi yapıyorum.yani adamın iyi veya kötü oynaması farkettirmiyor.
Mesaj tarihi:
Balanar'in creepling fear diye bir buyusu var. Silence yapiyor. Komik olmussunuz. Nasil Balanar'a voodoo vb. atiyorsunuz? 8 saniyede Balanar kendisine buyu atamayan bir Shaman'i gece ne yapar?
LOL

Bu arada bu muhabbet `ben soyle iyiyim, boyle kralim.`a gidiyor. Bakin yukarida bir turnuva topici var. Bilmem anlatabiliyor muyum?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
wissy hala bazı şeyler iddaa ediyorsun bende tmm diyorum o zmn sana uzatmak istemyorum.
zaten g3nk tayfasından coğuyla oynadım ve benle oynayanlar bilir zaten . böyle diyince de kendimi övüyor gibi oluyorum ama konuyu anlamak için bunu söylemek zorunda kaldım.
ben kralım demiyorum yani diyende görmedim.neyse bi ara oynarız beraber inşallah .
(balanara bkb yapınca shaman bkb yapmayız biz =) )
Mesaj tarihi:
Bencede oyunda en iyi hero diye bise yok..naix i allah etmişsiniz nerdeyse.naix kasamadiktan sonra bi boka yaramaz oyunda..aslinda yarar karsi takim kill yapip durur :) naix in karsisina basta str herosu yada agility herosu ciksa bile yeter..yeterki kasamasin.ama bi arakdasin dediği gibi bkb yi ciktiktan sonra naix le gerisi gelir ztn durduralamaz bir hero olur..ama rikinin oldugu bi oyunda karsi takimin pek sansi oldugunu düsünmüyorm :)
Mesaj tarihi:
Ben daha fazla tartışmıcam gerçekten komik oluyor, oyunda görüşmek dileğiyle.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Mesaj tarihi:
eet arkadasin dediği gibi oyunda görüşürsünüz..ben giremiyorm malesef o kadar patch indirdim bi türlü olmadi yapamadim oyun hata verip duruyor kıl oldm..dota oynamayi o kadar özledim ki :) evde botlarla oynuyorm hasret gidermek için :)
Mesaj tarihi:
sag kolum alcidayken 1 hafta boyunca 15-20 defa naixle oynamak zorunda kaldim

v tabi sol elimi kullaniyorum

herpsinde gayet rahat kastim

naixin kasmasida kolaydir sadece sabir ister.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
doğru item yapıldığında her hero eşittir.. balanar vs shaman kavgasında ise.. balanar avatar yapar bu 1. 2 tanede basher yaptımı siz düşünün.. creepling fear atar ve indirir. shamanda lothars yapsın guinsoyla beraber hadi ama creepling yememesi lazım. el elden üstündür.. bence her hero eşit denilecek kadar yakın.. olmayanlar var tabi onlarda gitgide eşitlenecek.. ama 1 v 1 olarak düşünüyosanız.. tüm herolar eşit olmaz kanımca.. ilk başta geliştirmeyecek durumlar söz konusu olabilir[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
@Messor tam anlatmak istediğim şekilde yazmışsın eline sağlık arkadaşım.Bende yazımda hep bunu anlattım ama anlamak istemediler burda 1e1 den bahsediyoruz ve belli heroların ciddi avantajları var son kez balanar vs shaman olayındada şunu belirtmek istiyorum shaman guinsoo kasana kadar balanar 1-2 basher veya bkb kasabilirki o andan sonra shamanın pek bi şansı kalmaz zaten.

Bunun dışında herolar genelde dengeli ve dengeli olması için uğraşılıyor.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Mesaj tarihi:
6 serisi pek oynamadım ama DotA karşındakinin oynaması ve senin oynamanla heronun iyisi kötüsü belli olur ben pugna ile full hp butcher kestiğimi biliyorum[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Mesaj tarihi:
Butcher ile oynayan arkadaş berbat oynamış o zaman, buarada pugna oyundaki en az cana sahip olan herolardan bir tanesi.Hatta son versiyonda str si bufflandı.

@sonofdede "en ii hero oynayabildigin herodur" çok yanlış bir düşünce.Laf olsun torba dolsun ne güzel...
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...

[Bu mesaj Arloth tarafından 05 Ekim 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Arloth tarafından 05 Ekim 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence en iyi hero oynayabildiğin herodur.. ben morphling le adam gibi oynayabildiğimi hatırlamyorum.. yada leshrac la..
ama kastığı zaman durduralamayan herolar da var.. centaur naix vs gibi.. genelde str ler..
int herolarda yüzüksüz olan birine hiç bi şekilde kastırmaz bence.. ynai bi denge var aslında.. hangisi sana daha iyi uyuyorsa onla daha rahat oynuyorsun..
(v6 için bu deidklerim)..
5.84 de ise medusa ownz :)[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
heh nerden baksan 5 aydir gondarla oynamiyorum

ozlemisim de ap dede almak yakisik kalmiyor.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
5 teki morphling le oynamak biraz alacagin buyuye ve yapacagin artifact e bakiyor ama 6 daki morphling tam bir agility canavari bence kimsenin ogrenmedigi gizli kalmis bir hero . helms of dominator yaptinmi ayni naix oluyo . Zaten 2 buyu var birisi wave hem damage vurmaya hem kacmaya hem adam kovalamaya yariyor

Diger buyunde agility in 2x kati kadar damage veren buyu 800 900 range gibi baya yuksek ranged'i var ve cok cabuk doluyor

ben soyle basliyorum onla oynarken helms of dominator sonra butterfly .[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Tartısma sacam geldi itemlerle dengelenebilen herolar var digererinden daha fazla para kasılabilecek elezor tam bir para makinnası bence basklarda sonlara dogruda oyuna göre dogru item yapılırsa dengeleer kendini naix le herkes rahat kasamaz late herodur karsıda ki heroya da baglıdır kasması ap oyunlarda cok ezilen takımlar gördüm adam riki aldı bende agac adamın oyunu bitti simdi riki kötü heromu ? her hero iyi aslında ama oynamasını bilene ulgfarı hic sevmem repicklerim sahsen ama cok iyi oynıyanlarıda gördüm onla[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Yeni Oluştur...