Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tekrar Merhapalar efenim. Bendeniz Mayhem ile Tutoriallere devam etmekteyiz. Bu tutorailimizde Fistanın ucak tutorialinden biraz daha farklı resimli olarak nasıl ucak yapılır onu ögrenecegiz. İlk adımımızda söyle uzun bir kagıt alıyoruz Ardından başından iki kösesini tutup resimdeki gibi kıvırıyoruz Yukarıdakini yaptıktan sonra bir kere daha katlıyoruz Katladıktan sonra ikinci adımdaki gibi tekrar iki kenarından katlıyoruz Arta kalan ufacık kenarıda katladıgımız yerlerin üzerine katlıyoruz Ortadan ikiye katlıyoruz gördügünüz gibi iyice katlıyoruzki düzgün olsun Ardından kenarlarından tutup içe dogru katlıyoruz Diger tarafıda katlıyoruz tabiki Bu şekilde kanatlarımızı olusturup ucagımız hazır oluyor ve ucuruyoruz Başka tutoriallerde görüsmek üzere. Esen ve mutlu kalın efenim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hırgız O ne lan uçak mı minnacık pırpır lan o[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Boyu degil, işlevi önemli kafana takma sen =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Çok doğru bir laf bencede. :lol:[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehehe bende soyle orjinal birsey bekledim.Soyle origami dekiler gibi.onu benim 4 yasindaki cocuk da yapiyor :)[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 roketleri nerde onun ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 camel içiors..siyah klavye..bi kolye yüzük bnzeri kırmızılı bi şey var..çapmak ve mavi pilot benzeri bi kalem klavyenin arkasında yer almakta...fonda mavi var; masa...fln da filn işte ama uçak aynı bildiğmiz uçak=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yanlıs bildin, o kalem degil, parfüm kalem tarzı =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ama dierleri douruu...!!=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hayır orda kolye falan yok, kolye dedigin o taşlı şey ufak bir kutu, o görünen taş ise kutunun objesi =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 !!! ama camel içiosN! (buna da itiraz et sen et) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu ucak ucmaz ucarken ki resmini isterim :-)[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu uçağı uçurmak için tüm güçle fırlatmak lazım. Çünkü ön kısmı çok ağır olmuş... Uçak atma tutorialı yapardım şimdi de 2 cümle için topic açmiim:D Ağırlığın tüm uçağa eşit yada eşite yakın dağıldığı uçaklarda hafif atışı kullanıyoruz.Uçağa 30-45 derece arası bi açı verip, uçağı omuzdan biraz yukarda tutup ortalama değerde bir hızla fırlatıyoruz... Ve uçağımızın süzülmesini izliyoruz... Ağırlık uç kısımda toplanmışsa(mesela bu uçakta), uçağı tutuyoruz, kolumuzu geri çekiyoruz, uçağın gitmesini istediğimiz yöne doğru son sürat, "Daaaayttt" "Huelaaayn" "Hiyaaaa" vb. nidalar eşliğinde, taş atar gibi atıyoruz...(Gıcık olduğunuz biri varsa kafasına atın baya can yakıyo:P)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 o uçağı nasıl atarsan at 3 kere kendi etrafında dönüp düşer o uçak[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 önemli olan ne boyu ne işlevi , büyüklüğü ve iriliğidir , uçaktan bahsediyorum yannış annamayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ama hızlı atarsan, yavaş atarken gideceğinden daha uzağa gider(eğer uçakta yamukluk varsa geri sapabilir, yada direkt olarak aşağıya yönelebilir o durumları hesaba katmıyorum:D)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 "yarasa" tipi uçak yapma olayını da gösterebilirseniz çok güzel olur. Edit: Gerek kalmadı. http://www.paperairplanes.co.uk/planes.html http://www.zurqui.co.cr/crinfocus/paper/air-bld1.html [Bu mesaj Mino tarafından 08 Aralık 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar