Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yüzüklerin efendisi minas thirth kusatmasindaki ordu hayatımda gördügüm en kalabalik orduydu :) ve savasta cok keyifliydi özellikle ectended izliyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 enemy at the gates çok güzeldi, tavsiye ederim. ayrıca lord of the rings'deki minas tirith savaşı çok çok güzeldi. undead army rulz :)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ıron da savaş tamamen alman askerlerinin gözünden gösteriyo ve bu filmde dönemşnde ilk kez tarafların gerçek silahları kullanılıyor[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iron? cross of iron olmasın,yukarıda yazılmıs tüm filmerin arasında izleyebilceiniz en gercekci film cross of iron.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: DoGMeaT, 29 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: iron? cross of iron olmasın,yukarıda yazılmıs tüm filmerin arasında izleyebilceiniz en gercekci film cross of iron. gerçekten güzel ve izlemeye değer bir film[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lotr üçlemesi birde Full Metal Jacket.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 şimdi hatırladım,"stalingrad" bu filmi izlemeyenler savaş filmi izledim demesinç o kadar.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Troy en berbat savaş sahnesi Er Ryan'ı Kurtarmak en başarılı savaş sahnesi[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bence savaş sahnesinin başarıluı olması icin gercketekci olması lazım,er ryanı kurtarmaktada yok bu,kesinlikle yok. stalingradı ı izleyin,2.dünya savası hakkında tutarlı gercekci bi film,[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: OutTrader, 30 Kasım 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Troy en berbat savaş sahnesi Er Ryan'ı Kurtarmak en başarılı savaş sahnesi Aynen katılıyorum troy kadar savaş sahneleri dandik bir film daha gördüm o da büyük iskenderdi. İkisinde de yenilikten eser yoktu hele silah kullanımları tam facia. 10 yaşındaki kuzenime verseler o mızrakları çok daha iyi sonuçlar alırlar:) Herhalde prodüksiyon büyük oldukça hep iyi imajı oluşuyor insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben öyle at üzerinde kılıç kuşanılan savaş filmlerini pek sevmiyorum ya adamın içine gına getirebilcek bir noktaya geliyorlar kimi zaman ama izlediğim en iyi savaş filmlerine gelince Karaşahin Düştü / Bence muhteşem bir yapıt Er Ryan'ı Kurtarmak Hamburger Tepesi Yağmura Koşanlar.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bu sırada troy'un tek güzel sahnesi aşil ile hektÖr'ün dövüştüğü sahneydi, onun dışında savaş mavaş yalan. last samurai'daki savaş sahneside baya başarılıydı, çekimlerini seyretmiştim, herkesi ciddi ciddi savaştırmışlar arka planda birbirine komik komik kılıç sallayan tipler yok. pardon da starwars'un savaş sahneleri gayet lunapark havasında, 3. filmdeki uzay savaşları güzel gözüküyordu bir tek.(öeh mesela 6da o teddy bearların stormtrooper teptikleri savaş mıdır artık nedir o sahneler vardı öö yani) mesela lotr'da persil yeşil güç faciası vardı! ama herhalde en başarılı savaş sahneleri yine 2 ve 3 filmdekilerdi. narnia'da güzel savaş sahnesi olabilir belki.[signature][hline]for dreamlords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 The Thin Red Line Apocalypse Now The Bridge on the River Kwai Das Boot Full Metal Jacket Bronenosets Potyomkin / Potemkin Zırhlısı A Bridge Too Far hepsini gözü kapalı tavsiye ederim.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 full metal jacket... aklıma geldi ne manyak filmdi ya.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Cennetin Krallığı baya güzeldi.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Lotr 3lemesini kimse geçemez de Enemy at the Gates ve bi de uzay savaşı diyosanız.. ortaya efsanevi filmer de çıkmıyor değil.. Star Trek filmleri ve dizileri Stargate dizisi Babylon 5 filmleri ve dizisi Farscape[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lotr 2, dierlerindeki savaşları sevmedim...ama 2de resmen orklar geldikçe ımh ımh *tüyler diken diken olur* ama star wars üstüne yok...muh-te-şem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 troy[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Full Metal Jacket- Kubrick[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Braveheart/Troy/LOtr(legolas)/Star wars da unutulmaz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 parantez içindeki Legolas noluyo ?[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Troy/LOTR/Enemy at the Gates(izledigim en guzel yakın tarih savas filmi, 2.dunya savasında yasanmıs bir olay, kesinlikle tavsiye edilir)[signature][hline]Hate is a bad taste in the mouth of people dont have faith... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Saving Private Ryan (tartışma kabul etmez) Gladiator[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ansambl Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 dünyayı kurtaran adam. da ne diyeyim..[signature][hline]LaİsSeSfAiRrE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Enemy at the gates.. İnsan bir filmi 22 kez seyreder mi derseniz ben syerettim.Bir film beni bu kadar mı özendirir bu kadar mı gaza getirir.Gittim Call of Duty serisini 2 kez bitirdim bu film yüzünden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar