Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori Savas Filmleri ?

Cezalet

Öne çıkan mesajlar

said:
DoGMeaT, 29 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
iron?
cross of iron olmasın,yukarıda yazılmıs tüm filmerin arasında izleyebilceiniz en gercekci film cross of iron.

gerçekten güzel ve izlemeye değer bir film[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
pati meyhanesi
pati meyhanesi sevenler derneği
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 30 Kasım 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
Troy en berbat savaş sahnesi
Er Ryan'ı Kurtarmak en başarılı savaş sahnesi

Aynen katılıyorum troy kadar savaş sahneleri dandik bir film daha gördüm o da büyük iskenderdi. İkisinde de yenilikten eser yoktu hele silah kullanımları tam facia. 10 yaşındaki kuzenime verseler o mızrakları çok daha iyi sonuçlar alırlar:)
Herhalde prodüksiyon büyük oldukça hep iyi imajı oluşuyor insanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öyle at üzerinde kılıç kuşanılan savaş filmlerini pek sevmiyorum ya adamın içine gına getirebilcek bir noktaya geliyorlar kimi zaman ama izlediğim en iyi savaş filmlerine gelince

Karaşahin Düştü / Bence muhteşem bir yapıt
Er Ryan'ı Kurtarmak
Hamburger Tepesi
Yağmura Koşanlar.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

bu sırada troy'un tek güzel sahnesi aşil ile hektÖr'ün dövüştüğü sahneydi, onun dışında savaş mavaş yalan.
last samurai'daki savaş sahneside baya başarılıydı, çekimlerini seyretmiştim, herkesi ciddi ciddi savaştırmışlar arka planda birbirine komik komik kılıç sallayan tipler yok.
pardon da starwars'un savaş sahneleri gayet lunapark havasında, 3. filmdeki uzay savaşları güzel gözüküyordu bir tek.(öeh mesela 6da o teddy bearların stormtrooper teptikleri savaş mıdır artık nedir o sahneler vardı öö yani)
mesela lotr'da persil yeşil güç faciası vardı! ama herhalde en başarılı savaş sahneleri yine 2 ve 3 filmdekilerdi.

narnia'da güzel savaş sahnesi olabilir belki.[signature][hline]for dreamlords
Sosyal ağlarda paylaş

Lotr 3lemesini kimse geçemez de
Enemy at the Gates

ve bi de uzay savaşı diyosanız.. ortaya efsanevi filmer de çıkmıyor değil..

Star Trek filmleri ve dizileri
Stargate dizisi
Babylon 5 filmleri ve dizisi
Farscape[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...