Udinen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 WoWdan epey baydım, kendini tekrarlamaya başladı yeni bir mmorpg arıyorum. Bu oyun nasıl sizce uzun vadede tatmin edebilir mi ?[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bana göre oynanması zor ama zevkli bir oyun. Level atlaması biraz sor ama questler de bunu hallediyor. Oynamanı tavsiye edebilirim[signature][hline]sende katıl /server irc.papatyaonline.net #knight ve #silkroad kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Evet eğer piyasa bir oyun arıyosan bu senin için iyi olmaz.Ama deneysel ve zorlayacak bişey arıyosan ideal bir oyun. Çünkü kontroller kolay değil.Serbest kamerayı iyi kullanmak gerekiyor.Tıkladığın yere anında gitmiyor.Biraz lag olduğu doğru oda serverdaki binlerce kişiden kaynaklanıyo olsa gerek.Level atlamak kasmak biraz zaman alır. Ama questler bu eksileri dengeliyo.Quest yaparken zevk alıyom.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 off off açıldı açıldı açıldı her yeni gelen oynamalı mı derse işimiz zor.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar