Blood_Smell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Selam millet.Sanırım aranızda NBA live 06 oynayan vardır. Artık bilgisayarla mac yapmak cok sıkıcı oldugundan bir turnuva duzenleyelim dedik. Turnuva klasik Play-off usulu degil dynasty mod tarzında bişi olacak. Sezon ortasında Allstar hafta sonu falan duzenlenecek. Eger ilgilenen olursa asagıdaki msn lerden bize ulasabilirsiniz!!! [email protected] [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 net üzerinden mi lan party mi ? gerçi ben hala nba 2006 oynamadım orjinali bekliyorum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya ben hala oynamadım ama, 15 tatilde alıcam oyunu.Bi de netten oynayalım lan party olmaz...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 abi o dedıgın dynasty mıdır nedır cok uzun olmazmı?dırek playofflara gırsek: ) bı de lan party mı yoksa net uzerındenmı?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aaa cok güzel olurda nasıl olcak??[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 LeBron ve L.Hughes'u abartmışlar Cleveland'da biras :) LeBron oyunun en iyi oyuncusu snrm K.G'den sonra..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yapma abi bence oyunun 1num. d.wade ve nash. yani bana oyle geldi.=)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben overall skill. olarak diyorum LeBron 95...Nash falan 85[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 finley ile van exel ı spurs ın roster a dahil etmemişler zaten , roster lar çok berbat , ibo yu free agent koymuşlar.. takım olarak en komple takım spurs gibi gözüküyor , bowen la steals rekorlarını alt üst ediyorum valla :) yapalım bir turnuva güzel olur.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 En gü.lü takım 91 overall'la Phoenix sonra 90'la Detroit ve Miami geliyor sanırım..SaS 89'la onları izliyor ki son şampiyonu 4. yapmaları saçma geldi bana..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar