Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Günlük olarak bu akşam TVde izlenebilecek ne film dizi falan var onları yorum sunmadan sadece isimleri ile yazalım. Mesela bugün 20 temmuz bu akşam neler var TVde izlemeye değer.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 her kanalın sitesinde tvde bu aksam diye bir bolum var. Kanal D Show Tv Star Atv NTV[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 :) bilmiyordum öğrendim ellerine sağlık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ama TRT1 de film var veya cnbc-ed bu akşam şu film var gibi şeyler işte :) Yani nasılsa birileri bu işi severek yapıyordur bari buraya da 2 satır not yazarlar herkes paylaşır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 HAfta içi hergun 20 de oc var :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kanal d de bu akşam BEŞİKTAŞ maçı var 23.30 da çok gec hazırlık maçı tüm beşiktaşlılar izlesin[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 onemli degil ;) bari bir de not duselim, avrupa yakasının gunluk tekrarı dısında bir de 20:30da bir tekrarı daha olacak, kampa gittikleri bolum. [signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ [Bu mesaj Delirium tarafından 20 Temmuz 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haftaici hergun 17.30 gibin yada 17.45 gıbın tam bılmıyorum avrupa yakası baslıyor eskı bolumlerı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 el altında bulundurmalık hoş bi site[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 22de cnbcede gösterilecek olan goya dışında bugün izlenebilir film yok gibi daha tv8in sayfasına bakmadım ama :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya alakasız olacak ama TV8'de yayınlanan bi müzik programı varmış , adı nedir ve ne zamanlar yayınlanıyor ? cevaplayan kimse sağolsun varolsun , ha bir de tekrarı var mı ? :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bi arkadaş denk gelmiş, anlatıyodu replikas çıktı falan diye, daha sonra babazulayı konuk etmişler sanırım, öğrenmek lazım aslnda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya babacim ne yapacaksin televizyonu ya sen ac kitap oku :D sey ben yanlis yere gelmisim pardon cikiyorum :P valla ciddi diyorum reklamlardan dizilere filmlere yer kalmiyor saka maka 1 saatlik dizi 2 saate cikiyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: GEd, 17 Temmuz 2005 03:33 tarihinde demiş ki: tv8 deydiler 2 saat once. tavushavasi, babsiz kizlar balosu falan caldilar konustular ,caldilar falan babazula onceside tv8 de baska bi progragramda replikas vardi ,cok gusel oldu boyle ust uste. http://forum.paticik.com/view.php?id=78625 kacirmamak lazim hakketen boyle seyleri :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Trt1'de Geleceğe dönüş 1" var. 10da sanırım.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 maç var başkada bişey yok, yaz tv berbat.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uncla o dun aksamin konusuydu :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oha hiç bakmadım valla gününe fln :lol:[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ne fark eder, her gün yeni topic açılacak değil ya. :) Geleceğe dönüş de bu akşam zaten.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aslında bu konunun içine tv'de bu akşam neler var neler yok yazılsa iyi olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 trt-1 de geleceğe dönüş ne zaman başlıyor bilen varmı?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bu akşam neler var izlemeye değer?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Saat 20.55 TRT 1: Along Came A Spider (6.2 Imdb) Saat 22.45 ShowTV: Reign Of Fire (5.8 Imdb) Saat 00.30 Kanal D: Space Cowboys (6.4 Imdb) Saat 22.00 Cnbce: State Of Grace (7.1 Imdb) Saat 23:30 Tv8: Jacknife (6.3 Imdb) Trt 1, Cnbce ve Kanal D şeklinde izlemek en mantıklısı gibi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 22 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bugün Kanald'de 23.45'te In Dreams(Rüyada) var. Ayrıca Showtv'de Acun Firarda 23.30'da.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Saat 20.55 TRT 2: Pavilion of Women (5.5 Imdb) Saat 22.00 Cnbce: The House of Yes (6.6 Imdb) Saat 22.00 Tv8: The Pledge (6.9 Imdb) Bir de arkadaşın belirttiği üzere In Dreams(5.3 Imdb) var. Tv8'deki The Pledge'ı özellikle tavsiye ederim. Gerisi de zevke kalmış.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog [Bu mesaj Loras tarafından 23 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar