Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından adetli WoW sipariş etsem...?!?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Ya ve de hu beyler yurtdışından 1den fazla oyun siparişi versem sendit'ten falan gümrükte takılma ihtimali var mı? 2 ya da en fazla 3 oyun sipariş edicem zaten de yanında da diyorum ıvır zıvır alıyım.

Bir ara bilmem kaç doları geçince gümrükte takılır falan diyorlardı kafama takıldı da.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta gibi bir sürede gelmesi lazım.Hmm kredi kartını cıkartınca sparişi vericem artık.Bu arada ben wow cd'sini arkadaşdan aldım.Kapalı kutu :P şeklinde.Ona WoW alcam yurtdışından o yüzden söylüyorum.Bir de hep kafamı kurcukluyor.Netten şu bankamatik kartlarıyla alışveriş yapılıyor mu? Hani bonus kartlar vs. var ya...Para yatırdıkça hesabına şey oluo.O konuda çok cahilim sürekli peşin ya da havale (ya da babam) şeklinde görüyorum işlerimi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi sendite baktım 41 milyo gibi bir fiyata geliyor tanesi.2tane alırsam da yaklaşık 75milyon flaan olcak yarı yarıya indirime girmiş ürün. 26 euro türkiye gelişi.

Bu arada pre-paid kart var mı türkiye de aralın sitesinde böyle bi şeyler zırvalanmıştı da.Yoksa kredi kartıyla ödeme daha mı rahat olur?
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 tane sipariş edince sorun çıkacağını sanmıyorum ama daha fazlasında sorun çıkabilir, sonuçta bunlar gümrükten geçiyor, üstlerinde damga oluyor zarfların. En makulu adreslere dağıtmak. 2-2 dağıt adreslere.

Satın aldıktan sonra 2 hafta içinde mutlaka ulaşıyor eline, şanslıysan 5 günde bile geldiği oluyor.

Birde, sendit'teki fiyatlar sterlin üzerinden ona dikkat et.

[Bu mesaj sunthewhich tarafından 08 Aralık 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sendit'ten dün gece sipariş verdim; 20.56 £ (ingiliz sterlini) fiyatı var, yaklaşık 50 milyona geliyor yani.
sabahına status'u "shipped" oldu. avrupa için 4-8 gün içinde adrese teslim diyor. rest of world içinde 5-10 gün diyor sitesinde. türkiye'yi nereye katıyorlar bilmiyorum ama ortalama 1 haftada ulaşır sanırım.

sitesinde birden fazla paketin gümrükte vs. takılmasıyla ilgili bir yazıda vardı "help" bölümü altında. istersen bir bak.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...