cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 /tell nemedia lvl 15 nt clan uzun zamandir oynamiodum , dusuk lvl charlar varsa rk1 de beraber takilalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 24 cratim var su anda surekli onunla oynuorum diyebilirim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 evet yeniden donduk :) /tell firca lvl 27 enf.. :D zaten bole abzurt nickler bi ben bulurum ;p[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mevcut düşük charlarımız şöledir Ben Gafur lvl42 enf alt olduu için arada item toplamak için giriyorum ama bişiler yaparsanızda sürekli onzac ile oyundayım akşamları. Invulonun Areyounubi Enf lvl 52 (sanırım) Dextranın Megilar lvl 50 civarı enf yine cümleten enf olduk yani[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 benim enf lvl52 Areyounubi sonra Fixer var lvl58 Invulon bide Soldierim var lvl18-19 mu ole biseydi oda Thepowa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 benım charım yok :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 benim varda rubika 2 de valla siz gelin ne gelcem ben sizin yanınıza :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Benimde yok napak--->lvl 17 doctormuşuzda haberimiz yokmuş helal olsun.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 09 August 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lvl 14 bi mp vardı benim hala 17 18 lvllarda duruosanız takılalım :)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lvl 17 mp vardi. dün sabah temple'a girdim, simdi ciktim. =P 17'den 43 olmus. =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hoca senin karakterlerin xp ayari bozulmus :) bi doctora felan gorun gel bana inceliyim seni neymis olayin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Benden tavsiye; temple memple kasmayin, 1-200 arasi en iyisi mission. Alicaginiz itemlari alin cikin dungeonlardan.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Chrysaor, 15 August 2003 08:10 tarihinde demiş ki: Benden tavsiye; temple memple kasmayin, 1-200 arasi en iyisi mission. Alicaginiz itemlari alin cikin dungeonlardan.[hline]O_o piqi abicim... bu arada sen nerelerdesin :) yada alt charla oynuyorsan sole bi meraba lasalim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Heh sen basladinmi tekrar? Ayni leveldaydi Chrys senle bir zamanlar :) Leveling project Enforcer simdi, isim Golestandt.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar