Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msnde kızla konuşmak (yazılmak :D)

hergele

Öne çıkan mesajlar

kızla konuscak cok zmn ın warsa oncelerı kızla muhabbet etmeye bak aralıksız 4 5 saat muhabbetten sonra kız anlar ztn bıseyler olduugnu o da bundan sıkılmıyıp dewam edıyosanız sorun yok demektır 1 2 hafta ıcınde acılırsın[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya varya acayip şanslısın bence.değerlendir bu şansını hem msn de konuşuon hemde aynı okuldasın .kızla beraber olmaman için hiç bi sebep yok bence.ee tabi onunda istemesi lazım..bence yarın çıkışta biyerde oturalım mı konuşuruz felan de...yaparsın seennn:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RayCharles, 04 Aralık 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
dost olmak koyar beh :)

dost ayağı döt ayağı veya kanki ayağı döt ayağı gibi bir sürü terimler var heh ..(çok pis sansürlerim)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraxx, 04 Aralık 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
said:
Muhallebi, 04 Aralık 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
Msgla, chatle niye olmuyor bu işler anlamıyorum. Bal gibi oldu ve olacak.

Muhallebi şayet sen msn ve chatte ki aşklar taraftarıysan sende öl abi bişi demiyorum. Nasıl güvenebilirsiniz benim aklım onu almıyor? Hem içinde bulunduğunuz il ve ilçede hiç mi bu şansı yakalayamaycaksınız. Hayde çıktın dielim. Sen uzakta odaa uzakta noljek? Her dkk başı kafan onda kalıcak. Şimdi nabio ne edio sonra kafayı sıyırcan. Kendini yıpratcan. Her gün piiz die geçiştirdiğin alem havasi senin için ayyaşlık alanına dönüşcek.

Benim aklım başka topice gitmiş. Ben zaten realdan tanıdığın bir insana msn veya sms aracılığıyla teklif etmek yada duygularını açmaktan bahsediordum.

Ama internetten tanışıp 3 ayda evlenen, ve 6 yıldır gördüğüm en mutlu çifti oluşturmuş insanlar tanıyorum.

bu arada geç oldu biraz sry[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

oy oy muhallebim yerin ben seni yaaa. Asıl ben özür dilerin. Tabi realde tanıştın insanlarla msn sms yapmak konusunu yadırgamıyorumda, sanmam be ya öyle msn den senin dedin gibi pek insanlarin mutlu olabilceni ;) bak bişi biliom ki ondan söylüyorum bunlarıda nıhahaah[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım böyle birşeyi sakın yapma

sonu gelmiyor. okulda konusamadıklarını msn de falan söylüyorsun bir zamandan sonra gerçek hayat mı gerçek sanal alem mi gerçek unutuyorsun haha karışık birşey oluyor kendini kaybetmiş buluyorsun bir anda

haha[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...