zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şöyle yap "hafta sonu uygunsan sevişelim mi bacım?"[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ben sana kızı iki bilemedin üç gün içinde ayarlarım dumur ki ne dumur[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kızla konuscak cok zmn ın warsa oncelerı kızla muhabbet etmeye bak aralıksız 4 5 saat muhabbetten sonra kız anlar ztn bıseyler olduugnu o da bundan sıkılmıyıp dewam edıyosanız sorun yok demektır 1 2 hafta ıcınde acılırsın[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya bir yere davet et bir kaç kere buluşun zaten kendiliginden gelir ondan sonrası...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya varya acayip şanslısın bence.değerlendir bu şansını hem msn de konuşuon hemde aynı okuldasın .kızla beraber olmaman için hiç bi sebep yok bence.ee tabi onunda istemesi lazım..bence yarın çıkışta biyerde oturalım mı konuşuruz felan de...yaparsın seennn:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: RayCharles, 04 Aralık 2005 03:12 tarihinde demiş ki: dost olmak koyar beh :) dost ayağı döt ayağı veya kanki ayağı döt ayağı gibi bir sürü terimler var heh ..(çok pis sansürlerim)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Eraxx, 04 Aralık 2005 02:53 tarihinde demiş ki: said: Muhallebi, 04 Aralık 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Msgla, chatle niye olmuyor bu işler anlamıyorum. Bal gibi oldu ve olacak. Muhallebi şayet sen msn ve chatte ki aşklar taraftarıysan sende öl abi bişi demiyorum. Nasıl güvenebilirsiniz benim aklım onu almıyor? Hem içinde bulunduğunuz il ve ilçede hiç mi bu şansı yakalayamaycaksınız. Hayde çıktın dielim. Sen uzakta odaa uzakta noljek? Her dkk başı kafan onda kalıcak. Şimdi nabio ne edio sonra kafayı sıyırcan. Kendini yıpratcan. Her gün piiz die geçiştirdiğin alem havasi senin için ayyaşlık alanına dönüşcek. Benim aklım başka topice gitmiş. Ben zaten realdan tanıdığın bir insana msn veya sms aracılığıyla teklif etmek yada duygularını açmaktan bahsediordum. Ama internetten tanışıp 3 ayda evlenen, ve 6 yıldır gördüğüm en mutlu çifti oluşturmuş insanlar tanıyorum. bu arada geç oldu biraz sry[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oy oy muhallebim yerin ben seni yaaa. Asıl ben özür dilerin. Tabi realde tanıştın insanlarla msn sms yapmak konusunu yadırgamıyorumda, sanmam be ya öyle msn den senin dedin gibi pek insanlarin mutlu olabilceni ;) bak bişi biliom ki ondan söylüyorum bunlarıda nıhahaah[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşım böyle birşeyi sakın yapma sonu gelmiyor. okulda konusamadıklarını msn de falan söylüyorsun bir zamandan sonra gerçek hayat mı gerçek sanal alem mi gerçek unutuyorsun haha karışık birşey oluyor kendini kaybetmiş buluyorsun bir anda haha[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 onu bilmemde telefonda yemin ederim oluo aşk olayı. sırf telde konuşarak:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 direk dal hoslaniorum senden diyeee...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ay ölle laf oyunları fln yapııım deme sakın.. msnde bna yazılanları bn direkt engelliorm da o kısı bilemicem. hem okuldan arksanız ne gereq var msne ayol?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Eli yüzü düzgün yakışıklı bi çocuksan git konuş... Yok bende tip yok diyosan biraz kendini ona alıştır ama arkadaş olmamaya çalış...[signature][hline]LoST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yok ya yakışıklılık ta yemiyor bazen.... muhabbet kurmak sevdigini belli edip daha sonra acılmak gerek..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar