Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 gelmis gecmis top10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla bayıldım bılg de zaten delı gıbı oynuyordum 2 yı bıraz zaman gectı alısana kadar ama alıstım dırek 2. harıtayı fılan actım skıller tavana vurmaya basladı :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ben saymaya başlıyayım.

1- Devil May Cry
2- MGS2: Sons of Liberty
3- Splinter Cell
4- GTA3: Vice City
5- Pes[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
Death blossoms where clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Mesaj tarihi:
1) MGS2
2) FFX
3) GTA VC
4) SSX
5) WE 6
6) Dark Cloud 2 (süper oyun herkese tavsiye ederim)
7) Meraklısına Lotr: TTT
8) Burnout 2
9) Çıkınca Mafia
10) Çıkınca Baldur's Gate: Dark Allience 2[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
daha 2-3 haftalık ps2 kullanıcısıyım ama metal gear solid 2 benim şimdiye kadar oynadığım en guzel ve heyecan verici oyun gerek oynanışı gerekse hikayesi olsun bence bir numara butun ps2 kullanıcıları oynamalı...
Mesaj tarihi:
yalnız ben bişi sorcam oyunda arsenal geara kadar geldim sora jenunum bilmemnesine giriyorum çıplak halde oyuna dvm etcem birden bzm colonel saçma sapan msglar yollayıp duruo konuşuo arıo dvmlı normal bişi mi bu yoksa benim oyun da mı bişi var? bi de galba arsenal gear son blmmüş son olmadını soylesin biri bu kdr çabuk bitmemeli bu oyun...
Mesaj tarihi:
MGS2 ve yakında çıkacak olan syphonfilter3,bu ikisini geçemez hiçbişi,psxde syphonfilter serisini oynaanlar bilir,mgs'yle yarışabilecek bi seri,GABE LOGAN GELİOR!!!![hline]less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
said:
fortinbras, 23 July 2003 22:32 tarihinde demiş ki:
yalnız ben bişi sorcam oyunda arsenal geara kadar geldim sora jenunum bilmemnesine giriyorum çıplak halde oyuna dvm etcem birden bzm colonel saçma sapan msglar yollayıp duruo konuşuo arıo dvmlı normal bişi mi bu yoksa benim oyun da mı bişi var? bi de galba arsenal gear son blmmüş son olmadını soylesin biri bu kdr çabuk bitmemeli bu oyun...

arsenal gear son bölüm işte cıbıl geziosun sora solid i bulucaksın orda hangardan sonra hallwaymi ne war işte orda jeanumda.. sora kılınç wercek elbiselerini fln alcaksın sonra son dövüşlere geliosun işte bin tane şey war güzel ..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
süper mario hastasıyım
ps3 de çıkıcakmı bu ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 August 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
verdiririz
ben çok seviyom benim için yaparlar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Yeni Oluştur...