Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 gelmis gecmis top10

BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
yalnız ben bişi sorcam oyunda arsenal geara kadar geldim sora jenunum bilmemnesine giriyorum çıplak halde oyuna dvm etcem birden bzm colonel saçma sapan msglar yollayıp duruo konuşuo arıo dvmlı normal bişi mi bu yoksa benim oyun da mı bişi var? bi de galba arsenal gear son blmmüş son olmadını soylesin biri bu kdr çabuk bitmemeli bu oyun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 23 July 2003 22:32 tarihinde demiş ki:
yalnız ben bişi sorcam oyunda arsenal geara kadar geldim sora jenunum bilmemnesine giriyorum çıplak halde oyuna dvm etcem birden bzm colonel saçma sapan msglar yollayıp duruo konuşuo arıo dvmlı normal bişi mi bu yoksa benim oyun da mı bişi var? bi de galba arsenal gear son blmmüş son olmadını soylesin biri bu kdr çabuk bitmemeli bu oyun...

arsenal gear son bölüm işte cıbıl geziosun sora solid i bulucaksın orda hangardan sonra hallwaymi ne war işte orda jeanumda.. sora kılınç wercek elbiselerini fln alcaksın sonra son dövüşlere geliosun işte bin tane şey war güzel ..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
süper mario hastasıyım
ps3 de çıkıcakmı bu ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 August 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...