BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Silent Hill 2 MGS GTa vc Final Fantasy Virtua Fighter Winning Eleven G.T 2 Tekken Tenchu Twisted metal daa isi can saglidir :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 top 10 çikmas anca top 4 çikar benden 1.FFX 2.Dynasty warriors 4 3.Tenchu 3 4.onimusha 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pek ps 2 oynamışlığım yok fakat davel may cry dehşet bir oyundu gerek demolar olsun gerk grafik atmosfer mütişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 dogrudur..[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya tony hawk pro s 4 e bayıldım ya :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Jacabo dılımızde tuy bıttı o oyunu soylemekten :) Nasıl super dımı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 walla bayıldım bılg de zaten delı gıbı oynuyordum 2 yı bıraz zaman gectı alısana kadar ama alıstım dırek 2. harıtayı fılan actım skıller tavana vurmaya basladı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ps2 uyumlu bırtane ethernet kartı al usb lı onlıne oynamayıda dene.Cok daha zevklı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ama bende cable yok :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ben saymaya başlıyayım. 1- Devil May Cry 2- MGS2: Sons of Liberty 3- Splinter Cell 4- GTA3: Vice City 5- Pes[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, Death blossoms where clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 geçen gün MK: Deadly Alliance aldım güzelmiş iyi dövüş isteyenlere tavsiye ederim.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Baulders Gate Dark Alliance kimse dememiş :) İki kişi beraber team olarak oynandığında muhteşem keyif veren bir oyun tavsiye ederim şiddetle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 olmaz :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 1) MGS2 2) FFX 3) GTA VC 4) SSX 5) WE 6 6) Dark Cloud 2 (süper oyun herkese tavsiye ederim) 7) Meraklısına Lotr: TTT 8) Burnout 2 9) Çıkınca Mafia 10) Çıkınca Baldur's Gate: Dark Allience 2[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 SSX tricky olucak ama.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 daha 2-3 haftalık ps2 kullanıcısıyım ama metal gear solid 2 benim şimdiye kadar oynadığım en guzel ve heyecan verici oyun gerek oynanışı gerekse hikayesi olsun bence bir numara butun ps2 kullanıcıları oynamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hayatımda oynadığım tartışmasız en iyi oyundur MGS2: Sons Of Liberty.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yalnız ben bişi sorcam oyunda arsenal geara kadar geldim sora jenunum bilmemnesine giriyorum çıplak halde oyuna dvm etcem birden bzm colonel saçma sapan msglar yollayıp duruo konuşuo arıo dvmlı normal bişi mi bu yoksa benim oyun da mı bişi var? bi de galba arsenal gear son blmmüş son olmadını soylesin biri bu kdr çabuk bitmemeli bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 MGS2 ve yakında çıkacak olan syphonfilter3,bu ikisini geçemez hiçbişi,psxde syphonfilter serisini oynaanlar bilir,mgs'yle yarışabilecek bi seri,GABE LOGAN GELİOR!!!![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: fortinbras, 23 July 2003 22:32 tarihinde demiş ki: yalnız ben bişi sorcam oyunda arsenal geara kadar geldim sora jenunum bilmemnesine giriyorum çıplak halde oyuna dvm etcem birden bzm colonel saçma sapan msglar yollayıp duruo konuşuo arıo dvmlı normal bişi mi bu yoksa benim oyun da mı bişi var? bi de galba arsenal gear son blmmüş son olmadını soylesin biri bu kdr çabuk bitmemeli bu oyun... arsenal gear son bölüm işte cıbıl geziosun sora solid i bulucaksın orda hangardan sonra hallwaymi ne war işte orda jeanumda.. sora kılınç wercek elbiselerini fln alcaksın sonra son dövüşlere geliosun işte bin tane şey war güzel ..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 aah ah snake'in o MG üzerine atlayışı.. bir insan bu kadar mı gaz olur?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 süper mario hastasıyım ps3 de çıkıcakmı bu ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 August 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 destur be kardesım ps3 cıksın hele bıde. mario bıde cıkmaz gıbı ps de nıntendo gıbı bır fırma kolay kolay vermez bu oyunu baska konsola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 verdiririz ben çok seviyom benim için yaparlar[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ssx trickyi tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar