sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://anket.istanbul1453.com/anket.php Ufak bir anket.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper [Bu mesaj sirplayA tarafından 08 Aralık 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fahri gülle yi göremedim ben.. 0_o[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 En baştaki bap haricinde hiçbirini tanımıyorum. Sallasam olurmu.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bu benim dünya gorusum deil,senin dunya gorusun Istanbul'a kimi laik goruyorsunuz ona verin.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim kendi seçimimi sorarsaniz Sibel Çarmıklı derim,çünkü çağdaş,çünkü genç,çünkü kadin estetigi ile Istanbula bakmak,Istanbul'u degerlendirmek dogru bir bakış açısı olacağına inanıyorum. [Bu mesaj sirplayA tarafından 08 Aralık 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Fahri Gülle 2006 ya güle güle ;)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sibel diyosunda ya daha beter ederse? bunlar yiyorlar ya bu bilmediğinden yapmassa?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Antalyalı değil misin olm sen?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 niye herkes tayyip erdogan ı oylamış ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 2 kez oy verilebiliyor aralarla?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne antalyalisi be,dogma buyume istanbulluyum sadece su siralar antalya dayim[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper [Bu mesaj sirplayA tarafından 08 Aralık 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar