Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[TOEFL] Computer-Based mi? Paper-Based mi?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ya kararsızlık aldı başını gidiyor.
Nasıl gireceğime karar veremiyorum.
Biri computer based daha iyi diyor, diğeri paper based daha iyi diyor.
Computer based da zaman sınırlaması var ama sonuçları anında alıyormuşsun. Paper based daha rahat yapılıyormuş sanırım.Sonuçları anında almam gerekmiyor,1 ay sonra da belli olsa olur. Ama anında alsam daha iyi hissederim sanırım.Bu konuda tavsiyeler verirseniz sevinirim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

+1 computer based :D

evet beyler zaten yerler azalıyor. 30 şubat son sınav tarihi ve aralık sonunda şubat aynın yarısından fazlası dolmuş olur. bir an önce almazsanız yer kalmaz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben computer-based sınavına girmiştim. Sınav sonunda kadın tebrik etmişti :) hazırlıktan muaf olmak için yeterli puan aldığımdan, bir avantajı bu. Paper-based nasıl oluyor bilmiyorum ama Computer-basedde "listening"de bir yeri kaçırmıştım dalgınlıktan sordum tekrar dinletmiyorlarmış bi kaç tane soruyu rastgele işaretlemek zorunda kalmıştım[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

harika, sabahın köründe kalktım. Babama TOEFL Kitabı almasını söyledim, beyazitta işi var diye. Cep telefonunu yanına alamıyor, ne kadar harika. Bizim insan kazıklamayi seven şerefsiz vatandaşlarımız hayatta sormadan adama without answerkeyli verirler. Adi herifler. Çok sinirliyim. Ben with answerkeylisinden al demeyi unuttum.

Off delireceğim.
Lanet olsun.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

prawler kardeşim çok yazık oldu bak şimdi. ben structure bölümünün cevaplarının %80 ini felan bi çapon sitesinde buldum. isteyen olursa verebilirim. japonca annamıyoruz ama :D sayılar ve biraz da forum kullanma bilgisi ile çok kolay zaten topic TOEFL die yazıo.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda isen paper based dönemi kalmadı artık. CBT(Computer Based Test ye yetişirsen mutlaka gir. IBT(Internet Based Test - Yeni sistem) ye kalma bence...

edit: kelime düzeltmesi[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
[b]International Youth Informatics Society

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 04 Aralık 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Toefl paper-based olsa öp de başına koy. Bilgisayarlarından nefret edeceksin çünkü.

Paper-based çok daha dengesiz ve güzel. Çünkü sorular belli. Ancak computer based'de soruların senin doğru cevap verip vermediğine göre değişiyor. ( zorlaşıyor işte, ama 30 soru yerine 20-25 soru sorup bırabilir. O zaman 50 tane reading yollayabilir. Çok sinir geliyor bana, aslında onun da yararı var tabi.)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada longmanın kitapları var, onu tavsiye ediyorlar.Ama ben with answer keylisini bulamadım.Bugün sahaflara gidip bir daha bakacağım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

başka merkez yok İstanbul'da Nişantaşındaki merkezde gireceğim.

Sabah 9 a aldım sınavı, en erken o saatte vardı.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...