Prawler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ya kararsızlık aldı başını gidiyor. Nasıl gireceğime karar veremiyorum. Biri computer based daha iyi diyor, diğeri paper based daha iyi diyor. Computer based da zaman sınırlaması var ama sonuçları anında alıyormuşsun. Paper based daha rahat yapılıyormuş sanırım.Sonuçları anında almam gerekmiyor,1 ay sonra da belli olsa olur. Ama anında alsam daha iyi hissederim sanırım.Bu konuda tavsiyeler verirseniz sevinirim.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu arada sistem değişiyor. Konuşma falanda ekleniyor aşırı zorlaşıyormuş. Almak zorunda olanlar bir an önce alsın derim..[signature][hline]the art of rolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bilgisayar tabii ki.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 +1 computer based :D evet beyler zaten yerler azalıyor. 30 şubat son sınav tarihi ve aralık sonunda şubat aynın yarısından fazlası dolmuş olur. bir an önce almazsanız yer kalmaz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben computer-based sınavına girmiştim. Sınav sonunda kadın tebrik etmişti :) hazırlıktan muaf olmak için yeterli puan aldığımdan, bir avantajı bu. Paper-based nasıl oluyor bilmiyorum ama Computer-basedde "listening"de bir yeri kaçırmıştım dalgınlıktan sordum tekrar dinletmiyorlarmış bi kaç tane soruyu rastgele işaretlemek zorunda kalmıştım[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 harika, sabahın köründe kalktım. Babama TOEFL Kitabı almasını söyledim, beyazitta işi var diye. Cep telefonunu yanına alamıyor, ne kadar harika. Bizim insan kazıklamayi seven şerefsiz vatandaşlarımız hayatta sormadan adama without answerkeyli verirler. Adi herifler. Çok sinirliyim. Ben with answerkeylisinden al demeyi unuttum. Off delireceğim. Lanet olsun.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 prawler kardeşim çok yazık oldu bak şimdi. ben structure bölümünün cevaplarının %80 ini felan bi çapon sitesinde buldum. isteyen olursa verebilirim. japonca annamıyoruz ama :D sayılar ve biraz da forum kullanma bilgisi ile çok kolay zaten topic TOEFL die yazıo.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sınav süresi 4 saatmi ne olcak.Baya uzatıolar.Konuşması war şusu var üüüf computer daha mantıklı geliyo.Bizim okuldada full onu yapıoz içim bayıldı baygınlık geldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 istanbulda isen paper based dönemi kalmadı artık. CBT(Computer Based Test ye yetişirsen mutlaka gir. IBT(Internet Based Test - Yeni sistem) ye kalma bence... edit: kelime düzeltmesi[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 04 Aralık 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Toefl paper-based olsa öp de başına koy. Bilgisayarlarından nefret edeceksin çünkü. Paper-based çok daha dengesiz ve güzel. Çünkü sorular belli. Ancak computer based'de soruların senin doğru cevap verip vermediğine göre değişiyor. ( zorlaşıyor işte, ama 30 soru yerine 20-25 soru sorup bırabilir. O zaman 50 tane reading yollayabilir. Çok sinir geliyor bana, aslında onun da yararı var tabi.)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 paper için bişi yapamam -en azından sana tutup sınav yapamam- ama computer için kaplan toefl kitaları var.. Ve bunların cd'leri de var... Bu bi cd -torent falan, p2p- yap evde kendi kendine...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mathias a katılıyorum. Paper based bulursan mutlaka gir. Bulman zor ama. Bulamazsan da CBT yi kaçırma. IBT ye kalmamaya çalış...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 CBT ye gireceğim sanırım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu arada longmanın kitapları var, onu tavsiye ediyorlar.Ama ben with answer keylisini bulamadım.Bugün sahaflara gidip bir daha bakacağım.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla computer based gireceksen,istanbulda o nişantaşındaki merkezde gerçekten çok ses oluyor mümkünse orada girme yada sabah saatı denk getirmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 başka merkez yok İstanbul'da Nişantaşındaki merkezde gireceğim. Sabah 9 a aldım sınavı, en erken o saatte vardı.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar