Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Açıldımı bilmiyorum... Kaynak gösteremeyeceğim tv de izledim.(kaynak bulan yazarsa iyi olur)... Şimdi bu avrupadaki yiyecek vesaire bankomatlarını kaldırıcaklarmış sebep tl..1ytl aynı ebatlarda olduğu için 2 avro ile(yoksa bir miydi kafamı kaldı bu saatte)bizim zekiler ytl kullanıyorlarmış birda üstüne verilen avro para üstünü alıyorlarmış...Ne diyim paramız bile bizi anlatıyor...Banane işte en zeki milletiz dünya üzerindeki...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eski haber bungalow :D Ayrıca zekilik deildir bence bu. Pratik zeka, çıkarcılık ve çakalcılıktır. Kendine müslümancılıktır.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ne bilim eskisini kaldırtma olayı benim bildğim nese TV de bile haberler 4 hafta sonra gelmeye başlamış peh.Dünyaya bak be...Zekaya gelince kızma ama bunu bulmakta belli bir zeka ister.Bu da kanıtlarki bu ülkede herkes kafasına taktığını yapar ama takmazsa adım atmaz... Bungalow mu hmm.İlk sabrina yazmıştı di mi?Geliyom garbıça...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bundan 10 ay once avusturyadakileri degistirdiler sadece. abartilacak bi sey yok..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şark zekâsı diyorum geçiyorum dicem de geçemiyorum. ulan ne bu avrupanın türklerden çektiği be. yater anasını satim. bi de Lady D öldüğü zaman bi hırsızlık olmuştu. olay şöyle: lady d ölünce herkes bi çiçek bırakiim sevgimi gösteriim derdinde, ama çiçekçilerde çiçek kalmıyo. sonra tabi çiçek fiyatları acaip yükseliyo falan. durumdan istifade etmeye çalışan birisi de lady d nin mezarından çiçekleri çalarken yakalanıyo. yakalanan kişi hasan adlı bi türk. adamlar sonuna kadar haklı bizi istememekte. en öküzleri gönderirsen zamanında oraya olacağı bu.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ahhh ulan bilseydim yanima biraz 1 ytl alirdim,icim yandi simdi :)[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Dünya üzerindeki madeni para ebatlarının hepsinin farklı olmasını bekliyemeyiz.Ytl deilde belki arjantin pesosu da aynı boyuttadır :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Geç kaldın makinalari degiştirdiler :)[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuya bakılırsa kilitlenable bi topic olmuş.Neyse ben kaçıyım aradan daha 5 ödevim ve 1 saatim var böhüüü...Bide konunun gidiş yönü iyi değil sizde bişiler demeyin yatın yada topici görmemezlikten gelin.(tavsiye baabında)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @platon: çok güzel bi yaklaşım güldürdün valla beni[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: shimana, 05 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki: şark zekâsı diyorum geçiyorum dicem de geçemiyorum. ulan ne bu avrupanın türklerden çektiği be. yater anasını satim. bi de Lady D öldüğü zaman bi hırsızlık olmuştu. olay şöyle: lady d ölünce herkes bi çiçek bırakiim sevgimi gösteriim derdinde, ama çiçekçilerde çiçek kalmıyo. sonra tabi çiçek fiyatları acaip yükseliyo falan. durumdan istifade etmeye çalışan birisi de lady d nin mezarından çiçekleri çalarken yakalanıyo. yakalanan kişi hasan adlı bi türk. adamlar sonuna kadar haklı bizi istememekte. en öküzleri gönderirsen zamanında oraya olacağı bu. artı edittir ki italyanlar ve yunanlar da bu şark zekasına sahiplerdir.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben de ankara atakulede dereamland jetonu yerine büyük 50 bin atiodum :D[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chn07tbr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Daha bu yaz gittik ki bizim grupta da kullananlar vardı ama makinalar hala aynıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eski bi haber... Ayrıca buna zeka değilde şeref yoksunluğu, hırsızlık diyelim... Bide övünüyolardır bu magandalar "lan oolm yemek şeysine 1 ytl attım 2 euroluk yemek aldıım" diye... Yazık yani cidden yazık. Avrupa'da Türklerin medeniyetini temsil edicek olan adamlara bak.[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 06 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hahaha çok iyi ya :D türküz işte nihohahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaratıcı zekayı tebrik ediyorum[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende şöle duymustum-bunu mac ıcın ıstanbula gelen mılanlı taraftarlar kesfetmısler 1 ytl nın aynı ebatta oldugunu ıtalyada deıstırmısler artık sadece boy we agırlık deıl ustundekı sekılıde tanıyomus ayrıca sole bısıy wardı ben kesfetmıstım ankara atakuledekı dreamland de jeton 2 mılyonmuydu neydı hatırlayamıom ama 50 bin le calıstırıodum ben butun hafta bırıktırıodum pazar babam goturunce onnar atıodum babamda sadece guluyodu bısıy demıodu :D [Bu mesaj tashmoo tarafından 07 Aralık 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: ShadowFury, 06 Aralık 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Eski bi haber... Ayrıca buna zeka değilde şeref yoksunluğu, hırsızlık diyelim... Bide övünüyolardır bu magandalar "lan oolm yemek şeysine 1 ytl attım 2 euroluk yemek aldıım" diye... Yazık yani cidden yazık. Avrupa'da Türklerin medeniyetini temsil edicek olan adamlara bak. Medeniyet anlayışın bumu ?? ilginç..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sana bişey diyimmi konuyu açan arkadaşım bu olay türklerin üstüne patladı ki hep böyle olur hep suçlu türkleri gösterirler babam almanyada çalışıyordu ve ben bu konuyu sordugumda babam bana " bırak olm türkleriin üstüne patladı bu olay.İtalyanlar yapıyor bunu daha çok .sırf türk düşmanlığından biz yapıyormusuz gibi gösteriyolar" dedi. yani sadece biz değiliz.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar