Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkün Zekası Gibi Çalışan Parası...

Bungala

Öne çıkan mesajlar

Açıldımı bilmiyorum...
Kaynak gösteremeyeceğim tv de izledim.(kaynak bulan yazarsa iyi olur)...
Şimdi bu avrupadaki yiyecek vesaire bankomatlarını kaldırıcaklarmış sebep tl..1ytl aynı ebatlarda olduğu için 2 avro ile(yoksa bir miydi kafamı kaldı bu saatte)bizim zekiler ytl kullanıyorlarmış birda üstüne verilen avro para üstünü alıyorlarmış...Ne diyim paramız bile bizi anlatıyor...Banane işte en zeki milletiz dünya üzerindeki...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

eski haber bungalow :D

Ayrıca zekilik deildir bence bu. Pratik zeka, çıkarcılık ve çakalcılıktır. Kendine müslümancılıktır.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

Ne bilim eskisini kaldırtma olayı benim bildğim nese TV de bile haberler 4 hafta sonra gelmeye başlamış peh.Dünyaya bak be...Zekaya gelince kızma ama bunu bulmakta belli bir zeka ister.Bu da kanıtlarki bu ülkede herkes kafasına taktığını yapar ama takmazsa adım atmaz...
Bungalow mu hmm.İlk sabrina yazmıştı di mi?Geliyom garbıça...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

şark zekâsı diyorum geçiyorum dicem de geçemiyorum. ulan ne bu avrupanın türklerden çektiği be. yater anasını satim. bi de Lady D öldüğü zaman bi hırsızlık olmuştu. olay şöyle:

lady d ölünce herkes bi çiçek bırakiim sevgimi gösteriim derdinde, ama çiçekçilerde çiçek kalmıyo. sonra tabi çiçek fiyatları acaip yükseliyo falan. durumdan istifade etmeye çalışan birisi de lady d nin mezarından çiçekleri çalarken yakalanıyo. yakalanan kişi hasan adlı bi türk. adamlar sonuna kadar haklı bizi istememekte. en öküzleri gönderirsen zamanında oraya olacağı bu.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya bakılırsa kilitlenable bi topic olmuş.Neyse ben kaçıyım aradan daha 5 ödevim ve 1 saatim var böhüüü...Bide konunun gidiş yönü iyi değil sizde bişiler demeyin yatın yada topici görmemezlikten gelin.(tavsiye baabında)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shimana, 05 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
şark zekâsı diyorum geçiyorum dicem de geçemiyorum. ulan ne bu avrupanın türklerden çektiği be. yater anasını satim. bi de Lady D öldüğü zaman bi hırsızlık olmuştu. olay şöyle:

lady d ölünce herkes bi çiçek bırakiim sevgimi gösteriim derdinde, ama çiçekçilerde çiçek kalmıyo. sonra tabi çiçek fiyatları acaip yükseliyo falan. durumdan istifade etmeye çalışan birisi de lady d nin mezarından çiçekleri çalarken yakalanıyo. yakalanan kişi hasan adlı bi türk. adamlar sonuna kadar haklı bizi istememekte. en öküzleri gönderirsen zamanında oraya olacağı bu.

artı edittir ki italyanlar ve yunanlar da bu şark zekasına sahiplerdir.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bi haber...

Ayrıca buna zeka değilde şeref yoksunluğu, hırsızlık diyelim...

Bide övünüyolardır bu magandalar "lan oolm yemek şeysine 1 ytl attım 2 euroluk yemek aldıım" diye...

Yazık yani cidden yazık. Avrupa'da Türklerin medeniyetini temsil edicek olan adamlara bak.[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 06 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende şöle duymustum-bunu mac ıcın ıstanbula gelen mılanlı taraftarlar kesfetmısler 1 ytl nın aynı ebatta oldugunu ıtalyada deıstırmısler artık sadece boy we agırlık deıl ustundekı sekılıde tanıyomus
ayrıca sole bısıy wardı ben kesfetmıstım ankara atakuledekı dreamland de jeton 2 mılyonmuydu neydı hatırlayamıom ama 50 bin le calıstırıodum ben butun hafta bırıktırıodum pazar babam goturunce onnar atıodum babamda sadece guluyodu bısıy demıodu :D

[Bu mesaj tashmoo tarafından 07 Aralık 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 06 Aralık 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
Eski bi haber...

Ayrıca buna zeka değilde şeref yoksunluğu, hırsızlık diyelim...

Bide övünüyolardır bu magandalar "lan oolm yemek şeysine 1 ytl attım 2 euroluk yemek aldıım" diye...

Yazık yani cidden yazık. Avrupa'da Türklerin medeniyetini temsil edicek olan adamlara bak.

Medeniyet anlayışın bumu ?? ilginç..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Sosyal ağlarda paylaş

Sana bişey diyimmi konuyu açan arkadaşım
bu olay türklerin üstüne patladı ki hep böyle olur hep suçlu türkleri gösterirler
babam almanyada çalışıyordu ve ben bu konuyu sordugumda babam bana " bırak olm türkleriin üstüne patladı bu olay.İtalyanlar yapıyor bunu daha çok .sırf türk düşmanlığından biz yapıyormusuz gibi gösteriyolar" dedi.
yani sadece biz değiliz.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...