Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaslar Patiler Olarak Guild Kurucaz Edicez Demeye Basladik Ettik..Simdi Oyun 3 Grub Var Trader.Hunter ve Thief...Ne Olmayi Planliyorsunuz...Ve Bu Siniflarin Avantajlari Ve Dezavantajlarini Iyi Bilen Varsa Ogrenebilirmiyim....(Guild Kurmayi Planlayan Bir Arkadasim Var Sinif Secimini Ona Gore Yapacakta.. Bilgi Toplayalim Hepimizin Istedigi Olsun Dedik..) Not : Paticik Guildi Hangi Serverda Kuruldu??Kuruldumu Ona Gore Haraket Edicezde... [signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. [Bu mesaj Netcafe tarafından 05 Aralık 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Troy a gel yoksa kavga çıkarırım!!!!! olum hunter olucaz paralı askeriz biz i**e bıraktınmı swg yi? :D:D edit: ayrıca grub diil grup cık cık :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 huleyn troy dayim bende aceh diye char actim archer level 18 im[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya ben aigie'mi ne o serverdayim bakmadan daldigim icin tam adini bilmiyorum :P swg birakmadim ama silkroad'da oynuyom :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 banane troy a başlican.. yoksa vallaha armorumu yar etmem :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 troyda hunter olmayı planlıyorum.düşük bi ihtimal trader. thieflik hoşuma gitmedi pek =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 iyi iyi hunter olalım grup olarak takılırız alırız trader dan parayı paylaşırız adamda bizim sayemizde yüksek levelli görev alır ve zengin oluruz ;)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende troydayimda beler herkez thief olsun bırak hunterlari ezip traderin bütün mallarını almak varken nie bi kısmını alalımki[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 walla eski oyunda hep avcıydım bu oyunda biraz değişiklik arıyorum (thief olmayın dalarım!!!) :) hele sen!! (anladın sen kime dediğimi)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 trader olayım siz beni koruyun. iyi para veririm :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya harbiden ne oalcam ben 20 oldum olacam. questlerde suyunu çekior sanırım :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 troyda hunter olucam henüz karakter açmadım ama orda[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Şevki ayıp ediyorsun :D Hani Thief olacaktık hemen nasılda döndün ya :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: DarKRideR, 05 Aralık 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Şevki ayıp ediyorsun :D Hani Thief olacaktık hemen nasılda döndün ya :D ne thief i ya kim dedi? :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Gwindon, 05 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: walla eski oyunda hep avcıydım bu oyunda biraz değişiklik arıyorum (thief olmayın dalarım!!!) :) hele sen!! (anladın sen kime dediğimi) eheuehe ok sen kas benim icin char gelecem ben :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gwindon 1w1? :P beyler simdi topluca ne olcaz karar verelim ben ona göre size uycam.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla Shewky ne olursa bende onu olurum :D Ama şu var Hunter olacaksak aramızdan Merchantlarda çıksın ki kendimize çalışalım :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 walla ben darkrider ve shewkynin arkasinda gidiyorum char kasacam bide 0'dan off off nese hunter olursak merchant lazim o dogru ama lvl 25 olursak thifte olursak sirtimiz yere gelmez..(diye duyumlar aldim :) )[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 buldum ben trader olim siz beni koruyun sşze para vermiyim[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 türklerin en iyi bildiği şey ne? cvp: üçkağıtçılık ee o zmn ne düşünüyoruz ki ne olacağımızı. ne olacağımız belli zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Beyler herkez Troy da açıyor deil mi Bayrog olarak geliyorum[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende Merchant olmak istiyom. ama bi yandan thief düşünüyodum. fakat sizde Hunter diyince hem merch hem thief hem hunter :D ama büyük ihtimal merch. olcam. korursunuz beni oke? :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Parayla :horace:[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben vazgeçim 2 gündür Tiger Mountain de quest yapıyorum bakıyorum millet tek başına Merchant gidip geliyor :) iyide para var nasılsa guildi en çabuk bu şekilde kurarım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaaa guildi ben kurcaaam böhüöhü hayallerimi yıkıyosun :) bari adını Janisseries koy da gönlüm olsun hem bak türk üz pisikopatız korkuturuz milleti diyim ben sana tarihide var hem yeniçerilerin :) gerçi bi süre sora farketmicek dark and light çıkıyo :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar