Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 İyi oyun yapabilecek kişiler ve kültür bakanlığı ortak bir proje üzerinde uğraşsa, tüm müzeler ve kalıntıları icon adventure tarzı veya full modellenmiş olarak bize sunsa ne kadar güzel olur di mi? Konya'ya gitmeye gerek kalmadan ordaki müzelerdeki tüm eşyaları tek tek görebilmek ne kadar güzel olur.. Hatta bir adam sesi çıkar size o eşyayı tanıtır. Hani Human Body, Science bilmemne gibi ansiklopedi cd'lerinde icon adventure gibi bir ekran olur, bir düğmeye basarsınız, sesli olarak, başka bir düğmeye basarsınız, yazılı olarak o objeyi size anlatır tarihçesini felan. Hatta ünlü bir kiliseyi modellemişlerdi de, Leve dergisi de bu demoyu vermişti cdlerinde. Şimdi grafikler daha da gelişti, eminim çok kaliteli modellemeler yapılabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?[hline]Crush=Ezen, Kıran değil.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bu çoktan yapıldı zaten Byzantine çok ta güzel bir oyundu türk amerikan ortak yapımı kültür bakanlığının aslında bu işe el atması lazım fransada firmaların satışı düştü diye kültür bakanlığı oyun yapımcılığına 4 milyon euroluk mu ne bir bütçe ayırmış , başvuran oyun yapımcılarına bu bütçeden para veriyormuş diye okudum[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ya tabii byzantine de müze gezmiş kadar olmazsın çok bilgi da alamazsın ama yine de bence tarihi tanıtma açısından iyiydi sonuçta oyunun konusu falan olması lazım bu arada belirtmek isterim ki ben bu topici bilgisayar oyunları bölümünde sandım o yüzden sazanladım yani pek kaale almayınız mesajımı :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 derdim benim adventure oyunları değil (şimdi sayarlar yok istanbul efsaneleri yok galata oyunu felan). müzeler ve turistik eserlerin modellendiği bir nevi interaktif ansiklopedi.[hline]Crush=Ezen, Kıran değil.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ... [Bu mesaj jacabo tarafından 06 August 2003 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 jacabo konu byzantine değil bonecrusher byzantine de çok başarılı topkapı sarayı, yerebatan sarayı , ayasofya ve efes modellemeleri var biraz kesebilir bi dene istersen[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tmm cnm bılıyoruz dıyesım geldı nese...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 beni kesmesi için değil. aklımdaki daha çok bir proje. Müzelerimiz daha rahat görülsün felan diye.
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Peki müzelere nasıl para akacak? Böyle bir şey yapılırsa kesin "aha hemen tüm dünyada satışa sunulsun, ülkemiz tanınsın!" ve "lan ne kadar eyi bir şeymiş şu bilgisayar! keşke daha çnce farketseydik... ah ulan ah.." denir. Ben şu anda bile pek gitmem müzelere falan bir de böyle bir şey olursa hiç gitmem. Sırf Topkapı Sarayı'nı görmek için gelen Japonlar gelmez sonra..
Öne çıkan mesajlar