sertur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cevahir alışveriş merkezi,Profilo,Carousel,İstiklal caddesi üzerinde ki mevcut oyun satabilecek her yere baktım hiçbiryerde yok ne oyunmuş bu be. Sendit.com'dan almakda istemiyorum. Elim kolum bağlı kaldı. Nedir bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yuh sana oyun artık nerdeyse türkiyedeki herkes aldı diye kaldırıcaklar biraz geç kalmışssın durmadan tükeniyo en kolayı netten al bence[signature][hline]Anjelique Undead Warrior BL. Papamidnite Undead Priest BL Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya belki sorun sende değildir. Geçen pre paide bakmak için D&R ye gittim. Ordaki görevli bana : oyunun ve pre paidin üretimi durduruldu, dedi. pek inandırıcı gelmedi ama, serverlar çok dolu olduğu için üretimi durdurmuş olabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Şirinevlerdeki gold bilgisayarın 5 katlı büyük bi binası var oraya bak vardı orda.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya 4 milyon kişi oynuo oyunu. üstelik bu sene expansionu gelecek e tabi üretmez adamlar. sendit ebay(2. el için de ii) amazon gitti gidiyor açık arttırma ile yarı fiyatına bile hiç açılmamışını alabilirsin :D paticik 2. el pazarında kasılmış char da alabilirsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sendit te 18 sterlin görünüyo oyun tr de 100 Ytl , yurdum çakalları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aral ıthalat koyuyo o farkı aral olmasa oyunu kımse getırmıyıcegınden pasa pasa verıoz[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nezih kitabevi ,kadikoy. ellerinde baya bir vardi en son gordugumde. oraya bir telefonla sor. ama turkiye daha pahaliya gelir genelde, 100 milyondu en son gordugumde sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hatta bazı yerlerde son kaldı die 118 verdik biz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bulgaristana bi arkadas çarsamba günü gidicek orada daha ucuz 2 aylık prepaid ve wow paketi ortalama 100m geliyor sipariş vermek isteyen varsa irtibata gecebilirim size msn falan verir nasıl anlasacaksanız anlasırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gold'un o büyük plazasının telefonunu buldum telefon açtım 3 kere bu hafta içi oradada yok.nezih kitapevine de bir telefon açarım yarın iyi oldu söylediiğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hmm ... 18 sterlin 42.5 YTL ediyor ... sendit ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abi 5 gundur out of stock sendit.böğk ya bune[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Suark, 04 Aralık 2005 23:23 tarihinde demiş ki: abi 5 gundur out of stock sendit.böğk ya bune Nasil bakiyorsun anlamadim. Hala INSTOCK diyor:-D[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya arkadaşlar alan alsın :D tantanaya gerek yok. sipariş edince stocklara koyuyolar olmasa bile. yani talep olunca stokluyolar gene. ayrıca bi an önce almak lazım zira daha kalmaz bence piyasada blizz herşeyi expansiona kadar bekletir.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar abuk bir soru olmaz umarim ama sendit eu version yolluyor degil mi?yani us satmaya calisirken ikincisi us almiyim diorm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazruh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 www.gittigidiyor.com bi bak istersen...[signature][hline]no pain no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: mrdefender1, 05 Aralık 2005 09:31 tarihinde demiş ki: said: Suark, 04 Aralık 2005 23:23 tarihinde demiş ki: abi 5 gundur out of stock sendit.böğk ya bune Nasil bakiyorsun anlamadim. Hala INSTOCK diyor:-D Order: 2936416 (28th Nov 2005) Change: Shipping Address » | Card for All Items in this order » Payment method - Visa/Delta/Electron:Suark World of Warcraft (PC) £26.59 do you want to giftwrap this item? status: Temporarily out of Stock: Reordered (Cancel This)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 cold?(nazruh isimli arkadasa) "sendit eu version yolluor dimi arkadaslar" [Bu mesaj shadowone tarafından 06 Aralık 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eet eu[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: shadowone, 06 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: arkadaslar abuk bir soru olmaz umarim ama sendit eu version yolluyor degil mi?yani us satmaya calisirken ikincisi us almiyim diorm:) garanti vermiyorlar us da olabilir diyolar ama hiç böle bişi cıkmadı patiden alanlardan sitenin cogu ordan aldı sanrım.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 almak isteyen arkadaslar sendit.com da var,siparis ettim dun gece,bugun yola cikti oyun...4-8 is gunu dior ama 10-12 gunu gozden cikardim ben,umarim terslik olmaz,eu versiyonudur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 almak isteyen olursa elimde eu-orijinal wow var. Herşeyiyle tertemiz sadece 1 ay oynadım.. İşler yoğun oynayamıyorum fena bağımlılık yapıyor... (not istanbul içi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ok yarın bir bakarım teşekkürler.[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: shadowone, 06 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: almak isteyen arkadaslar sendit.com da var,siparis ettim dun gece,bugun yola cikti oyun...4-8 is gunu dior ama 10-12 gunu gozden cikardim ben,umarim terslik olmaz,eu versiyonudur:) abi nasıl ya allah belasını vermesın bu herıflerın ben kac gun once verdım bana hala sole dıor; Order: 2936416 (28th Nov 2005) Change: Shipping Address » | Card for All Items in this order » Payment method - Visa/Delta/Electron:Suark World of Warcraft (PC) £26.59 do you want to giftwrap this item? status: Temporarily out of Stock: Reordered (Cancel This)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar