Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulamadım ya şu oyunu hll olsun bana

sertur

Öne çıkan mesajlar

Yuh sana oyun artık nerdeyse türkiyedeki herkes aldı diye kaldırıcaklar biraz geç kalmışssın durmadan tükeniyo en kolayı netten al bence[signature][hline]Anjelique Undead Warrior BL.
Papamidnite Undead Priest BL

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

ya 4 milyon kişi oynuo oyunu. üstelik bu sene expansionu gelecek e tabi üretmez adamlar.

sendit
ebay(2. el için de ii)
amazon

gitti gidiyor açık arttırma ile yarı fiyatına bile hiç açılmamışını alabilirsin :D
paticik 2. el pazarında kasılmış char da alabilirsin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

aral ıthalat koyuyo o farkı aral olmasa oyunu kımse getırmıyıcegınden pasa pasa verıoz[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

abi 5 gundur out of stock sendit.böğk ya bune[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar alan alsın :D tantanaya gerek yok. sipariş edince stocklara koyuyolar olmasa bile. yani talep olunca stokluyolar gene. ayrıca bi an önce almak lazım zira daha kalmaz bence piyasada blizz herşeyi expansiona kadar bekletir.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrdefender1, 05 Aralık 2005 09:31 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 04 Aralık 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
abi 5 gundur out of stock sendit.böğk ya bune
Nasil bakiyorsun anlamadim. Hala INSTOCK diyor:-D

Order: 2936416 (28th Nov 2005)

Change: Shipping Address » | Card for All Items in this order »

Payment method - Visa/Delta/Electron:Suark

World of Warcraft (PC) £26.59

do you want to giftwrap this item?

status: Temporarily out of Stock: Reordered (Cancel This)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shadowone, 06 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
arkadaslar abuk bir soru olmaz umarim ama sendit eu version yolluyor degil mi?yani us satmaya calisirken ikincisi us almiyim diorm:)

garanti vermiyorlar us da olabilir diyolar ama hiç böle bişi cıkmadı patiden alanlardan sitenin cogu ordan aldı sanrım.[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shadowone, 06 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
almak isteyen arkadaslar sendit.com da var,siparis ettim dun gece,bugun yola cikti oyun...4-8 is gunu dior ama 10-12 gunu gozden cikardim ben,umarim terslik olmaz,eu versiyonudur:)

abi nasıl ya allah belasını vermesın bu herıflerın ben kac gun once verdım bana hala sole dıor;
Order: 2936416 (28th Nov 2005)

Change: Shipping Address » | Card for All Items in this order »

Payment method - Visa/Delta/Electron:Suark

World of Warcraft (PC) £26.59

do you want to giftwrap this item?

status: Temporarily out of Stock: Reordered (Cancel This)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...