Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Earth dan yakalanmı$ bir resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zuahhah :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Mesaj tarihi:
Len Bu Ne iş...Bukdr Zoom nE Bole Kardeşim...Balkonda Bi Kızla Konuşamıcazmı Hemen Foto cekiolar Cık Cık..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
evet fake çünkü resim yatay olarak çekilmiş.

Google Earth'ta ise zoom sadece tepeden olur ve haritayı yatay olarak çevirsen bile bu pozizyonda netlik kazanamazsın.

Fake'in kralı[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
hadi be vallamı fake? :lol: kopartan kısım bu zaten[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Mesaj tarihi:
vay terbiyesizler vay bende merak etim okumadim yazani tikladim ama fake yani =) tabi oradaki olay gercek orasi dogru =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Mesaj tarihi:
ahaha çok iyi ya =) artık balkonda sevişemicek myz?? cık cık cık..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
  • Yeni Oluştur...