taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 üff evet ya össden beri uzattığım saçları nihayet kestirdim çevre baskısı yüzünden... her gün tanıdığım/tanımadığım tiplerin laf atmasından bıkmıştım. iyi mi ettim kötü mü tam bilmiyorum ama alışmam biraz zaman alıcak sanırım. : neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Adama benzemişsin valla :)[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Valla ikiside yakışıyormuş. Hatta yukardaki biraz müdahele ile pörfekto duruma gelebilirmiş. Bonus hesabı.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ROFL! kurtadam karizması vardı kaybolmus :P hehe saatler olsun taz.[signature][hline]I'm not afraid of what you have just done But of what you've just become.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne bilim bi şekil yaparlar die adam gibi yere gittim ama o da iyice kısalttı. nası istiyosun diyo valla bilmiom kes kafana göre dedim. napayım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 3-4 yıl geri gitmişsin walla,hade saatler olsun sana. =)[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 he valla sakalları da kestim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 back to veled'ül-zina yapmışsın :D eski haline şekil vermek yukarıdaki arkidişin dediği gibi pörfekto bir sonuç verebilirmiş halbuki..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fön çektir biraz daha uzatıp[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 alsak alsak bedavaya ne alsak bedavaya[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 taz uludağ üni muhendislik fakültesinde misin o_O[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kestirmeden önce Wolverine'ye benziyormuşsun harbiden =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ortasını bulamaz mıydın arkadasım, okuldan alişmişliğim var kısa haline ama yine de azıcık değişik olmak yaramıstı sana, sen uzat yine beni dinle;) ama mumkunse iksmen havasinda olmasın[signature][hline]I'm not afraid of what you have just done But of what you've just become.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: kingpin, 05 Aralık 2005 23:58 tarihinde demiş ki: alsak alsak bedavaya ne alsak bedavaya olum sırf senin gibi mal tipler yüzünden kestirdim zaten hahaha her yerde bonusa bak falan diolardı uyuz oldum! böle sonuç doğdu işte. neyse bi daha da uzatamam herhalde. bu kadar uzattık kestik bi daha yemez o kadar mal herifi çekmeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben gitmedim daha, 7 ay oldu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ahuauhz taz, sen bonussan legbra noluyor anacım:D[signature][hline]I'm not afraid of what you have just done But of what you've just become.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Whiskey, 05 Aralık 2005 23:59 tarihinde demiş ki: taz uludağ üni muhendislik fakültesinde misin o_O hee ne güzel dolaşıodum öle ühü kısacık oldu saçlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 üzülme boşver, geçmiş olsun.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 abi bırak mis gibi yakışıklı olmuşsun. insanlar pek dikkatimi çekmez normalde ama senin saçlara bu ne be böle demiştim bi kere:)) güzel olmuş güzel.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eheh evet abi ya çok dikkat çekiyodu ondan da kestirdim biraz bi de ehliyet için resim istemişler ona da kocakafa resim koymayım dedim :D ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: dory, 06 Aralık 2005 00:00 tarihinde demiş ki: ahuauhz taz, sen bonussan legbra noluyor anacım:D ahah dayanamadım :p taz hasta mısın dikkat çekmek kötü bişey mi ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 günde tanımadığın 2134 tane mal adam ALSAK ALSAK BEDAVAYA NE ALSAK geyiği yapınca kötü bişey olduğunu anlıyosun. ayrıca insanlar çok garip bakıyodu. otobüse biniyorum sanki bi kaçarmış gibi insanlar. yolda yürüyorum kaçıyolar sanki. bi heykele çıkıyorum yoldan geçen herkes istisnasız bakıp geçiyor. bıktım abi.[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vayz ehliyet aliyoruz ha. cok cabuk buyuyorlar azizim.. cok..[signature][hline]I'm not afraid of what you have just done But of what you've just become.. Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kardeş yeni halin daha güzel olmuş yakışmış.Bu arada sanırım bursalısın.Heykelde 2 gün önce senin saçına benzer biri dikkatimi çekmişti yolda yürürken ama arkasındaydım acaba o senmiydin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en son cuma çıktım heykele ya başkasıydı heralde[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar