Alis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Daha onceden bu konuyu acmistim ama istedigim tarzda bulamadim tabi hali hazirda orkestra henuz baslamadi calismalara bende bir arastirmaya devam edeyim dedim; FRP oyunlarina veya fantastik Role Play diger degisle uyacak muzikler nelerdir acaba paylasirsaniz sevinirim[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 *Blind Guardian - The Bard's Song *Blind Guardian - Nightfall *Sonata Artica - Letter to Dana *Rhapsody - The March of Swordmaster[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 blind guardian bencede...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Blind Guardian Apocalyptica Blackmore's Night[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=112817 http://forum.paticik.com/view.php?id=142751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sanirim anlatamadim Metal sarki istemiorum bole klasik gitar tiplesinde harp harmony tarzinda olur ya nedir bu blind guardian sevdasi metal yani ayiptir solemesi yoksa deil mi ben mi yalnis cekiorum elektro gitar calior ..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Alla alla, the bard's song'ta elektro varsa ben niye duyamıorum =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Apocalyptica ve Blackmore's Night o zaman.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 loreena mckennitt ve dead can dance de olabilir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Blind Guardian derim başka bişi demem.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Rhapsody diyorum ; 1. Rhapsody - Land Of Immortals 2. Rhapsody - Echoes of tragedy 3. Rhapsody - Knightrider of Doom 4. Rhapsody - Black Dragon 5. Rhapsody - Dargor, shadowlord of the black mountain 6. Rhapsody - Triumph For My Magic Stell 7. Rhapsody - The Last Winged Unicorn 8. Rhapsody - Deadly Omen 9. Rhapsody - Emerald Sword 10. Rhapsody - Flames of Revenge 11. Rhapsody - Forest of Unicorns 12. Rhapsody - Heroes Of The Lost Valley 13. Rhapsody - Holy Thunderforce 14. Rhapsody - In Tenebris 15. Rhapsody - Lamento Eroico 16. Rhapsody - Virgiin skies 17. Rhapsody - Legendary Tales 18. Rhapsody - Lord of the thunder 19. Rhapsody - Power of the Dragonflame 20. Rhapsody - Rage of the Winter 21. Rhapsody - Riding The Winds Of Eternity 22. Rhapsody - Wisdom Of The Kings 23. Rhapsody - Symphony Of Enchanted Lands 24. Rhapsody - The Poem's Evil Page 25. Rhapsody - The Pride of the Tyrant 26. Rhapsody - The Wizards La 27. Rhapsody - Trolls In The Dark 28. Rhapsody - Where Dragons Fly 29. Rhapsody - Wings Of Destiny 30. Rhapsody - Ira Tenax 31. Rhapsody - The Village Of Dwarves 32. Rhapsody - The Bloody Rage Of The Titans 33. Rhapsody - Tears At Nightfall 34. Rhapsody - The March Of The Swordmaster 35. Rhapsody - Tears of a Dying Angel bu şarkıları edinmek isteyenler ö.m. ile başvurabilir..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 blind guardian dicektim de madem istemion bn de dead can dance derim:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 blind guardian istemiyosan demens and wizards :)[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 A SOUNDTRACK FOR THE WHEEL OF TIME[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bi de World of Warcraft Theme güzel.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Naruto adlı animenin müziklerini bul raising spirit ve main theme i en gaz anlarda ver.frp neymiş görürsünüz.(bizzat denenmiştir)[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Estatic Fear ve Dargaard dene bunları da beenmessen aklıma başka uygun grup gelmio..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Cinema Strange Dead Can Dance Don Davis L'âme Immortelle (Senfonik ağırlıklı olan parçaları tabi) Chris Vrenna Blacktape For A Blue Girl Arcana Obscura Chorea Minor Each Dawn I Die Endura Engelsstaub Hekate Hostia Ignis Fatuus Impressions of Winter Inanna Kirlian Camera Lie Still Lore of Asmoday Mondblut Orchis Pilori Runes Order Steve Roach Stupor T.A.C. Tempesta Noire The Hybrids The Soil Bleeds Black Vidna Obmana Werkcorps Bu saydığım grupların bir çoğu "Dark Ages - An Industrial & Gothic Compilation" isimli albümde yer alıyor . Bu albümü bul kesinlikle Blind Guardian , haggard , maggard dandik dersin bunları dinledikten sonra . not: metal falan değil endişe etme ;)[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Şincik.. Power metal ve türevleri combat esnasında gayet hoş gider.. amma velakin ben iced earth blind guardian hede hödö dinlemekten hoşlanmıyorum oynarken.. Sana tavsiye edeceğim bir grup birde besteci var işine yarayacaktır.. Blackmore's Night : Ortaçağ ezgilerini bu gruptan daha çok kullanan başka bir grup görmedim belki biraz haggard.. Kesinlikle dinle hem rp hem combat esnasında işine yarayacak şarkılar var.. Basil Poledouris : Kesinlikle bir deha.. Red Sonja ve Conan soundtrackleri tam frp oynarken dinlenmek için yapılmış Anvil of Crom , Riddle of steel riders of doom u öneririm şarkı olarakta.. Ayrıca Blackmoon Chronicles ın oyun müzikleride kendi partimde oynarken kullandığımız fon müzikler onuda tavsiye etmeden geçemicem.. İyi eylenceler.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ne oynatılıyor merak ettim .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar