Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1-) 5 Tane ev var hepsi ayri renk. 2-) Her evde oturanin, ayri bir uyrugu var. 3-) Hepside ayri bir icecek iciyor, ayri bir hayvan besliyor ve ayri bir marka sigara iciyor. 4-) Bu 5 insanin hicbiri oburunun yaptigini yapmiyor. Yani sigarasi ayri,icecegi ayri,besledigi hayvan ayri ve evi ayri. SORU : BALIK kime ait? Aciklamalar: 1-) Ingiliz kirmizi evde oturuyor. 2-) Isveclinin kopegi var. 3-) Danimarkali cay iciyor. 4-) Yesil ev beyaz evin solunda duruyor. 5-) Yesil evin sahibi kahve icmeyi seviyor. 6-) Palmall sigarasi icenin bir kusu var. 7-) Ortadaki evde oturan sut icmeyi seviyor. 8-) Sari evde oturan Dunhill sigarasi iciyor. 9-) Norvecli birinci evde oturuyor. 10-) Marlboro icen Kedisi olanin yanindaki evde oturuyor. 11-) At'ı olan insan, Dunhill sigarasi icenin yanindaki evde oturuyor. 12-) Winfield sigarasi icen, Birayi seviyor. 13-) Mavi evin yaninda Norvecli oturuyor. 14-) Alman Rothmanns Sigarasi iciyor. 15-) Marlboro icenin komsusu sadece su iciyor. ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİLERİ DOĞRU OKUYUN.BEN BAŞTA HEPSİ AYNI RENK EVDE OTURUYOR DİYE OKUDUM NASIL OLUYOR SALAK EINSTEIN DEDİM :) ..[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 biz bunu kaç sene önce yaptık burda geç kaldın sen.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Einstein bunu son Yuzyilda yazmistir ve iddia etmistirki: Dunya insanlarinin 98 % i bunu cozemez. Çok özür dilerim bunu unutmuşum.Çözene helal olsun!!!(Ben çözdüm 1.30 saat kastım,gece 1.30 a kadar işim gücüm yoktu :)Başarılar...[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Sly-One, 06 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: biz bunu kaç sene önce yaptık burda geç kaldın sen. yeni üye yazıyo görmüyonmu :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eee cevap neymiş[signature][hline]Order Within Chaos....
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehue "8" yazarken smiley çıkmış =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 nıahıahaı uğraşın diye koyduk direk niye söylim :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 niye cozemesin ki insanlar bunu hiç olmadı evleri çize çize 1-2 gün ugrasıp çözer...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 killer benim kafam basmaz öle şeylere ben aktörüm sinema fln sor,artislik yap dersen tamam[signature][hline]Order Within Chaos....
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 program bile yazdik biz bunu cozen, artik insanlarin %100 u cozebilir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 e hadi yaf merak ettik nie işkence yapionuz[signature][hline]Order Within Chaos....
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ingilizdi sanırım :D:D:D:D:D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yani sen bunu cozdugun icin dunyanin %2 lik zeki kismina dusuosun.. himm afferim zeki insan =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bence sarı evde oturan. hatta tanınmamak için gözlük bile takmış =P[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çözümü nasıl[signature][hline]Order Within Chaos....
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çok onceden çözmüştüm azda yardım aldım gonderen arkadaş çözmüştü bişey bulunca evet öyle diyodu bende oyle yapa yapa buldum ama şu şudur demedi :) çözümü şöyle alıyon bi kağıt kalem çiziyon evleri yerleştiyiron ne dediyse bi cümleyi 10 kere okuyosun öyle öyle geliyo devamı(ben öyle yaptım):)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kazık la bu soru[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** ***********************************
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Killer, 06 Aralık 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Einstein bunu son Yuzyilda yazmistir ve iddia etmistirki: Dunya insanlarinin 98 % i bunu cozemez. Çok özür dilerim bunu unutmuşum.Çözene helal olsun!!!(Ben çözdüm 1.30 saat kastım,gece 1.30 a kadar işim gücüm yoktu :)Başarılar... Çözmüştüm zamanında uğraşıp ki çözdüğümde bayağı da küçük sayılırdım. Ama zekayla çok fazla alakası yok bu sorunun, mantık ve düşünce zinciri kurma, olasılık değerlendirmesi vs. Yani yeni bir şey yaratma veya düşünme olayı yok işin içinde.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
chn07tbr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 her ne kadar ben norvec bulsam da cevap almanya olucaktı
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cevap almanmış beyler bayanlar..[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 direk logic zaten, cevap neymis dicenize urasin bulun, cevabi bulamayan %98 salak degil tembel buyuk ihtimalle...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: aquila, 06 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: direk logic zaten, cevap neymis dicenize urasin bulun, cevabi bulamayan %98 salak degil tembel buyuk ihtimalle... :D ne diyorum bir buçuk saat uğraştım işim gücüm yoktu inat ettim :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Einstein değil de, Osman'ın bulmacası olur bu. Alman'ın bir balığı var. ( 15dk. )[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 BEN BULDUM. 30 dk kasmam yetti! YANIT:uyruğu:alman, içecek:kahve, sigara:rothmans, ev rengi:yeşil ve hayvanı: balık DOĞRU DİMİ[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dayak yesem uğraşmam bu soruyla gidip test çözerim be[signature][hline]laverda yalan oldu..
Öne çıkan mesajlar