Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest Talent ( Battle Ground )

Masticore

Öne çıkan mesajlar

said:
onurdolar, 05 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
sadece adam öldürerek honor alınmaz healleyerekde honor alınır ki cogu priest AB de heal yapıyor damage degil
saka gibi o honor yalniz, rank mank yapamazsin öyle.
Sahsen sadece raidimdeki adamlari healliyorum, benim sayemde adam öldürüp de beni korumayan adamlarla ve kazancim olmayan islerle ugrasacak degilim yani priestsek de hayir isi bi yere kadar : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:

saka gibi o honor yalniz, rank mank yapamazsin öyle.
Sahsen sadece raidimdeki adamlari healliyorum, benim sayemde adam öldürüp de beni korumayan adamlarla ve kazancim olmayan islerle ugrasacak degilim yani priestsek de hayir isi bi yere kadar : )

False statement.

Alırsın bide güzel.Paladin oldu en son HW su anda. Adamın dunyadan haberi yok. Ama sürekli oyun kazanarak oldu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide dmg dmg dmg diyosunuzda.

Anlattım az beride.

Adam Mage in Türlü speller le attığı burst dps yi resist/heal ediyo.Priest in kapasitesi yok adam oldurcek o şekil bi healing karşısında.

Tamam heal dispel olmayan class ı tek yakalasın öldürsün amenna, ama akıl ve mantık derki. Mind blastla Flash heal i geçemezsin.

5.5 sec. cd... arada smite mi atıcan.
dot=dispel
shield=dispel
mindflay=darbeye açık.

O tip full dmg giden warlocklar düz 2.7k shadowbolt critliyo. Hemde seduce shadowbolt fear combosunu adam gibi kullansın yanyana keser 2 tane.

Özet : Tek basına isen pvpde shadowform tek care ama kesinlikle gruba girip heal etmek mantıklı.

Afedersinizde birisi shadowpriest profili dizmiş oraya.
Holy disc we +500 heal+ 2 trinket aktive olunca o renewler kaç kaç tickliyo bi hesaplasın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mulf, 05 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
said:
huun, 05 Aralık 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
shadow gereksiz bence bg de .

kelle olarak fazla saymasada point iyi artiyor kazaninca .

lol. Shadow talentleri pvp için yapılmıştır ve pvp=bg demektir.

Bende arkadasimizin dusuncesine katiliorum shadow priest=pvp=bg
Sosyal ağlarda paylaş

hehe, cogu kisi patch'ten sonra hayal kirikligina uurayacak bence. bana kalirsa shadow'u oldugu gibi birakip holy'e survivability ekleyecekler ki zaten ihtiyacimiz olan da budur. item'lari olan priest full resto olan bi druid'le heal'da basabas zaten. yani sayisal anlamda bo sorunumuz yok. ama kullanilabilirlik acisindan bircok kisinin dedigi gibi ilk hedef oldugumuz icin bu heal kapasitesini kullanamiyoruz... sonuc: bliz bunu getirecek bi sekilde, holy fire stun effect mi koyar baska bi sey mi yapar bilmiyorum ama eklerler iste. cok fazla kafayi yormak mantiksiz.

ha sonraki nokta, cogu kisinin dediginin aksine shadow priest != pvp, pvp != bg.
hemen aciklayayim, shadow priest == solo. pvp dediginiz olay bu oyunda tamamen gurup savaslarina bagliysa ve siz pvp'yi sadece bg'lerde yapiyosaniz tamamen baskalarina baglisiniz demektir. bu durumda savasi kazanmanin tek yolu var, o da heal'dan geciyo. tabii 2vs2'de karsida shadow priest varsa holy priest daha cok efor sarfeder ama yine de kazanir. isin guzelligi, oyuncu sayisi arttikca holy priest daha cok one cikiyo, daha rahat oynaniyo.
ikincisine gelirsek pvp != bg. rep == bg ve de bu sadece simdilik. biraz daha zaman gectikten sonra goreceksiniz ki insanlar bayip disarda da pvp yapmaya baslayacaklar. eski aliskanliklar yavas yavas geri donecek. misal azshara'ya gidip ally temizlemeye basladik. ya da ally'lar tanaris'te horde gank'lemeye basladi. bundan 2 ay sonra hillsbrad yine kan golune donecektir. bu noktadan sonra da bliz soz verdigi sehir savaslarini baslatacaktir.

Way guzel soylemis, priest healing bot degildir.. ama gercek isini yapmayan priest de kimseden su beklemesin. shadow olup da iyi heal'layanlar var (tabi tartisilir ne kadar iyi healladiklari), onlara pek bi sey soyleyemeyiz, amma velakin ben dmg verecem hede hodo diyenleri de gurubuma almam. cunku bi mage'i ya da warrior'i ayakta tutmak icin atacagin bi flash heal, senin koyacagin bilmem kac tane dot'a bedel. eh, rep herkes arasinda bolusuluyosa, o zaman isi zorlamanin anlami yok.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

1- Damage vermek gibi bir amacın varsa niye priest acıyorsun zaten healer az (özellikle Horde'da biz healsizlikten eziliyoruz bglerde )
2-Bir ton Marshall Grand Marshall Pala var birde Paladin'e damage verme kabiliyeti verilirse ben oyunu bırakıyorum (ciddi)[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW
Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co.
Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co.
Eroshnak 47 Orc Hunter FW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurdolar, 06 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Damage vermek gibi bir amacın varsa niye priest acıyorsun zaten healer az (özellikle Horde'da biz healsizlikten eziliyoruz bglerde )

bi de bole tipler var insanların neden priest actıgını bilmeden konusanlar yani :) serverın basında priest karakter acanların %70 i priest=healer oldugu icin degil shadow priest mantıgını sevdigi icin priest actı..bi shadow priest adı shaman dan paladin den mage den vs den cok daha karizmatik bisi.. ole degil mi? evet actık priest.. class ımız bize shadow priest lik alanında gelismeyi vaad ediyordu ama hep aynı kaldı..millet okadar buff eklenti vs alırken hala beta dan kalma priest i oynuyoruz..simdi bunu buyuk harf le yazacam kafana yaz diye

KARDESIM BIZ MI DEDIK BLIZ E TAMAM BIZ HEALER OLMAYI KABUL ETTIK bizi oldugumuz gibi bırakın plzthxby3

diye..sen ne biliyosun benim healer olmak icin priest actıgımı? ozaman atıyorum senin class ın mage olsun ben sana diyecem ki senin fire diye bi talent alanın yok sil onu aklından sadece ice olacaksın!! kabul eder misin ? priest ler de bunu kabul etmiyo iste biraz su oyunu ogrenin be!

[Bu mesaj Way tarafından 06 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 06 Aralık 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
holy form isteriz

İşte ilk bakışta komik gibi görünen ama aslında kesinlikle olması gereken bi talent. Aslında tekrar düşündümde süper fikir haa, dur ben bunu official forumlara yazim.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 06 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
onurdolar, 06 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Damage vermek gibi bir amacın varsa niye priest acıyorsun zaten healer az (özellikle Horde'da biz healsizlikten eziliyoruz bglerde )

bi de bole tipler var insanların neden priest actıgını bilmeden konusanlar yani :) serverın basında priest karakter acanların %70 i priest=healer oldugu icin degil shadow priest mantıgını sevdigi icin priest actı..bi shadow priest adı shaman dan paladin den mage den vs den cok daha karizmatik bisi.. ole degil mi? evet actık priest.. class ımız bize shadow priest lik alanında gelismeyi vaad ediyordu ama hep aynı kaldı..millet okadar buff eklenti vs alırken hala beta dan kalma priest i oynuyoruz..simdi bunu buyuk harf le yazacam kafana yaz diye

KARDESIM BIZ MI DEDIK BLIZ E TAMAM BIZ HEALER OLMAYI KABUL ETTIK bizi oldugumuz gibi bırakın plzthxby3

diye..sen ne biliyosun benim healer olmak icin priest actıgımı? ozaman atıyorum senin class ın mage olsun ben sana diyecem ki senin fire diye bi talent alanın yok sil onu aklından sadece ice olacaksın!! kabul eder misin ? priest ler de bunu kabul etmiyo iste biraz su oyunu ogrenin be!

[Bu mesaj Way tarafından 06 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
hmm enteresan tabi... yani senin karakterden beklediginle karakterin asil gorevini bilmeden "karizmasi" icin sectiysen memnun olmaman normal ve uzgunum ki bliz seni memnun etmek icin yapmiyo degisiklikleri. zira oyle olsaydi, geri kalan siniflar uzulurdu.

bu seye benzedi cok, uo'da warlock'lar vardi heal atar, uzaktan buyu atar, yakindan kilic kalkan saldirir.. yani hem heal hem dmg yok boyle bi sey. 12 bucuk aydir bunu gorememissen, hadi gec basladin diyelim 11 aydir bunu farkedemediysen blizzard bu tarihten sonra main healer sinifi, adi ustunde priest'i sen dmg veresin diye mage moduna sokmaz, sokamaz.

itiraz ettigin seyin farkindasindir umarim. diyosun ki "daha fazla dmg vermemiz lazim... bizi sadece healer olarak gormeyin." biz de diyoruz ki "zaten yeterince dmg veriliyo, dmg dealer olacak hali yok priest'in. ama asil sorun heal'da." sayisal olarak degil, pratikte sorun var: pvp sirasinda ilk hedef olmamiz normal ancak bi druid veya paladin parti destekleyici modundayken kurtulabiliyosa, priest'lerin de bi sekilde bundan kurtulabilmesi lazim. kurtulmak bi yana, en azindan destek vermeye devam etsin yeterli.

ayrica merak ettim, beta'dan kalma shadow tree demissin, neresini kullanmiyosunuz allah askina shadow tree'nin. orda olan butun talent'lar verdigin puani hakediyo mu haketmiyo mu? sonuna kadar dmg'ini artiriyo, destek sagliyo... asil sorun obur taraflarda. benim karsilastigim, shadow olmayan priest'lerin yaklasik 60%'i holy adam gibi olmadigi icin disc gittigini soyluyo ki sahsen ben de oyle yapiyorum. adam gibi holy bolumu olsa bi dakika durmadan oraya yonelirim.

adi "priest" olan bi sinifin, birak dmg'ini healing duzeninde sorun varsa, kimse dmg'ina falan bakmaz, ki bakmayacakta bundan 2 ay sonra muhtemelen "priest'leri oldurduler birakiyorum" gibi seyler yazacak insanlar. ortadaki sorun dmg'da diil heal'da. bliz de bunu degistirecek zaten..[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

lol asli gorev yani priest=healer dır diyosun..madem priest=healer dı adı niye healer niye shadow olma gibi bi secenek var?

burda priest in shadow una su gelmeli bole olmalı sunun islevi arttırılmalı vs gibi satırlarca yazı yazarım..ama karsım da bunu anlayacak adamlar olursa..priest=healer bot diye dusunen adama da ayrıntılı bi yazı yazılmaz heralde..her class ta secenek varken ve bikac ayrı template ler yapılırken priest in talent i hic degismiyo..hep aynı ornegi veriyorum ama olay su:

sen mage e sırf ice la dalacan millete diyebiliyo musun adam istedigi gibi dalıyo 2 ayrı alanında + ları var..yani mage FirespellCaster demekle priest=healer demek aynı sey..

bi dene bakalım epic setle elinde anethema olup shadow tree secip adam oldurmeyi bırak epic setli adamır rare setli warrior u oldurmeye calısrken bile yarı mana gidiyo.. sora burda kesiyo iste priest daha ne olacak ki de..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...