-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Oyle bir iddia bir laf var mi? Ben cok kralim denmis mi? En iyi pvp yaparim denmis mi? Ben sadece efektif grupta neye ne kadar ihtiyac var onu biliyorum evet. Senden de daha iyiymisim bu konuda. Okuduk gorduk.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Masticore, 05 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Evet yaw yeter artik kavga ettiginiz Neverhood karakterin harbi cok guzelmis ozellikle wand ini cok sevdim. Ben simdi sorularima donmek istiyorum B.G da hangi talent i onerirsiniz ? Bana Discipline gibi geliyo Mana problemin azladigi icin yeri geldiginde takim arkadaslarimin heal ini yapicam yeri geldiginde Force of Will- Mind Blast destegiyle damage imi aticam. Talentlerin iyi bence. Shadow forma girmeyip bi yandan heal bi yandan dmg yapabilirsin yani ideal talentler bunlar.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Masticore, 05 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Evet yaw yeter artik kavga ettiginiz Neverhood karakterin harbi cok guzelmis ozellikle wand ini cok sevdim. Ben simdi sorularima donmek istiyorum B.G da hangi talent i onerirsiniz ? Bana Discipline gibi geliyo Mana problemin azladigi icin yeri geldiginde takim arkadaslarimin heal ini yapicam yeri geldiginde Force of Will- Mind Blast destegiyle damage imi aticam. ben diilim abi bu bizim eski serverdaki bi adam ben druidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Madem Shadowform'a girilmiyor, neden 1 talent veriyorsunuz Shadowform'a?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Oyle bir iddia bir laf var mi? Ben cok kralim denmis mi? En iyi pvp yaparim denmis mi? Ben sadece efektif grupta neye ne kadar ihtiyac var onu biliyorum evet. Senden de daha iyiymisim bu konuda. Okuduk gorduk. Tamam benden iyisin, kıralsın, büyüksün. Kimse seni yenemez. Tmm susuyorum.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mage le warlock dan cok dmg veriosanız .. mage le warlock u kaldırsınlar .. ne gerek var ki.. priest a bi polymorph versinler bide suları bedava olsun tamam işte .. hem heal bassın hem uber dmg dealer .. mage le warlock u kaldır at ... sahsen ben warlock olarak shadowformda priest gorursem direk ustune atlıorum ama normal priesttan kacıorum .. oldurene kadar bi rogue illaki gelio adamın yanına cunku disiplin>şadov priest bilmiosun die baslamasın kimse sakın lvl 55 priest ım da var ii kotu biliom nein ne oldunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Madem Shadowform'a girilmiyor, neden 1 talent veriyorsunuz Shadowform'a? bana diyorsan ki bana diyosun galiba orda yazdım FARM diye ama gormedin heralde iyi oku biraz[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bzide priestlerın class lideri cj diye bi shadow pri var mc de mindblast 1850 düz koyuyo(warlock curse u de var tabiki) üzerindeki +dmglar anlat anlat bitmez adam dps listte 5inci 1-2 rogu tüm mage ve warlockların üstünde heal listtede 6 ıncı vampiric emberance sayesinde bence o kadar fena deil ama holy tercih ederim biz bu elemanı dps olarka kullanıyoz bu arada söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 wissy baba sen şampiyonlar liginde misin =) senin serverındaki adamalr uzaydan mı gelio. frostwhisper da amelelerden oluşmuyor herhalde. ya olay şu. ben mulfu senelerdir tanırım. çok iyi pvp yapar. belki wissy vasat bir shadow priyi raidine almaz ama fw'de rank 13 14ler çaarıyor raidine adamı ya. burda bi tarafımızdan kolpa sıkmıyoruz ya. adam oyuna girio aynı anda hem mc ye hem premade'e çaarıyorlar. tamam bu o iyi oynadığı için ama aynı zaman da bu shadow pri bg'de de iyidir demek. ama sen "kardeşim ben takımımı kurdum, daha da adam almam" diosan sen bilirsin. ayrıca dmg tartışmasına girceksek ne adamlar var 4-5 k koyuyolar ama gel görki savaşamazlar bg'de. görüyoruz vidyolarda. shadow pri'yi mulfdan gördüm bir tek yani öle çok bilgiliyim diyemem ama. onunla beraberken ölmüyorum nedense yani adam heal da atıo yardım da edio. ya hiç bi klass ucube deildir. sen hem dungeonda holy pri al, hem de bg de holy pri veya hiç pri alma, e nabsın bu shadow priler. duel karın doyurmuyor ki. gene diyorum wissy sen takımını kurdun belki ama shadow prileri küçümsemenin hali yok. oyun da sadece "matematiksel istatistikler" üzerine kurulu değil. iyi oyanayan bir sahdow priyi görüyorum millet çağırıyor premade takımına[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Twisty, 05 Aralık 2005 21:57 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Madem Shadowform'a girilmiyor, neden 1 talent veriyorsunuz Shadowform'a? bana diyorsan ki bana diyosun galiba orda yazdım FARM diye ama gormedin heralde iyi oku biraz Sana ya da herhangi birine demedim. Yani tamamen BG'ye yonelik bir karakter yaparken `ne gerek var?` diye sordum. Priestler cok agresif canim.. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 guzelde kac kiside var bu ekipmanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Benimde cok basima geliyo o olay. Eger Shadow Form daysam Bi rogue bunu kacirmiyo cok korunmasiz kaliyosun karşisinda. Ama Shadow form da degilken kendime 2 Heal attinmi bu sefer o afalliyo iste[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Priest tier 0 setle ya da istedigi rare itemları tamamadıktansonra rank 7 8 e kadar solo(shadow) gidebilir.Çünkü öle über bi raide girmesi zordur.(solo takıldıgı zamanlar tabiki shadow gitmesi makbuldur)Rank 7 8 oluktan sonra rahatca raidlerde kendine yer bulabilir,bulabilmesi icin de disiplin/holy derim tabii ki.Normalde kb alan priestleri atıyolar raidden.Normali de bu oyunun bi tek kuralı var bglerde heal>dps eger siz bu kuralı cigneyerek oynarsanız hem kendinizi hem takımınızı yakarsınız.Zaten cok gordum o kb si var ama 50 hk almıs.Nasıl oldugunu anladınız zaten.Ben baydım sahsen warlock özntisi priestlerden.Herkes kendi görevini yapsa zaten sorun olmaz.Ha yok ben ille shadow oynucam diyorsanız el insaf shadow form da gezmeyin bari.Arkadaslar pvp icin shadow demiş ama su anda solo olarak pvp kasmanız imkansız fark ettiginiz gibi...[signature][hline]Wow:Urarenge/Bl/horde W3:Ttrastafarian Blood marks heaven's path! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Rank set ab exalted bot kemer shoulder cloak tuf don julio pain w.ç band = Teh warrior can go rank 14 easly giav 2 healer wtfpnazor böyle sistem %&@! 1 warrior yanina pala yada şaman bide priest ver salla gerisini al sana takim işte gidi yardirin abde..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yok hocam. Shadow Priestler var ama lutfen..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: Twisty, 05 Aralık 2005 21:57 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Madem Shadowform'a girilmiyor, neden 1 talent veriyorsunuz Shadowform'a? bana diyorsan ki bana diyosun galiba orda yazdım FARM diye ama gormedin heralde iyi oku biraz Sana ya da herhangi birine demedim. Yani tamamen BG'ye yonelik bir karakter yaparken `ne gerek var?` diye sordum. Priestler cok agresif canim.. =] bide soyle bisi avr biliyomusun healliyosun healliyosun ama o adamlar senin ustune 3 kisi binince hiç dokunmuyolar[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Twisty, 05 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: Twisty, 05 Aralık 2005 21:57 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Madem Shadowform'a girilmiyor, neden 1 talent veriyorsunuz Shadowform'a? bana diyorsan ki bana diyosun galiba orda yazdım FARM diye ama gormedin heralde iyi oku biraz Sana ya da herhangi birine demedim. Yani tamamen BG'ye yonelik bir karakter yaparken `ne gerek var?` diye sordum. Priestler cok agresif canim.. =] bide soyle bisi avr biliyomusun healliyosun healliyosun ama o adamlar senin ustune 3 kisi binince hiç dokunmuyolar +864687143584[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gercekleri sindirelim, priest bir aggro magnettir, pve de tauntlu sunder armourlu warriorun almadigi aggrolari alir, kendinden gecer. Priestim, shadowda pvp yaptim, holyde yaptim farketmiyor, gorunur gorunmez kafana biniyorlar. Yapacak birsey yok. O kadar zevkli oluyorki bazen AB de ben kaciyorum millet pesimden gelirken bayrak mayrakta aliyoruz, milletin gozu o kadar donmus vaziyette :) Bir priest ztn iyi bir grupla karsi karsiya kalinca manasini tuketmeden secdeye gelir o yuzden shadow veya holy farketmez benim gozlemim bu. Shadow priestin hatta avantaji var ambushu yiyince veya aniden sikistirilinca kendisini savunur... Sandiginiz kadar etkli degildir priest healde bg de korunmadigi surece. Haa baba rogue veya warrior olcak yanimda paso beni koruyacak, o zaman tamam... ;)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bi üstteki post alinti yapılmaz ayıp. Wissynin dediği ve benimde katıldığım kısım şu karşida bi tane paldinde yada priestte decursive varsa Mind flay daili herşeyi kaldiracak Shadow priestin nedir saldiri silahlari swp,mf,mb (+racial) Devouring palague = disease Shadow word pain = magic Startshards,Mind flay= magic Vampiric Embrace = curse Mind blast direct shadow dmg eh.. nerde dps nerde dd ? Randomda show yapar av de show yapar ama grplu healerli decursiverli grplara karşi işlevsiz. Bazen kudruyorum ignite dmg vermeden kaldiriyorlar.. [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 05 Aralık 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Biz de onu diyoruz be Azmocum. Yani madem saglam grup var zaten o Priest'in bir yaninda trap, diger yaninda sinsi Rogue bekler. Warrior'un gozu ustundedir...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ole gruba can gurban kardes. :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eh, oyle gruplar zaten komple standingi kapliyor realmlerde. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bizde oyleyiz canim yannis anlasilmasin :P her ne kadar warriorlarimiz pvpyi birakip sam'i warrior niyetine kullansakta :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 priest denilen olayı bi pvp oyununa koyup ustune bu sadece heal yapar canlı heal bot sunuz siz baska bisi degil demek cok komik bi durum ortaya cıkartır..cok guzel ve priest e yakısan buyuler var ilk priest skillerini gorunce resmen ayakta alkıslamıstım bliz i shadow word pain ismi bile bu buyunun priest e ne kadar yakıstıgını gosterebilir ya da mind blast..su an priest karakteri olanlar heal bot olarak goruluyosa bunda bliz in sucu vardır..priest abartı bi dmg veremiyosa bunda priest karakteri olanların sucu ne?bi druid dmg veremiyince DRUİD NEEDS BUFF!! diyo millet ya da baska bi class.. priest diyince sen heal bot sun sus otur diyolar bu da ayrı bir komiklik..priest denilen class 2 ayrı bolume ayrılmıs biri holy yani heal alanında guclu olan digeri ise shadow..shadow su an olması gerektigi olmadıgından cogu priest kısıtlı imkanlara ragmen buyuk isler basarıyo.. bakıyosunuz dmg gear giymis priest e dogru duzgun dmg ler verebiliyo da aynı itemları mage e warlock a giydirsen ehh yani :) bi mage de ice var fire var isteyen 2 sinden 1 ini seciyo ya da warlock ta isteyen ruin vs ile abartı crit dmg ler veriyo isteyen M.D olup warrior dan daha cok dmg lere dayanıyo..kısacası priest inde gidebilecegi 2 ayrı yon var priest demek sırf heal atar degil o zaman ismi priest degil direk atıyorum sole olurdu Way LvL 60 Healer ..ama bole degil dimi?sistem guzel dusunce guzel ama priest i oyunun basından beri duzeltmediler bi + gelmedi..oyunun dusunce olarak en guzel class larından birini healer olmaya zorladılar..misal benim hayalimde ki priest sole: verdigi dmg ler le kendini heallayan mana cost ları dusuk verdigi dmg ler genelde dot olan bi class..dmg olarak mage kadar hunter kadar dmg vermesin ama dmg lere en cok dayanabilen ne kadar cok dmg verirse kendini okadar cok heallayabilen bi class ? bakıyoruz wow da priest e bunlar olebilecek seyler vampiric embrance diye bisi eklemissin oyuna bunu gelistirseler cok sahane bi class olur..devaur.. plague diye bisi eklemisin oyuna dusunce cok guzel ama ole bi hale sokmussun ki bi kere kullanamadım.. su an ki haliyle priest Heal bot tan baska bisi degil..3-5 tusa basabilen canlı bot lar priest oynayan insanlar :) paladin e druid e hunter a gelen talent degisikliklerinden sora ilerki zamanlar da priest istedigim sekle girer diye umuyorum..olmayacak seyler degil cunku..bliz in shadow priest dusuncesi bole cunku..sadece betadan beri gelistirmediler..cogu insan oyunun basında benim gibi dusunerek priest class ını secti..cunku oyun bize yukarda anlattıgım gibi bi class olmayı vaad ediyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Way, 05 Aralık 2005 22:49 tarihinde demiş ki: priest denilen olayı bi pvp oyununa koyup ustune bu sadece heal yapar canlı heal bot sunuz siz baska bisi degil demek cok komik bi durum ortaya cıkartır..cok guzel ve priest e yakısan buyuler var ilk priest skillerini gorunce resmen ayakta alkıslamıstım bliz i shadow word pain ismi bile bu buyunun priest e ne kadar yakıstıgını gosterebilir ya da mind blast..su an priest karakteri olanlar heal bot olarak goruluyosa bunda bliz in sucu vardır..priest abartı bi dmg veremiyosa bunda priest karakteri olanların sucu ne?bi druid dmg veremiyince DRUİD NEEDS BUFF!! diyo millet ya da baska bi class.. priest diyince sen heal bot sun sus otur diyolar bu da ayrı bir komiklik..priest denilen class 2 ayrı bolume ayrılmıs biri holy yani heal alanında guclu olan digeri ise shadow..shadow su an olması gerektigi olmadıgından cogu priest kısıtlı imkanlara ragmen buyuk isler basarıyo.. bakıyosunuz dmg gear giymis priest e dogru duzgun dmg ler verebiliyo da aynı itemları mage e warlock a giydirsen ehh yani :) bi mage de ice var fire var isteyen 2 sinden 1 ini seciyo ya da warlock ta isteyen ruin vs ile abartı crit dmg ler veriyo isteyen M.D olup warrior dan daha cok dmg lere dayanıyo..kısacası priest inde gidebilecegi 2 ayrı yon var priest demek sırf heal atar degil o zaman ismi priest degil direk atıyorum sole olurdu Way LvL 60 Healer ..ama bole degil dimi?sistem guzel dusunce guzel ama priest i oyunun basından beri duzeltmediler bi + gelmedi..oyunun dusunce olarak en guzel class larından birini healer olmaya zorladılar..misal benim hayalimde ki priest sole: verdigi dmg ler le kendini heallayan mana cost ları dusuk verdigi dmg ler genelde dot olan bi class..dmg olarak mage kadar hunter kadar dmg vermesin ama dmg lere en cok dayanabilen ne kadar cok dmg verirse kendini okadar cok heallayabilen bi class ? bakıyoruz wow da priest e bunlar olebilecek seyler vampiric embrance diye bisi eklemissin oyuna bunu gelistirseler cok sahane bi class olur..devaur.. plague diye bisi eklemisin oyuna dusunce cok guzel ama ole bi hale sokmussun ki bi kere kullanamadım.. su an ki haliyle priest Heal bot tan baska bisi degil..3-5 tusa basabilen canlı bot lar priest oynayan insanlar :) paladin e druid e hunter a gelen talent degisikliklerinden sora ilerki zamanlar da priest istedigim sekle girer diye umuyorum..olmayacak seyler degil cunku..bliz in shadow priest dusuncesi bole cunku..sadece betadan beri gelistirmediler..cogu insan oyunun basında benim gibi dusunerek priest class ını secti..cunku oyun bize yukarda anlattıgım gibi bi class olmayı vaad ediyordu.. Helal olsun. Benimde anlatmak istediğim buydu. :)[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar