muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pek takar mısınız bilmem de ben mulfa kefilim. rank 13 ler 14 ler premadelere çaarıyor hep ama öss'si olduğu için zaman harcayıp yüksek ranklara gelemedi.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: EarS, 05 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: mage ve warlockla priestin verdiği dmglarımı karşılaştırıyorsun yani? Evet karşılaştırıyorum. Biraz bilgin olsa iyi itemli bi shadow prinin warlock kadar dmg verebileceğini bilirdin.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 CC nedir bilir misin sen evladim? AOE nedir bilir misin? Mage'i neden mi aliyoruz? Cunku Mage'i korumak mumkundur. Kafasindaki adama dalarsin, Mage de Blink atar. Shadow Priest'i nasil koruyacaksin? Aciklasana bana? Warlock zaten Fear+Dot ve Seduce isini gordugu icin zaten aciklama geregi duymuyorum. Shadow Priest damage vermek disinda karsisindakileri oyundan dusuremedigi icin tercih edilmez.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Simdi 1.5k MB atsan bile, sorun değil cunku flash heal ona yakın heal ediyo. SWP dediğin magic zaten dispealable. BG in farkı Heal+Dispel+Decurse olması. Warlock un olayı bambaşka anlatmakla bitmez. Mage dersen burst dmg üzerine kurulu. Shadow priestse SWP en babası 275-300 per tick. Mindblast 1.5k desek Mindflay 300 dps. Ama.Grp pvp de adam o mindflay i afedersin pummel/shieldbash/cs/ gibi bişeyle geldiği yere geri sokarlar oda ayrı.Kimseye bedava dps yok. Defansif anlamda PWS = Dispel. 28 sn de bir instant fear. 45%dmg reduction. Ama heal yok. bilemicem.grp pvp de seni kim heallıcak shadowpriestken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Mulf, 05 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: Hocam nick ne? Realm ne? Rank kacsin? Hangi PvP Team'desin? Ben su sorulara cevap almadan uzatmayacagim artik. Bana Priest'i bilmiyorsun diyen adama bak ya.. LOL. Frostwhiper - Imam - rank 7 mutlu oldunmu? Yok. Daha cevap yazmama karari aldim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: CC nedir bilir misin sen evladim? AOE nedir bilir misin? Mage'i neden mi aliyoruz? Cunku Mage'i korumak mumkundur. Kafasindaki adama dalarsin, Mage de Blink atar. Shadow Priest'i nasil koruyacaksin? Aciklasana bana? Warlock zaten Fear+Dot ve Seduce isini gordugu icin zaten aciklama geregi duymuyorum. Shadow Priest damage vermek disinda karsisindakileri oyundan dusuremedigi icin tercih edilmez. LOL ya bu kadar komik olma. Shadow pri kendini koruyamazmış lol ya. Fear, shield ve healleri var daha ne istiyon.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ha bir de MC castingde yedigin Imp Counterspell var ki off off... Noldu Shadow School?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Görende shadow priest hiç heal atamıyo sanır.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Mulf, 05 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: CC nedir bilir misin sen evladim? AOE nedir bilir misin? Mage'i neden mi aliyoruz? Cunku Mage'i korumak mumkundur. Kafasindaki adama dalarsin, Mage de Blink atar. Shadow Priest'i nasil koruyacaksin? Aciklasana bana? Warlock zaten Fear+Dot ve Seduce isini gordugu icin zaten aciklama geregi duymuyorum. Shadow Priest damage vermek disinda karsisindakileri oyundan dusuremedigi icin tercih edilmez. LOL ya bu kadar komik olma. Shadow pri kendini koruyamazmış lol ya. Fear, shield ve healleri var daha ne istiyon. Dayanamiyorum, cevap veriyorum.. Fear'i o kadar dandik ki Berserker Rage denen guzellik varken asla Fear basamiyorsun ustundekine. Shield dedigin sey Purge yiyor Alliancedaysan. Ha diger turlu de 1k Dmg Absorb. 2.yi atamazsin zaten. Healleri var? Shadowformda ne heali? Ha yok ben Shadow Priest'im ama Shadowform kullanmam diyorsan da Damage Reduction ve Damage Bufflardan geri dusuyorsun ki tavuk kes mumkunse. `Yok hocam ben heal icin normal forma geciyorum hemen. Sonra tekrar savasmak icin Shadowform.` diyorsan cevap verdigim icin kendime kusuyorum, kiziyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Ha bir de MC castingde yedigin Imp Counterspell var ki off off... Noldu Shadow School? sen cevap yazmama kararı almıştın noldu.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: Mulf, 05 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: CC nedir bilir misin sen evladim? AOE nedir bilir misin? Mage'i neden mi aliyoruz? Cunku Mage'i korumak mumkundur. Kafasindaki adama dalarsin, Mage de Blink atar. Shadow Priest'i nasil koruyacaksin? Aciklasana bana? Warlock zaten Fear+Dot ve Seduce isini gordugu icin zaten aciklama geregi duymuyorum. Shadow Priest damage vermek disinda karsisindakileri oyundan dusuremedigi icin tercih edilmez. LOL ya bu kadar komik olma. Shadow pri kendini koruyamazmış lol ya. Fear, shield ve healleri var daha ne istiyon. Dayanamiyorum, cevap veriyorum.. Fear'i o kadar dandik ki Berserker Rage denen guzellik varken asla Fear basamiyorsun ustundekine. Shield dedigin sey Purge yiyor Alliancedaysan. Ha diger turlu de 1k Dmg Absorb. 2.yi atamazsin zaten. Healleri var? Shadowformda ne heali? Ha yok ben Shadow Priest'im ama Shadowform kullanmam diyorsan da Damage Reduction ve Damage Bufflardan geri dusuyorsun ki tavuk kes mumkunse. `Yok hocam ben heal icin normal forma geciyorum hemen. Sonra tekrar savasmak icin Shadowform.` diyorsan cevap verdigim icin kendime kusuyorum, kiziyorum. 1. bg deki herkez warrior deil. 2. shadow priest olunca hep shadow formda dolaşmıyosun yani saçmalamışsın. 3. Evet ya ben niye kasıyorumki, shadow pri çok güçsüz evet, hiçbi dmg veremiyor, gereksiz zaten. Blizz e söyleyelimde kaldırsın shadow seçeneğini hatta priest ı silsin.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Sen çok kıralsın evet. herkesi kesiyosun ve hatta 10 tane shadow priyi birden alıyosun.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Daha oyunu yeni öğrenmiş biriyle tartışamam. Hadi benden bu kadar.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yok Priest de Shadow Priestler de kalsin da seni silsin cidden birileri... Shadowform'da dolasmayacaktin madem ne diye Shadow Priest'sin? O kadar damage ve damage reduction da gidince kendini nasil koruyorsun? BG'deki herkes Warrior degil, UD Rogue'lar da var. Evet. Hunterlar var bir de biliyor musun?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Simdi tartismayi bilmemek, haksiz cikinca hakaret etmek ya da bilip bilmeden cevap vermek gibi komiklikler burada hos karsilanmaz. Bunu bilin bir once... Yok 1 v 1 kesemem Shadow Priest ama BG'de dizsinler yanyana...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Yok Priest de Shadow Priestler de kalsin da seni silsin cidden birileri... Shadowform'da dolasmayacaktin madem ne diye Shadow Priest'sin? O kadar damage ve damage reduction da gidince kendini nasil koruyorsun? BG'deki herkes Warrior degil, UD Rogue'lar da var. Evet. Hunterlar var bir de biliyor musun? 1. Oyundan çok çok az anlasaydın bunları demezdin. 2. Kendin bg de sadece warrior varmış gibi konuşuyon ve bana laf sokmaya çalışıyon ne diyim artık. Tamam susuyorum artık, hatta blizz e mail atcam "Wissy shadow prileri çok gereksiz gördü, kaldırın plzz" dicem.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://wow.allakhazam.com/profile.html?464486 benim eski serverdaki süper shadow priest, bunu bg ye almayan adamın aklına kurban olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 beyler sakin. :D wissy sen pri alma takımına :D mulf sen de git kendi serverında takıl zaten çaarıolar premade'e.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ben Pri'siz maca cikmam zaten de boyle `Ben Mage'den cok damage verir ustune takima daha da yararli olurum.` diyenler uzak dursun. Ornek olarak verdiginiz de `Full High End Epic` arkadaslar da pek komik oldu hocam. Benzeri itemlere sahip diger Classlardan adamlar varsa ben gene Shadow Priest almam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Ben Pri'siz maca cikmam zaten de boyle `Ben Mage'den cok damage verir ustune takima daha da yararli olurum.` diyenler uzak dursun. Ornek olarak verdiginiz de `Full High End Epic` arkadaslar da pek komik oldu hocam. Benzeri itemlere sahip diger Classlardan adamlar varsa ben gene Shadow Priest almam. olay zaten benzeri itemlara sahip olan alternatiflerin etrafta halay halinde gezinip "wissy beni gruba alsana" şeklinde bağırmaması, kıt kaynak, ekipman farkı gibi faktörleri göz önünde bulundurmak lazım. bu adam senkronize damage meterlarda top 3 ten düşmeyen, magelere gülümseyen bir arkadaş, ve zannediyorum o seni gruba almaz :) [Bu mesaj neverhood tarafından 05 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood tarafından 05 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Tamam yazmıyorum. Vazgeçtim. [signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest [Bu mesaj Mulf tarafından 05 Aralık 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mulf tarafından 05 Aralık 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pri 1 e 1 de iyi ama gelirde bg de shadow forma gecip millete dmg vermeye calısırsan noob muamelesi gorursun benimde talentlerim shadow cunku mc falan yapamdıgım için sadow farm yaparken kolaylık saglıyor ama bg de gene adam gibi heal + fear oynuyorum yok yani priest shadow olunca gelipde warlock gibi dmg vermiyo ne giydirirsen giydir vermez warlock 2.5k crtic cakar pri tas catlasa 1.6k zor crticler lockun 3-5 dotu var prinin 1 dotu var bg de pri pvp yapar demek cok sacma olur[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Dunya 23.su nasil olunuyormus? Su bizim Hurriyet'e cikip da biz `Avrupa'nin 2.si 3.su olduk.` diyenler gibi mi? Valla gelsin realmime o adam, kim kimi aliyor almiyor goruruz. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: -Wissy, 05 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Dunya 23.su nasil olunuyormus? Su bizim Hurriyet'e cikip da biz `Avrupa'nin 2.si 3.su olduk.` diyenler gibi mi? Valla gelsin realmime o adam, kim kimi aliyor almiyor goruruz. =] Kıralsın bab. Çok büyüksün abi plzz beni raidine al. Tamam sen dünya 1. sisin.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evet yaw yeter artik kavga ettiginiz Neverhood karakterin harbi cok guzelmis ozellikle wand ini cok sevdim. Ben simdi sorularima donmek istiyorum B.G da hangi talent i onerirsiniz ? Bana Discipline gibi geliyo Mana problemin azladigi icin yeri geldiginde takim arkadaslarimin heal ini yapicam yeri geldiginde Force of Will- Mind Blast destegiyle damage imi aticam.[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar