Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en samimi kız ark.ınızın hoşlandığı erk. sizeden hoşlandıını soylese?

Kimster

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşın yada sevgilin gibisinden bir ikileme düştüğünde arkadaşın daha garanti olduğunu söyleyeceğim sadece. O erkekle geleceğin biraz daha sislidir çünkü. Ben arkadaşını seç derim :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kimster, 03 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en yakın kız arkınız birini deli gibi seviyo,ama sevdiği insanda o na karşı hiçbişey yok,aksine o da sizden hoşlanıyo,size gelip bunu açıklasaydı tepkiniz ne olurdu???

Ben heteroseksüelim hüleyn diye odunla vururdum kafasına

said:
Kimster, 03 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
tabi sizde de bişeyler olacak o insana karşı ,o na göre değerlendir me yapın

O zaman da noluyo lan bana der kendi kafama da vururdum elemanı yere serdikten sonra. Ama olmaz öyle şey, delikanlı adamız icabında ;)

Edik: En kötü yanı da heralde kıza hoşlandığı çocuun gay olduğunu açıklama kısmı olur... Hani kızı yıkmakla kalmaz mahveder, onu geçtim bi de kız "e sen nerden anladın?" derse bittik , ayıkla pirincin taşını

:)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Aralık 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı taraf adına düşün sende zaten :D Yoksa bende aynı tepkiyi verirdim ama zaten erkek gelipte "senden çok hoşlanıyorum" demez diğer erkeğe. En azından ayıkken :D Sarhoş halleri başka oluyor insanın :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ve en samimi arkım arasında öle bi olay olsa..onun aşık olduu kişi..benden hoşlansa bende ondan hoşlansam ..çıkardık çünkü bu kızı rahatsız etmezdi..yani o benim mutluluğumu ister bende onun...:) bu kadar samimiyiz yani..:)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

bunun gibi bişey benim başıma gelmişti
şu anki kız arkadaşım la daha arkadaşlık aşamasındaydık artık kendimi gaza getirmeye çalışıyodum konuşucam diye bigün gittim yanına konuşmak için, o atladı sana bişey söyliyeceğim dedi
bende şaşırdım acaba o mu teklif edecek (ki etmez) diye.
sonra bana en yakın arkadaşının benden hoşlandığını söyledi
ben ağzım burnum dönmüş şok halinde olaz felan dedim tabi konuyu da açamadım
sonuçta şu an beraberiz ama tam 7 ay bekledim[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 03 Aralık 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
ya ben ve en samimi arkım arasında öle bi olay olsa..onun aşık olduu kişi..benden hoşlansa bende ondan hoşlansam ..çıkardık çünkü bu kızı rahatsız etmezdi..yani o benim mutluluğumu ister bende onun...:) bu kadar samimiyiz yani..:)
herkes boyle düşünceli olsa keşke ......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
en yakın kız arkınız birini deli gibi seviyo,ama sevdiği insanda o na karşı hiçbişey yok,aksine o da sizden hoşlanıyo,size gelip bunu açıklasaydı tepkiniz ne olurdu???

eğer sen kızsan, arkadaşının hoşlandığı da erkekse en yakın arkadaşımla aramdaki samimiyete bakarım 2-3 aylık bi ilişki için ömür boyu sürebilecek bi dostluksa feda etmem.
not: eğer bu şekilde değilse hiç bulaşmıyım yorum filan beni aşar.
[signature]
[hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 04 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
said:

eğer sen kızsan, arkadaşının hoşlandığı da erkekse en yakın arkadaşımla aramdaki samimiyete bakarım 2-3 aylık bi ilişki için ömür boyu sürebilecek bi dostluksa feda etmem.
not: eğer bu şekilde değilse hiç bulaşmıyım yorum filan beni aşar.
ben erkeğim ,karşı tarafta boyle bi durum var da ,ne tepkiler alabilirm die sordum :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ayni olay 2-3 kez basima gelmisti.
Kankamin ve diger bir kac kizin sevdigi cocuk beni seviyordu. Ve ben bunu ne kankama ne de onlara söyleyebiliyordum. Her gün yanimda zirliyorlardi . ben ise ne yapacagimi sasiriyordum. Aramizda su sekilde dialoglar geciyordu ;
-Yaaa nil sen biliyomusun hede'nin kimi sevdigini?
Ben (bildigim halde): Yoooo... nerden bilcem manyak misin ?
-Yaaa kesin kasarin tekidir !! kesin igrenc salak bi kizdir!! artik agizlarina ne geliyorsa sayiyorlardi. ben sesimi cikaramiyordum tabii ki . En sonunda ögrendiler ve ne kadar sansli oldugumu söylediler . Ben karsi tarafa karsi birsey hissetmedigim icin isim o kadar zor degildi ancak onlarin karsimda üzülmelerine üzülüyordum diyebiliriz =). Acimasiz dünya. napalim.
simdi olsa hm duruma göre degisir .Ama aranizdaki arkadaslik seviyesine, samimiyete göre degisir bu . Birazcik daha ayrintili anlatsaymissin iyi olurmus sanki =)[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...