burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bgn ipod nano aldım arkadaşlar 2 gb siyah..315 milyon..nası fiat normal mi?ama gerçekten şık bişe[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Peşin aldıysan normale yakın bi fiyat, ama taksitle aldıysan ucuza gelmiş.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 trink para[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende almayı düşünüyorum ama 2gb az gibi geliyor. Şarkıdan değilde flash bellek olarak kullanmak işe yarar belki[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kapasite herkesin ihtiyacına göre değişir tabi ben büyük bi mp3 player taşımak istemediimden bunu aldım yani zaten arşivini yanında taşımak diilse amacın 2-4 gb gayet kullanışlı..tabi flashbellek olarak alcaksan daa büük kapasitede bişey almanda yarar war..bide bu nano lar acaip çabuk çizilomuş şuan ben üstündeki bantı çıkarmadım bi kılıf alcam ozamn çıkartıcam[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 biliyorum çok ufak ya bende şimdi minton 3002mp3 var 128mb yetmiyor gerçi hafıza artırılıyor çok hoş bir alet ama nano daha bi hoş özellikle siyahı =) hemde ucuz ya baya bi ucuzlamış diğer ipodlara oranla almayı düşünüyorum işte kredim gelsinde =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben tavsiye ederm gayet güzel zaten ses kalitesi fln da tartışılmaz..bnde siyah aldım çok şık ama işte çizilme olayı sakat.onu halletmek lazım millet hep ondan şikayetçi hatta meksika ve amerika da apple a davalar açılmıış bu olaydan dolayı..saydam kılıflar fln war onlarla hallolur gibi gözküo yada kendim bi kılıf uydurcam..yane kısaca al ii bi alet ama çizilmeye karşıda önlem al bi an heveslenip bantını fln çıkarmamk lazım[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nanolar artırılabilir hafıza benim bildiğim zaten. ipod minilerde ince ve küçük olanlar. Ama tabiki benim tercihim creative zen yada nomad lur. Hem daha küçük hem daha güzel. 4gb gayette iş görüyor. Fiyatıda 200$ civarı.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nanolar artılabilir hafıza mı?ben öle bişe bilmiorm yane hafıza kartı takca yer fln yok alette...eet creative 4 gblıklar da gayet güzel ama artık çok piyasa oldu nası diim ucuz olduundan dolayı herkes saldırdı bi ara teknosada fln kalmamıştı ki ben almayı düşünüyodm..güzel yani iş görür haklısın..ama nanodan küçük diil yani.[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hmm ben öyle hatırlıyorum emin değilim. olmayabilirde yani. Ama creativden oldukça memnunum diyebilrim. usb ile bağlan ne driver yüklemem gerekiyor nede başka bişi. sürükle bırak sonrada dinle. Ayrıca şarj süreside oldukça sağlam. Günde ortalama 2 saat dinliyorum ve bana yaklaşık 1 haftaya yakın gidiyor. Bazen gece yatarken dinliyorum tabiki kapatmadığım için o çalmaya devam ediyor ama beni buna rağmen diğer günde idare ediyor. Ama madem nano almışsın hayırlı olsun başka ne diyenbilirim ki :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 saol..creative de ii gerçekten benm biçok arkadaşımda da war..ne bilim öle esti nano aldım işte kullancaz artık..[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nano demisken benim nano nun saati kafayi yedi bazen takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: bLackcha0s, 03 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: kredim gelsinde =) Devletimiz sana kredimi veriyor bide. Yazık ne garipler var aç kalıyorlar. Senin gibi maganda da parayı cebe indiriyor. Eahaha [signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kardeş istten mi aldın bunu ? said: burninglife, 03 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: bgn ipod nano aldım arkadaşlar 2 gb siyah..315 milyon..nası fiat normal mi?ama gerçekten şık bişe [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eet istten aldım..[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Abicim ne diyiim, yazık. Cebinde kaybolmasın o küçücük şey? Ya da hemen kırılır zaten. Neyse senin tercihin :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 4gb siyah nanoyu 350 milyona aldim ben istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @nileppezdel:abi alet baya ii walla menunum..anladım creativecisin ama bu ipod da baya şık bişe merak etme kaybetmem tek sorun bi kılf bulmak işte 350 milyon 4 gfb iimş nerden aldın??[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mavi, 04 Aralık 2005 07:18 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 03 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki: kredim gelsinde =) Devletimiz sana kredimi veriyor bide. Yazık ne garipler var aç kalıyorlar. Senin gibi maganda da parayı cebe indiriyor. Eahaha sanane lan üstümden reklam yapma ! O krediyi geri ödeyeceğiz ama senın kafan buna basmıyor işte =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben de aylardır mp3 player almayı deniyorum beceremiyorlar bana satmayı. ipod'dan da sony'den de nefret ediyorum artık. belki önümüzdeki 10 yıl içinde pilli ve radyolu bir model yapmayı becerebilirler beyinsizler. suç bende ki fazla şey istiyorum. oooo pilli ve radyolu mp3 player... boru mu bu... yahu şarjlı mp3 player kadar saçma sapan birşey olamaz. nedir yaa parmak kadar alet için kol kadar şarj aleti mi taşıyacağım yanımda. zaten telefonlarla başı dertte milletin. her gittiğim yerde priz mi arayacağım uyanı var uymayanı var. 1 ytl'lik bir pil takıyorsun 1 hafta gidiyor. bitiyor atıyorsun her yerde bulunuyor bir tane daha alıp takıyorsun. yok efendim jarjı bilmemkaç saat dayanıyormuş... banane yaa kaç saat dayanırsa dayansın. sony nin geçen seneki modelleri çok güzel. tam istediğim gibi pilli ama onlarda da radyo yok üstelik 20 gb'lık mp3 playerların olduğu günümüzde adamlar 256 mb'lık alete 300 ytl istiyorlar. yok deve... bu senenin modelleri ise şarjlı ve berbat görünüyor dizayn olarak. ipod hep şarjlıydı zaten. radyosu da yok üstelik. takmışım ipod'a da sony'ye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bugün gördüm Burning'in Nanosunu, bana çok kırılgan geldi ama neyse :-P Güzel alet, güzel. Sadece fazla pahalı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende ipod Nano alıcam sanırım bursada 360 ytl civarında. Babam yine radyosu yok diye almıcak ama bakıcaz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kirilgan degil korkmayin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @nileppezdel:ya kırılgan fln diil creativci seni ille bi kusur bulcan di mi..kardeşim ha creative ha ipod ne fark eder müzik işte tak kulağana dinle..bide pahalı diosun peki başka ne alablrdim ki bu paraya muvo 2 diceksin onun tuşları baya küçük ekranı küçük vs..hem bu zevk meselesi ben yanımda zen touch gibi odun bi alet taşımak istemem ama sen istersin çünkü seni rahatsız etmez ama beni eder...nesse ben yarın nanoyu senin kafanda bi test edelim bakalım kırılganmıymış :))[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Takılıyorum ya boşver beni. Her gördüğüm ipod tartışmasına giriyorum, kontrol edemiyorum kendimi. :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar