DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 benden 7 level yüksek bir mage yanıma geldi. başladı gnomish death ray i çalıştırmaya sonra ne oldu alet geri tepti magein hpsinin yarısı gitti :) ne oldu shaman mı kesecekmiş. Shaman'ı kesmeye kalkarsanız bütün o elinizdeki death ray filan geri teper. Bakınız bir GM ne demiş..... said: GM: "Is there anything else I can assist you with?" Player: "Nerf Shamans??" GM: "No, sorry. Everyone here at Blizzard play Shamans" [signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: innkeeper, 07 Aralık 2005 09:54 tarihinde demiş ki: frostun dmg outputu düşük, pvp uzuyor, ice block 900 küsür dmg absorve ediyor fazla degil. [Bu mesaj innkeeper tarafından 07 Aralık 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Yok ice block tan bahsedilmiş yukarıda, 10sn buz içinde aman bana dokunmasınlar, arkadan heal alsam umuduyla kullandığımız yegane talent, tabii bütün dotları temizliyor sağolsun. Ice barrier 800 küsür civarı dmg absorb ediyor ve dispelleniyor. Arcane Power yine dispelleniyor. Her şeyimiz dispelleniyor bizi de dispellesinler:) Innkeeper süfer açıklamış esasen fire tam dengesizlik abidesi, vurdu mu güzel, ama neredeyse herkeste fire resist var. Frost mage nin birde frost talentta ice block a kadar alınan gerisi arcane olan pvp buildi vardı birde. Bulsam bir yerden linklerim. [Bu mesaj Gallant tarafından 07 Aralık 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lol ice block ne yaaaa ben ice barrier ile karıştırdım, 1vs1 de napacanız be ice block'u ;)))) sen oyle buz küpünde 10 sn salak salak bakarken adam en kötüsünden kendine bandaj atıp güler yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1. ice block her turlu debuffi kaldirir. incoming attackada immune olursun. yani shadow vul. shadowword pain. devouring plague mind flay atarken mind blast atarken bi acarsin kalir oyle. sadece ice blockla adamlarin manasini bitirip sonra gule oynaya sen bandaj yaparsin. 2. 10 saniye durucagimi kim soyledi :) 3. frostmage ile henuz shadow priestlere yenilmedim. holy daha zor shadowdan.bizim guilddekilerde ole dusunuyor. edit: imla yine :) [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 07 Aralık 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 + bi frostmage sadece frostbolt ile 3.5k vurabilir hic yememissin demekki :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ben karşında olsam ve sen karşımda ice blocka girsen, bi zahmet yanına gelip çıkmanı beklerim, çıkınca fear atıp istersen mananı calarım istersen debuff atarım. anlamadım 1vs1 de ice block'un ne işe yarayacagını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 incoming attacklardan kurtuluyorsun(ör. fire mage seni sheepledi fireball hazırlığında, akabinde pom-pyro yapacak, hemen ice block:)) ayrıca 10sn bekleme süresi maksimum baktın adam bandaja yöneldi çıkıp distrupt edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 galant o büyük bi şans olmaz mi ;) yani sen oyle bi anda ice block içine giriverecen ki, adam instan pyroyu o anda atsın. biraz zor gibi görünüyor o işi tutturmak. birde fire mage'in frost'un işini görebilmesi için pyroya pek ihtiyacı yok ki. ben 10 vuruyorum, fire 20. frost daha çok melee karakterlere karşı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Şans ama tutturursan ne ala:) Veya fireball u yiyip pyro gelirken açabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Büyü falan hikaye direk sopa ile rencide edeceksin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ehhe bende diodum ne zmndır shamanlarla ılgılı bı konu acılmıo, kısmet buguneymıs :) Bu arada fake buyu olayının farkındayım artık, es yerıne yaklasırken frostshock + grounding totem atıyorum. Mage es beklerken, ben mage e coktan 2 3 vurus yapmıs oluyorum. Grounding gittikten sonra bı buyu daha atmaya calıstıgında ki bu buyunun artık fake olmaması lazımdır, (cunku arka arkaya 2 fake buyu yapan bı mage'in yasama sansı cok dusuktur) es ile interrupt ve vurmaya devam. Bu arada tabi polyde + nova ile benı yere sabıtleyıp 1 vurus bıle yapamadan oldugum mageler yok mudur, tabi ki vardır :) Bu arada magelerin %90 kacamıyor, cunku nova + blink yaptıktan sonra eger talent'te gıttiyseniz, 1sn icinde ghostwolf olup magein yanında bıtme sansınız var. + Suda iken daha zor cunku waterwalking :) [Bu mesaj Souffless tarafından 07 Aralık 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arcane fire oluyorsun en başta sonra item bir miktar önemli şu iki trinketi alıyorsun : 1)Talisman of Ephemeral power 2) Zandalarian hero charm birde arcane ağacındaki son büyü neydi adını unuttum %35 mi 30 mu ne arttırıyordu . shamanı koyun ediyorsun bu 3 şeyi use et Ekranda bir yazı görüceksin zaten Finish him diye. Hadi diyelim olmadı heal basarken counter spell at gnomish mind controlle controle al dans ettir zor bit şey değil. Mage itemları doğru ise işte gear spellere up vericek yada spell crit şansı.4000 i geçen ender classlardan. O yüzden classını küçümseme olay itemda bitiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Walla epde bi shaman kesmiştim lvl 58 6 7 kez kestim ard arda (ns atıyodu habire tam can dalıyodu)sonra guildinden 60 bi shaman çağırdı onuda kestim 2 kez aynı anda daldılar yine kestim(adam lamerdi de 2 lamer bile 1 magei alır ) ve ayrıca canımda 2700 öle 4 schocka giderim yani 3 ün cü seferde yandan bi mob çektim mob kesti beni :)[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60 Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60 Ankia ,the Shadowmelter 21 ------------------------- Eu Magtherion For Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben horde mageim o yüzden cok bisey söyleyemem sadece duel yaptıgımdan ama shamanlara karsı kaybettigimi hatırlamıyorum ben.normal sheeple girip saydırınca fazla dayanmıyolar bide cs yi zamanında atarsanız kolay olur.ama riske girmek istemiyosanız sheep yapıp kacmanızı öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar