Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ilk defa senle aynı fikirdeyim :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 amerika düşmanlığı işte bir nevi.. Amerika elektriğe çok bağlı bir yer. Denildiği gibi metrolar, bankalar, televizyonlar herşey elektriğe bağlı. Hatta bilgisayarlar bile. Adamları, bu kısa elektrik problemi, valla çok zarar ettirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yazı diyoruz biz ona sabo Ayrıntı olarak anti-emperyalistiz diyoruz.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bonecrusher sanırım en iyi anlıyan oldu. +1[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bana +1 yapman gerekmiyor. amerika düşmanlığı yok bende. sonuçta onlar da insan. elektriklerinin kesildiğine üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Yazına +1 Gereksiz yere quote yapmak istemedim.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: DeamoN, 15 August 2003 00:45 tarihinde demiş ki: tüm amerialda deil ehrhalde[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran hönk? bunu 0.006 saniyede yazmışın galiba way be dexe bak :D[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Bonecrusher, 15 August 2003 07:10 tarihinde demiş ki: ...herşey elektriğe bağlı. Hatta bilgisayarlar bile. vay anasını be , bende bu bilgisayarlar havayla çalışıyor zannederdim hep :P Şaka bi yana , gerçektende endüstrisi ve teknolojisi çok ilerlemiş , bütün hizmetleri elektriğe bağlı ülkelerde habersiz elektrik kesintileri hiç alışılmamış bi durum.uzun yıllar önce dedemin bir japon arkadaşı onu ziyarete gelmiş.akaşam otururlarken birden elektrikler gitmiş.bizimkiler bi bakmışki japon çok paniklemiş.adamı zor sakinleştirmişler.sonra olayın nedenini öğrenmişler , japonyada elektrik kesintileri ya hiç olmazmış yada halka bir hafta öncesinden haber verilirmiş..."sizde niye böyle değil" diyen japona dedemin cevabı : Welcome to Turkey :P[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar