DarkMage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Geçen gün party kurdum ve partye lvl3 bir arkadaşı aldım. Fakat kestiğim canavarlardan ne stat experi ne de skill experi partye aldığım arkadaşıma gitmedi. Oyunda partyle ilgili bir sorun var sanırım. Bu konuda yardımınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 çeşit parti var. onu ayarlaman lazım. biri xpyi bölüyo dieri yuzde 10 artırıo ancak baskasına gitmio xp[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ayrıca gene bunla ilgili açılmış 2konu ve laf arasında geçen binlerce tartışması var :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: DarKRideR, 06 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki: ayrıca gene bunla ilgili açılmış 2konu ve laf arasında geçen binlerce tartışması var :) lam varya kıl ettin milleti kendine ha :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bence bu party olayının tam olarak çözüme kavuştuğunu sanmıyorum.Çok yüzeysel anlatılmış bu konularda. Herkes party de öldürdüğün exp in bir bölümü partydekilere dağıtılıyo zannediyor.Ben hiç party yapmadım fakat anladığım kadarı ile sadece partyde her kesen kendi expini alır fakat extra fazla exp kazanır diye biliyorum. Yanlışta olabilirim.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilalbalin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaşlar party kurmadan önce P harfine basın partydeki kişilerin listesi tutulan ekran geldiğinde aşağıdaki SET bölümünden ayar yapabilirsiniz. bu bölümde "exp auto share" gibi bişeydi galiba exp i dağıtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar