BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Selamlar, ben kameramdan bilgisayırma çektiğim videoları atmak istiyorum.. 25 fps ve 41k khz ile aktarım yapan program biliyormusunz? panasonic kameram verdiği software de motin dv die bi program baya kötü capture edio.. ama final cut pro ise tam istediğim gibi. bu kalitede bir program biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selam, geçen gün bir arkadaşım için daha aramıştım bu tarz bir program. eğer evdeki bilgisayarda linki silmemişsem gönderirim sana. olmadı ondan ismini cismini tekrar alırım. en kötü ihtimal yine bulurum senin için, sana yardım etmiycez de kime edicez :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 haha nicke bakmadan okudum kim diorm bu eheh saol.. ya windows moviemaker aldıım en ii sonucu bana verio ama wmw olarak verio ben .avi olarak almak istyrm sonucu :([signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 pinnacle studio isimli programla halledebilirsin sanırım işini avi olarak kaydediyosun 12.5 25 30 fps olarak[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Final Cut Pro ya aşinaysan, Adobe Premiere Pro öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar