arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 bu grubun en guzel sarkilarinin isimlerini yazarsaniz cok sevinirim.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 bak tavsiye olsun bence bosver symphony x i.. therion dinle daha hos ve guzeldir:) ama ille de symphony x diyosan kazaadan arat ya da audiogalaxy den bolca bulabilirsin ama yine de Therion- Rise of Sodom and Gomorah ı dinle..sonra karar ver:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 hayatim ags uzerine kurulu. therion un ihtiyacim olan herseyi var :) ags de symphony x i aratirsan bi halt cikmiyor grubu tanitan bir yazi ve bazi sitelere link veriyor.symphony x i sarki adiyla birlikte aratmak lazim.grubun sitesinden falan baktim sarki adlarina da hangisi guzel bilmiorum ags ne guzel populerlik siralamasi falan yapiodu guzeller belli oluyordu.HELP !!!![hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 kazaa dan ben baya yuklu miktarda symphony x parcası bulmustum dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Fallen Egypt Transcendence Rediscovery Absence of Light A Fool's Paradise The Death of Balance On The Breath of Poseidon Evolution Communion and the Oracle The Bird-Serpent War / Cataclysm [hepsi bir albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 butun bu gazimin sebebi evolution denen sarki... dinledikce kendimden geciyorum. saolunuz ben ags ye cok alistim o yuzden baska program kullanicak halde diilim :) eheh kasmak istemiom :)[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 ehehe walla oyle bi soru sordunki kaldim ortada..[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2001 harbiden türü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 through the nights and days we will find a way bu arada türü sanırım power ile progressive karışımı, bence progressive daha ağır basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Adamın aklına yeni gelmiş eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar