knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sayın vatandaşlarım oylarınızı Jade_Real e verin verdiginiz oylar size yol su elektirik hava limani deniz limanı coıns gb manapot heal pot olarak geri donecek oylrınızı esirgemeyin.Sevgili knightonline sakinleri artık eski politakıcalra son.Bize yeni bir kan yeni bir bakıs yeni bir tarz lazım.Bol bol exp event drop event yapacagız,Havada yagmur olmıyacak devamlı acık ve gunesli plajlarda trollerin arkasındaki plajı halk paljı yapicaz.Maradon a acık hava discosu yapicaz,cumartesi ve pazarları tatil olacak,oyundaki carlarınız sigortalı ve emeklilik guvencesi olacak,eflasyon %5 lere cekilecek 30 yıl vade ile +8 sialhları alabileceksiniz ,butun itemleri peşin fiyatına 12 ay taksitle alabileceksiniz hem de butun credi kartlarına.Yaptıkalrımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: knihtonline_, 07 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Yaptıkalrımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.. :D Bu laf bi yerden tanidik geliyor bana sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Simdilik yok Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 zuzuzuuz jade orc olsa oy verirdim ama human ;P[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mıyy nerden cıktı krallık secimi :) 5 hafta bu konusulur artıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hepimiz kardeşiz bı acı ne diye :D puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tansu ciller aklıma geldi neden se inşallah jade de tansu ciller gibi amerikaya gitmez carını amerikaya gondrip okutmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ha. Ha. Ha. Yolu napiim. Mage tp ler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben verdim bile ama f9 gitmiş millete heal pot verio bana rüşvet verdi ben yinede kanmyıp gidip jade ye verdim :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 vatandaş:sayın kralım su sifre olayına bir care bulsanız Jade_Real: sayın vatandaslarım su anda knightonline ekibi bunun icin calısıyor ama buyuk ihtimalle gelecek sene proje kapsamına lıp odenek ayrılacak siz bekleyin sabırla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nerede la ben oyumu f9 a verecem muhaha :D Beleş pot baldan tatlıdır demiş atalarmız.. [Bu mesaj knihtonline_ tarafından 07 Aralık 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Nasıl oy vericem nerde neye tıklıcam ?[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: knihtonline_, 07 Aralık 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Sayın vatandaşlarım oylarınızı Jade_Real e verin verdiginiz oylar size yol su elektirik hava limani deniz limanı coıns gb manapot heal pot olarak geri donecek oylrınızı esirgemeyin.Sevgili knightonline sakinleri artık eski politakıcalra son.Bize yeni bir kan yeni bir bakıs yeni bir tarz lazım.Bol bol exp event drop event yapacagız,Havada yagmur olmıyacak devamlı acık ve gunesli plajlarda trollerin arkasındaki plajı halk paljı yapicaz.Maradon a acık hava discosu yapicaz,cumartesi ve pazarları tatil olacak,oyundaki carlarınız sigortalı ve emeklilik guvencesi olacak,eflasyon %5 lere cekilecek 30 yıl vade ile +8 sialhları alabileceksiniz ,butun itemleri peşin fiyatına 12 ay taksitle alabileceksiniz hem de butun credi kartlarına.Yaptıkalrımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.. :D :D koptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben hemen yardım cı olayım srı zarf alıcaksın muhurude JDP partsiin ustuune muhur vurup sandıga atacaksın :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet son gozlemlere gore jade %32 f9 %23 diger cogunluk ise %40 oylama devam ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar