Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kart göstermesi kopardı beni, nasıl bir hakemdir ya Bitiş düdüğünü çalması da bi şaheser izleyin görün... lol .bne hakem[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** [Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Aralık 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bi arkadaş saolsun sabancı üniv.de izletmişti bana, süper bi video.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 düzmece gibi geldi ama öyle bi kart gösterme olamaz yaa!!1 ahahaa[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kart göstermiyor ki hahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu gercek olamaz... olmamali![signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gerçekte pek kalmamıştır o adam bide başlık kopardı beni[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OConnel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 adam ( yoksa yumoş mu demeliydim) maç yünetmiyor, kuğu gölü balesi yapıyor yaa... :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zuheuaheauhe yok böle bi$i. öldüm gülmekten:)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hehe cok bomba bu hakem balerina ciffim benim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu eskiden benim telde vardı balet hakem diee.. ilk izledigimde kopmuştum ya.. yok ya böle bi kart çıkarma olamaz ya süper.. harbi yumoş yumoş hareketler yapıo süper walla..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gerçekmi bu ya :)) türkiyeye böyle hakem lazım kimsenin gıkı çıkmaz o zaman ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 röeh hakeme bak ceylan gibin sekiyo lol:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hehe atv haber vermişti bunu geçen sene :-) @lothrodel: Tribünler ".bne hakem .bne hakem" Hakem "efendim" Tribün "yok bişi devam sen"[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hehehehehe komikmiş kart gösterişi hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lül.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 abi hahah[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ehh boşuna bağırmıyor taraftarlar... =)[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ibne die die adamı harbi öle yapmışlar[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hakem kalenin içine girse gol olacak :D[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ehehehehehehehehe süper bişiy yaaa :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Lothrodel, 01 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki: gerçekmi bu ya :)) türkiyeye böyle hakem lazım kimsenin gıkı çıkmaz o zaman ;) orası öylede bu bi gösteri...böyle hakem tabikide yok...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gerçek olduğuna inananlar gerçekmi?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! [Bu mesaj Mike tarafından 02 Aralık 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O adam bana kırmızı kart gösterse o şekil maçta ciddiye bile almam devam ederim oyuna :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bizim fenciyede benziyor ya ben gülmekten ölürüm fenciye bakarken :)[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lol x5[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar