SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben şunu anlamış değilim artık herkez kendini düşünmeye başlamış yok ben böyleyim yok ben buyum yok benim karakterim bu peki hiç karşıdaki düşünülmüo mu neden kendini ortamı düseltmek için çaba safretme tribine sokmak yerine illa kendinin ne kadar ulaşılmaz bi yaratık olduğunu empoze etmek zorunda hissedio bu kızlar ya.. ne yaptık ki biz karşılıksız sevgi bu kadar mı kolay suistimal edilebilir peki nasıl biz karşılıksız sevebiliorz da kendini bulunmaz hint kumaşı moduna sokuosun nesin ki sen. sen de bende Allah ın birer kullarıyız flört adı altında bişi paylaşmaya çalışıoruz.yok iş bahane edilir yok sıkıntıları vardır yok ilgi ister göremediğini söyler bunun yalan olduğunu sadecekapris olduğunu anladığında dişiliğini kullanır bi sarılır sanki karşı taraf güllaç pamuuğu gibi ericek te ona inanıcak e inanırım vede eririm ama kaç kere ben çünkü onu sakınırım.sakınırım tamammm sonra ne olur yine kaprisler yok soğuk konuşmuşum yok daha erken ne için erken hayatta hiç bişi için erken deil yaa. bu belki bir örnek hayatımda yavaş yavaş kızlardan istemesemde ki kız dostlarıma da içine katıorum nefret etmeye başlıorum .istemiorum ama tutamıorum ben huzur istedikçe sanki samanlıktaki iğneyi bulmuş gibi çıkarıo bi huzursuzluk yaratılıo. e tabi benim de hatalarım var yok mu var tabi. ama neden siz kızlar biraz anlayış gösterseniz çalışan insanın belki sorunları olduğuna inansanız ki o sorunlarla bile olsa sizi el üstünde tutmaya çalışmasını gereksiz kaprislerle bozmasanız ha söleyin lütfen.. Selcen ban senin yüzünden hepsine çattım kimi ne ilgilendirir ne biliim ne olursa olsun ama içime atamıorum artık herkezden özür dilerim. iyi duygularla başlııp böle saçma düşüncelere neden geldim ben ama kahretsin ki seviorum o yüzden nefret edemiorum.. sevgiler herkese böle saçma bi yazı gelebilir ama sadece paylaşma otomatik yardım haykırma ne derseniz diyin.. :) nasıl olsa nefret edemicem sonunda ondan ama neden böle .. sevgiler ..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 iki gun sonra asik olucan gecicek bn biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bi kaç gundur ben buyum ben böyleyim ben deişemem olayından kavga edioduk..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bi kız olmama rağmen düşündüm ve haklı buldum senii:(.. bundan sonra daha bi dikkatli davranıcam..tripleri azaltsam iyi olur.. haklısın canım..[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hiçbşy dert etmeye deymez..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: SeLDoM, 26 Kasım 2005 03:03 tarihinde demiş ki:yok daha erken ne için erken hayatta hiç bişi için erken deil yaa. ben burada ya yanlış anladım ya da kıza sonuna kadar hak veriyorum :P (şaka şaka)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kiz-erkek olayi degil bu. Herkes yapar bunu arada . karaktere , iliskinin durumuna yani ask'in, hoslanmanin derecesine ve de ruh haline göre degisen birsey bu. eh bir de söyle düsün ; onu cok kolay elde edebilseydin , hersey istedigin gibi olsaydi , hic bir zorluk cekmek zorunda kalmasaydin ondan cabuk sıkılabilir ve dolayisiyla vazgecebilirdin. Ama kacan kovalanir . O senden kactikca , istemedigin tarzda hareketler sergiledikce sen daha cok pesinden gidiyorsun. Ama bir yerden sonra sıkılıyorsun dogal olarak. Doganin kanunu bu heh. Olur öyle diyip gececeksin. Zaman gectikce de kendin vazgececeksin ondan ister istemez , eger o senin sevmedigin ve istemedigin hareketlerini , huylarini sürdürmeye devam ederse .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bencillikten kaynaklanıyo! kızlar da yapıyo erkeklerde ama kızlar daha fazla sanki![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Araba yada bisikletide kullanmayı bilmezsen canını yakar. Aynı şey kızlar içinde geçerlidir o sana hükmetmeden sen ona hükmedeceksin. Yani o seni kullanmadan sen onu kullanacaksın. Tabi bu tabir bütün kızlar için geçerli değil artık bu olayı hangi kızlara uygulayacağın senin tecrübene kalmış.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 He de geç fazla bağlanma gerek yok cunku.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Davion, 26 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Araba yada bisikletide kullanmayı bilmezsen canını yakar. Aynı şey kızlar içinde geçerlidir o sana hükmetmeden sen ona hükmedeceksin. Yani o seni kullanmadan sen onu kullanacaksın. Tabi bu tabir bütün kızlar için geçerli değil artık bu olayı hangi kızlara uygulayacağın senin tecrübene kalmış. bi kiz olmama ragmen tamamen katiliorum...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: cembone, 26 Kasım 2005 14:37 tarihinde demiş ki: [spo1=kişisel görüş]kızlar hain yaratıklardır[/spo] +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bendende bi +1 çoğu zaman böledir.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Eh ne bekliyodunki? Senden hoşlanmıyosa zorla yakasına yapışıp "bana aşık olcaksın uleann" mı diceksin? Sevmiyosa sevmez yani isteyen istediğinden hoşlanır istediğine cilve yapar istediğine verir istediğiyle çıkar... Bu senin değil, kızın kararıdır Tamam iyi deşarj olmuşsunda genelleme yapma derim... Yani bütün kızlar öle deil(%99,99 desek belki:P) said: SeLDoM, 26 Kasım 2005 03:03 tarihinde demiş ki: sanki karşı taraf güllaç pamuuğu gibi ericek te ona inanıcak Hallaç pamuğu gibi atmak olmasın o?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 26 Kasım 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kızlara ozgu bisi deil bu ya nasıl yetistirildiyse onu yapar[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hayat bir sudur iç iç kudur..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: ruby, 26 Kasım 2005 03:19 tarihinde demiş ki: iki gun sonra asik olucan gecicek bn biliyorum :P aynen yaa aşık oldum bende :D:D[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 doğaldır çünkü biz de sizden nefret ediyoruzz... :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet nefret ediyosunuz ki acı çektiriyosunuz! :P[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 her şey karşılıklı ama yaaa .. :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet karşılıklı! :P[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 TEk ortak noktamız bu olsa gerek :D[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bence başka ortak noktalar da var! ama keşf etmek lazım! :P[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nefret etmek istemiorum ben huzur istiorum küçücük olaylardan tartışma istemiorum bu arada shadow imla düseltmen için saol... grr[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aaaaaa kızdım gerçekten. suçu hep bizde mi arayacaksınız siz. yoook, sizin hiç bir kabahatiniz yok canııım sütten çıkmış ak kaşıklar. bence önce aynaya bakmayı bilmek gerek. kızı tribe sokan sensin sonrada triplerinden sıkılıyorum diyosun. durduk yere niye trip yapsın sana kız. işte siz erkekler asla dengeyi kuramıyosunuz asıl sorun bu. bir gün sabahtan akşama kadar habire ararsınız, yoğun ilgi gösterirsiniz, seviyorum ölüyorum geberiyorum diye ağlarsınız ertesi gün ne sesiniz çıkaaar ne soluğunuz, kasım kasım kasılırsınız. kız tam ilgiye alışır sonra yoğun bir ilgisizliğin içine ister istemez balıklama dalar. ve haliyle tribel enfeksiyona bağlar olayı. e biras duyarlı olmak gerek dimi ama. durduğunuz yerde durmasını bilin ne trip kalır ne başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar