Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaşlar geçen arabayla bir yerin önünden geçiyorduk.Karşıda cd satan bir yer gördüm.Her cd'cide olduğu gibi onun üstündede yazıyordu: DVD VCD Bilgisayar Oyunları Game Boy vs vs... Ama birşey dikkatimi çekti PS Station 2 yazıyordu.. Adam onu bilerekmi yazmııış,yoksa cahilliğindenmi?Size soruyorum :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cahilliginden.. Play station station 2 olurmu hiç. Çift işlemci gibi. Peah.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow [Bu mesaj Mayhem tarafından 06 Aralık 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yanlış. "mı" , "mu" ayrı yazılır...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 daha neleri var ki bizim orda koreççi camına yarım gogo 4 lira gibisinden bi yazı asmıştı ertesi gün polis bastmıştı orasını[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: laverda, 06 Aralık 2005 18:46 tarihinde demiş ki: daha neleri var ki bizim orda koreççi camına yarım gogo 4 lira gibisinden bi yazı asmıştı ertesi gün polis bastmıştı orasını abi koreççi yarım gogo 4 lira ne ya :). Aslında araban inip kardeşim bu ne düzelt diyicektimde,adam bide ukelalık taslar falan diye bıraktım.. Bazılarıda İMPOSİBLE falan türü şeyler yazıyor.İngilizcede büyük i olmaz..!Yazık..[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 harbi yazık...[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ahah yarım gogo 4 ilginçmiş cidden. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende bir kartvizit vardı play steyşın yazıyodu :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: GM_Eldarduil, 06 Aralık 2005 19:20 tarihinde demiş ki: bende bir kartvizit vardı play steyşın yazıyodu :) buna gülerim.PHAUHAUHAUAUHAHAU :D:D:D:D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yalan yanlış[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 euhe ps 2 station ueheu koptum soyleseydin bari adama duzeltseydi :D[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bi bir tamirhane biliyorum "Hundayı yetkili servis" yazıyor tabelasında...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi van'da çok öyle olay pasajın girişinde Gülşen oyuncak ps,ateri,gem boy vs bulunur yazıyodu geçende internete gittim adam cd yapacak kağıdın üzerinde aynen şöyle yazıyodu kantır strayk, undır grant, empe3 (bir kaç şey daha vardı) not: hepsi doğrudur yalan söylediysem en adiyim[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 06 Aralık 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu ne ya ota boka topic açar oldunuz neymiş "ps station" doğrumudur yanlışmıdır.bi ilerleyin yaaa[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sevda demirer mi demirelmı bı mankenın yonjasında. favori muzık gruplarında Tato ,bionce favori filmlerde In the pendense day vardı[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben en çok "Akü Şarz Edilir" tabelalarına gülüyorum... Hatta Şarz lı bütün tabelalara ve dialoglara gülüyorum... Ayyy telefonumun şarzı bitmiiiiş" çok ufak bi ayrıntı ama o kadar fazla kişi yanlış kullanıyoki artık gıcık olmaya başladım[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şarz aslında dıle yerleşti bende onu kullanıyorum,şarjdan cok daha rahat gelıyor ve ne bıleyım sarj benımseyemedım bı turlu[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şarz demesi daha zor be.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şarj demek daha hoşuma gidiyor. üstelik daha rahat. ve evet, bende şarz kelimesine gıcığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 şarz çok sert kaçıyor. şarj daha tatlı daha şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bızım tarihçi ünüversite yazmıştı. bulsam resmı yapıştırıcam buraya, özellikle çekmiştim.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar