Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden yayınlanmasını istediğiniz diziler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sıkılmadan sadece married with children'ı izleyebilirim, dawson's creek normal haliyle bile bayıyordu bazen,heh

@aquila,
bence cesur ve guzel ile birlikte yayınlansınlar, annem yuzunden ikisini de izledim :D

[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!

[Bu mesaj dory tarafından 05 Aralık 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
batman yazmamis kimse heralde, eski batman yayinlansin.

to the bat caaaavee

KABOOOMM!!![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 05 Aralık 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
pegasus senin kafanda bir dizi var cnbc-e'de smallville.

ilk defa duyuyorum bunu yani mi basladi bi arastirayim bakayim[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns...
Mesaj tarihi:
Evdeki Yabancı güzeldi harbiden :) Çemberimde Gül Oya tekrar yayınlanabilir süper diziydi :)

Birde ben Cnbc-e den Six Feet Under'in 2. sezonunu bekliyorum :D off bitmiştim ilk sezona zaten :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Deliyürek,Seinfeld ve tabiikide Band of Brothers[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Mesaj tarihi:
said:
quasi-, 05 Aralık 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
alf

ps: yatak reklamındaki şadi yaratığı sinirimi bozuyor, alf'in anısına saygısızlık

+1

ahahah şadi... uyuz oluorum :)[signature][hline]
Casa Bonita xD
VashTheStampede'in imzasından alıntıdır;
"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
married with children
ekmek teknesi
goosebumps
clarissa

ve en önemlisi pete ve pete[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Aralık 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tutti furitti =)
tabi diziye girerse artık
gerçi dizi nin kelime anlamı buna uyuyor da ...[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
Hava kurdu ve A takımı.Birde hatırlarmısınız bilmem Hulk Hogan'ın oynadığı bir dizi vardı siyah bir süret teknesi vardı ve bu alet tamamen silahlarla donatılmıştı.güzel bir diziydi bununda yayınlanmasını isterim.
Mesaj tarihi:
Dizilerle pek aram yoktur ama OZ u isterdim yeniden yayınlansın. Birde (bende cd leri olduğu halde ) Kardeşler Takımı......[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one

[Bu mesaj Andre tarafından 05 Aralık 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...