Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirecem Artık.. Bu Hırsızlar kör mü O_o

Gift15h

Öne çıkan mesajlar

Herzaman yaptığım gibi quest yaparken hırsız Allah ne verdiyse dalıyor bana. beni trader mi zandı ne analmadım ama beni ne zaman görse dalıyor. daha yatıramadı beni ama heal pot lara verdiğim paralara acıyom. adam bana daldımı ne yapmam gerek yardım edin lütfennn..[signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler Bi guild falan kuralımda birlikte iş yapalım ne bilem birisi trader olsun ben onu koryam yada tam tersi cart crut beraber kasak vs vs. olmazmı büüle birşey. canım sıkıldı tek başıma kasa kasa. şimdi sırada 200 tane banvit bowman mi ne kesecem. ölme eşşeğim ölme :D[signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt
Sosyal ağlarda paylaş

Olur olacakda bir guild yetmeyecek bize.Dışarda kalanlar çok oluyo.Bence 2 guild gerekli ve sadece paticik kullanıcıları için.Walla düşünen varsa guild kurmayı benden 50k çalışır.1-2 gün içinde 100k yada çıkar bu para.Genelde LvL 15 olmadan 100 topluyorum.Biraz açımdır :D[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün Shewky ben vs. konuştuk guildi kuracağız :D Olmadı Patideki en iyi para kasan ben parayı bulup kuracağım :D

Buradan sadece adam gibi oynayan,35 konu açmayan,oyunu bilmiyor bile olsa sadece adam gibi davranan kişileri almayı düşünüyorum :) Sanırım 1 haftaya guildi kuracağım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Loth herkes Troy'a başladı bizde oradayız :)

Memmo eski KO'cu olması önemli değil benim için.Sadece Silkroad'i gerçekten sevsin ve şu forumlarda adam gibi davransın yeterli :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...