geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Penthesilea, 05 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Kalite kendini belli ediyor yahu sen anlıyon mu laleden?? :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 O haberde benim için önemli olan lale değil, Nedim Uzun'dur. Kendisini bizzat Koparan yaz kampından tanımaktayım. ( Medyanın olayları çarpıtışına ilk defa bu kadar yakından tanık oldum, o kadar yani :) ) Adam Topbaş'ı falan öpmüş,elini sıkmış. Gene hortlamış yani. Komple bir yaz kampı organizyonunu katletme pahasına dahi olsa ünlü olmuş bir kişidir. İngilizce öğretmenidir ve pavyonlarda da çalışmaktadır. :).[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 anarşik pokemon[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 para bol galiba. laleler falan. lale dönemi aklıma geldi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 orc_lord +1 Aynısını ben yazacaktım dün vazgeçtim sonra. Tarih, tekerrür, ironi...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 laleler...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 islamiyette Allahın simgesi midir değil midir bilmiyorum ama Lâle ya da Tulip, Türban, Tuliban, Tulipan, Tülbent vs vs kelime kökü olarak bildiğim kadarıyla bir kökten geliyorlar, ya da ben böyle okumuştum Lâlenin hikayesini ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 osmanlıda bir lale devri vardı böyle herşey güzel görünüyordu ama boktandı işte akp de öyle güzel görünüyor ama herşey boktan...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yoğğ bence akp rulz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar