DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sam wise rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Alın lem kralı var bende.[hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lan sana bilgisayarını sorna oldu mu ne o sayfalar bakiim leveldan nebulaya bütün lamer şeyelr açık puuh kalıbına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lol işim yok hacım napayim lamelerle içiçe kalıyoruz.PC'm utansın.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 arkaplanda çatıda çektirdiğim fotoğraf kursör felan herşey aynı. windows açılırken ok lets move out dio[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 DAHA YENI YUKLEDIM ISN'T HE CUUUUUUTE[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end[Bu mesaj Volfied tarafından 15 August 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Çarpın çok güzelmiş acaba nerden yüklemiştin?Bende alabilir miyim?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 arka plande karanlığın içinde tek başına öksüren bir rasitlin var (raistlini kişilik olarak sevmesemde karizma adam ) bilgisayar açılırken hoş geldiniz abacığım diyor (bunu deyiştiricem) kapanırken intikam intikamımız ne olucak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 koyamadim kolaymail e bi turlu biraz dha aksiyim[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Homesteada koyun bence yıllardır aradığım web alanını buldum sonunda ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kastim yaptim sonunda adi bonepart host etmedi, yarin olmicak bu resim bohuhu[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 farkındaysanız bütün desktop ss lerinde kolayweb açık :)[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 VE YUZSUZ KOLAYWEB BUGUN PARALI OLUYOR! tutamadim kendimi...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hadi yaw neden? ee nereden beleş alan bulacaz?bana öyle "paralı oluyoruz" diye bir yazıgelmedide[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 siteye gi bak www.kolaymail.com gibi[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 voılfied son koydugun style in adinı verebilirmisin?[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Azmadoininde arkada simcity gurula dururuyor :P[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 AAAAAAAAAAAAAAAAa deli olcam ya.. deli deli. kolayweb neden paralı oluyor kafam girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 http://members.cox.net/meyerinchains/wp/metallilogobig.jpg işte resmim. diğerleri default.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Theme ve Visual Style falan bi arada geliyolar, siz kendiniz font u yukluyorsunuz (Terminator 2 diye bi font) ve bir font daha var. Sonra theme dosyasini windir*/resources/themes e koyuyosunuz style i da cift tikalyip (tabii bi yere actiktan sonra) Style XP ile aciyoruz Winamp imiz winamp 3 MMD XboX | Blue Miranda kullaniyoruz goruldugu gibi, Miranda nin da arkasini oole transparan yapmanin bir yolu yok, ama ufak bir photoshop hilesi ile o sorunu da cozuyoruz (cakaaaal :) ) Ve tadaaaaa biraz daha oynayip ses eklicem yakinda[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hiç bişi anlamadım volfied. yoksa gece uyumadığım için aptallaştım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Style XP yukle www.themexp.org a git caution diye arat indir dosyayi anlatiyo sana naapacaini readme de background u da moto falan yazinca bulabilirsin herhalde kolayweb saece 2 mb lik alans aglicakmis artik e o da yeter :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 her ay yeni bir topic açılıyor. bunun yerine daha genel amaçlı eski bir topici uplayayım dedim. her ay değiştirmiyorum ben wallpaper'ı temayı felan. ankete katkım olsun diye de 1 yıldır kullandığım temayı ve wallpaper'ı koyuyum. tema (stylexp ile koydum) http://www.deviantart.com/deviation/42520876/ wallpaper (nerden buldum hatırlamıyorum) http://img405.imageshack.us/img405/7531/0006005rq9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bone konu uplama botu mu oldun be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bone kamu hizmeti yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar