AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ahahAHahah bu kadar thermo calıstıktan sonra bile guldurdunuzya super miş :D:D:D:D[signature][hline]I want your Soul Soul Collector
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 içmezden evvel soyunun nedir ya? ahuahuauh[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 harbiden benimde o dikkatimi cekti, soguk iciniz anlamında heralde =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Hayran kaldım :-)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
trapt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Muhteşem ya içmek lazım..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Abi barmenden nasıl isticen. "Baba bana bi sek Yarra Yering" yandaki hatun ; "ben de" Güzelmiş.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
laverda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 erkek adam öyle şey içmez.[signature][hline]laverda yalan oldu..
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben içerim =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya yuh yanlız ilk resimde pinot noir bir üzüm çeşididir , bazı arkadaşlar vodka demiş..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Onu dicektim ben de, vodka patatesten ve cavdardan falan yapilir.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla ben tam incelemedim bende önce birisi vodka dedi bende öle atladım kusruma bakmayın[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben dedim votka ne barıonus =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zuhauhuhauhuh :D o ne laaaan :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 "Gotu Kolla" olayı gerçek mi ya heahea:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mehuah -abi bana bi yarra yering bide vişne suyu -hönk?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu da tam bir rofl..adamdki cesaret ve çakallığı takdir ettim..ayrıca kınıyorum yanı yanlıs anlamayın :D [spo1=rofl][/spo][Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 05 Aralık 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 customer:Gimme da usual shit.. Bartender:Yarra yering? customer:WTF?!?!?[signature][hline]Order Within Chaos....
Arma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 asfasfasfasfasf zuahauhauahuahauhahuaha puahauhahuhuahuahuahuahuahua[signature][hline]I gladly obey.
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zuhauhzuhauh iptaal oldum hauha süper :D:D:D[signature][hline]wtf ?
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zuha[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pauhauahuahsduasdhusdhflş asudhfşsdghşasdhg asgasdgasd /lollllllll[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 iyiymiş =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hazır rofl lardan konu acılmışken..şu resmin fotoshop olmama olasılıgından korkuyorum.. %0,001de olsa.. [spo1=+18 bence :D][/spo] [spo2=buda baslı basına bi rofl...][/spo][Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 05 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=googledede varmış][/spo][signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Zep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kim diodu hatırlamıyorum LöL harbiden yaaa[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Öne çıkan mesajlar