Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rofl

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içmezden evvel soyunun nedir ya? ahuahuauh[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
harbiden benimde o dikkatimi cekti, soguk iciniz anlamında heralde =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
Muhteşem ya içmek lazım..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ya yuh yanlız ilk resimde pinot noir bir üzüm çeşididir , bazı arkadaşlar vodka demiş..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
valla ben tam incelemedim bende önce birisi vodka dedi bende öle atladım kusruma bakmayın[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Mesaj tarihi:

bu da tam bir rofl..adamdki cesaret ve çakallığı takdir ettim..ayrıca kınıyorum yanı yanlıs anlamayın :D
[spo1=rofl][/spo]

[Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 05 Aralık 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
pauhauahuahsduasdhusdhflş asudhfşsdghşasdhg asgasdgasd
/lollllllll[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:

hazır rofl lardan konu acılmışken..şu resmin fotoshop olmama olasılıgından korkuyorum.. %0,001de olsa..

[spo1=+18 bence :D][/spo]

[spo2=buda baslı basına bi rofl...][/spo]

[Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 05 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...